Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?- 15

• 52 425
  • 766
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Да, но бюджетът се прави на основа предвиждане, както на разходи (пенсии, заплати, майчинство, детски и др. социални плащания), така и на приходи. Приходите тази година им бягат доста. Така че пари наистина няма. Друг е въпросът дали политиката им е адекватна.
В крайна сметка приказките, че в някой градове са пуснати и по картите е кьорфишек, нали? Аз поне не прочетох някой да е изтеглил от банкомат, поправете ме ако греша.  Wink

И така, от Министерството обещаха снощи да бъдат изплатени парите. Само не уточниха кога...то така може да ги преведат и след два месеца. Моят мъж твърдеше още преди 10 дни, че ще ни ги пуснат като отблокират резерва, т.е. след 1ви юни някъде. Аз понеже съм оптимист не му повярвах, ето, че май ще се окаже прав. За съжаление.  Confused
Ние сме им последната грижа. Някакви майки, с някакви деца...и да пишем и да пищим и да протестираме, не сме нито полицаи, нито военни, за да ги стреснем. Нали ББ беше казал на една майка - какво като детето ти яде филии с кетчуп, аз съм израстнал с филии с мас. Този човек няма нищо общо с реалността, въобще не очаквам нито той, нито Мики Маус да се освестят.

# 481
  • в пустинята
ами някой да се свърже с зам министърката и да попита КОЯ Е ДАТАТА НА КОЯТО ЩЕ ИЗПЛАТЯТ ПАРИТЕ НА 30 ЮНИ

# 482
особеният цинизъм в ситуацията е, че се забавят именно социалните плащания, не заплатите на министрите примерно или пенсиите

от гледна точка на политиците е така - децата не гласуват, повечето родители тези 35 действително не ги бъркат, остават шепа мизерници, дето можем да ги пренебрегнем спокойничко

и така - отнасят го най-бедните и уязвими в кризата семейства - безработните, родителитe, които сами отглеждат децата си и тези с деца със специални нужди. а българинът като маса не се интересува от бедствието на другите. воистину - не народ, а мърша

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 17:04 от mirumir

# 483
  • Mediterraneo
...не е нужно кой знае какво да се обсъжда ПЕТИЦИЯТА,майка седна и я написа и ви я предостави да е прочетете без да е накарала никой на сила да е подписва.ама все сте НЕДОВОЛНИ.ИМА ЕДНА ПОГОВОРКА-ЕДНА РАБОТА ЗА ДА СЕ ОПРАВИ ПЪРВО ТРЯБВА ДА СЕ РАЗБЪРКА.така че тя вече е разбъркана а пък ние ще се опитаме да я оправим.а пък вие продължавайте да намирате КУСУРИ на тези които искат да ви помогнат и спрете тогава да се оплаквате че нямате ДЕТСКИ

Лично аз никога досега не съм се оплаквала. Нито съм псувала, нито съм проклинала бетер дърта циганка. И ще откривам кусури, когато нещо не ми харесва, колкото си поискам.

# 484
 newsm10 http://www.facebook.com/#!/pages/Boiko-Borisov/29880861985?ref=ts Сайта на ГЕРБ да се надявам че може да ви е от полза поне там да ви обърнат внимание newsm10

# 485
Каруцарският език няма да накара никого да ви/ни обърне внимание.
Защото с клевети, обиди и стрелящи човечета приличаме на шайка изтрещели тетки, които дори не знаят, че не вземат деЦки.

# 486
Е на това му се вика маймунска работа.За това ни правят на маймуни и ни се подиграват.Та ние по между си не можем да се разберем какво остава други да ни разберат.Едни искат, но или не знаят какво искат или не могат да го кажат.Други зная и могат, но се обесняват на първите и губят сили и енергия да доказват ,че са прави

# 487
Тъй като ми писна да трия неграмотни каруцарски КРЯСЪЦИ и псувни, шльокавица, упражнения по използване на емотикони, лични обиди и караници, най-официално предупреждавам, че  който наруши правилата на форума и прекрачи рамките на допустимия тон в тази тема, ще бъде възнаграден с поне 10 дни забрана за писане - една прекрасна възможност да прочете правилата на форума и Нетикета.

# 488
Тъй като ми писна да трия неграмотни каруцарски КРЯСЪЦИ и псувни, шльокавица, упражнения по използване на емотикони, лични обиди и караници, най-официално предупреждавам, че  който наруши правилата на форума и прекрачи рамките на допустимия тон в тази тема, ще бъде възнаграден с поне 10 дни забрана за писане - една прекрасна възможност да прочете правилата на форума и Нетикета.

bouquet

Точно така!И на мен ми писна,където и да се "обърна" в темите все на простотия да попадам!

# 489
Други зная и могат, но се обесняват на първите и губят сили и енергия да доказват ,че са прави

все отнякъде трябва да се започне, българското просвещение тепърва ще се състоява, хехе. затова пък вместо социална политика си имаме пари за евровизия

# 490
  • Варна
Така като гледам се обзалагам вече , че детските ще ги платят след 1 юни , а за интеграционните и тези по чл. 43 дори не смея да предлопжа кога. ако щяха да плащат детските до края на месец май щяха да са ги пуснали вече, а те не са. Аз отдавна подозирам , че тези пари се въртят на срочни депозити и влогове. До сега обаче просрочваха само средствата за инвалидите, (което разбира се е срамота , да не употребяваме по-сериозни думи), а сега това ще стане и с детските. ББ може да плюе всички предишни правителства колкото иска , но всеки си прави сам изводите ....

# 491
Да, но бюджетът се прави на основа предвиждане, както на разходи (пенсии, заплати, майчинство, детски и др. социални плащания), така и на приходи. Приходите тази година им бягат доста. Така че пари наистина няма.
Toчно така! И на приходи.
Приходи няма, защото през последните месеци (а вероятно и много повече) много от фирмите не са плащали социалните осигоровки на работниците си, както и други задължения към държавата. Поради кризисната ситуация.
И се получи така, че станахме като скачени съдове. Зависими един от друг...

# 492
Здравейте,щастливи български мамчета!
За пореден път се подиграват с нас.Как може вече е 29 и още няма детски.А има само още един работен ден от този месец.Това е пълна безотговорност.Или пък да решили да ни ги преведат на 31.05,за да не ги похарчим за 1 юни,защото детските са толкова,че се харчат много бързо.Приятна вечер!

# 493
  • ВИДИН
само дето аз знам че в понеделник от сиц. певоди не правят та преди вторник не се и надявам

# 494
  • София-Велинград
Ако ги пуснат сутринта в понеделник ,може би и ще ги имаме,но какво от това,след като сме ги изгладували,след като не сме излезли в този хубав ден с децата ни,защото сме си направили сметка ,че тези пари ще ни помогнат да вържем двата края,по това време на месеца,и не нне защото сме се глезили,а защото сме платили сметки,такси и храна......

Общи условия

Активация на акаунт