Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?- 15

• 52 390
  • 766
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
София - пощата вчера / петък/  си ги взех.Надявам се всички да си ги получат. Peace

# 496
  • София-Велинград
Надявам се да е вярно,тогава има надежда за понеделник.

# 497
Навсякъде в пощите са пуснати.
Писах вече защо, но да повторя.
АСП и БГ Пощи имат договор за изплащането на детските добавки и интеграционните в срок от 15-то до 23-то число.
Ако парите не бъдат преведи за изплащане в този срок, АСП дължи неустоика на Бгпощи. Така че, искат-не искат, имат- нямат средства, за там винаги се намират.

# 498
  • София-Велинград
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ .Франческа,защо ми разби надеждите за понеделника!!!!!!!!

# 499
Съжалявам, не беше нарочно.  Simple Smile
Не се отчайвайте момичета, нова седмица- нов късмет.  Peace

# 500
  • София-Велинград
НЕ казвам ,че е нарочно,нали знаеш -в труден момент човек се хваща и за сламката...

# 501
  • Mediterraneo
само дето аз знам че в понеделник от сиц. певоди не правят та преди вторник не се и надявам

Не знам откъде знаеш след като такова нещо просто няма. Социалните правят преводи абсолютно всеки работен ден.

# 502
Много често бъркат НОИ със социалните.НОИ правят преводи вторник и четвъртък,а социалните-всеки ден. ooooh!

# 503
Много често бъркат НОИ със социалните.НОИ правят преводи вторник и четвъртък,а социалните-всеки ден. ooooh!
ДА,и аз постоянно се дразня на това объркване-толкова ли не могат да направят разлика между майчинство и детски,както НОИ И сОЦИАЛНИ?!

# 504
аз наистина много се надявам да ги пуснат в понеделник

# 505
особеният цинизъм в ситуацията е, че се забавят именно социалните плащания, не заплатите на министрите примерно или пенсиите

Огромен цинизъм е да гледаш в портмонетата на пенсионерите, и да им завиждаш, че всеки месец им изплащат жълти стотинки за дългогодишния им труд.

Относно семейните добавки за деца, аз лично ще подкрепя единствено искане , първо и навреме да се изплащат само добавките и помощите на майки, които отглеждат деца с увреждания. За тях тези пари са жизненоважни, всички други могат да почакат.

# 506
Без да ви хвърлям в паника имам въпрос.Вярно ли е ,че снощи по не знам коя телевизия е казано нещо от сорта на това ,че няма да плащат детските на този етап?Моля някой да ми отговори.Спешно.

# 507
  • София
Мима,и на мен ми е интересно защо се пулиш такава!
първо и навреме да се изплащат само добавките и помощите на майки, които отглеждат деца с увреждания
Точно така-като родител на такова дете и на мен ми се иска парите на децата с увреждания да се изплащат първо и навреме.Това въобще не значи,че детските за другите деца ми се иска да се бавят,напротив.Но приоритетни да бъдат парите за деца с проблеми.а не,както се получи преди няколко месеца-всички детски бяха получени,а парите по тогавашния чл43 бяха преведени първите дни на следващия месец.

# 508
Без да ви хвърлям в паника имам въпрос.Вярно ли е ,че снощи по не знам коя телевизия е казано нещо от сорта на това ,че няма да плащат детските на този етап?Моля някой да ми отговори.Спешно.
И аз подочух нещо от тоя сорт и затова влизам да проверя, по BTV новините са казали нещо, но комшиите не можаха да ми обяснят точно

# 509
Но приоритетни да бъдат парите за деца с проблеми.а не,както се получи преди няколко месеца-всички детски бяха получени,а парите по тогавашния чл43 бяха преведени първите дни на следващия месец.
Точно това имах предвид. И ми беше много чудно, че нито една майка НЕ постави въпроса, защо се забавиха точно тези пари, а те наистина са жизненоважни.
За мое щастие детето ми е абсолютно здраво, но в обкръжението ми има майка с дете с увреждане. Тя не работи, защото няма как, и тези пари са единствения и доход.
За всички други, тези пари са добавка, надбавка, помощ, както искате тако го наречете, но те не са единствен доход.
Може да поговорим и по въпроса, колко от майките които получават семейни помощи за деца, наистина имат право да ги получават...

Общи условия

Активация на акаунт