Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?- 15

• 52 348
  • 766
  •   1
Отговори
# 630
  • Mediterraneo
Някой да има инфо за Шумен от СП?Иначе в е-банкирането няма нищооо

За момента никакви пари не са отпуснати.

# 631
Това е последното инфо от Варна

http://news.varna24.bg/166827.html

А Дано

# 632
nemoga da razbera zashto po4naxa da lujat 4e sa teglili detski sled kato nqmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

# 633
# 634
  • Пловдив
Има грешка в сървъра на пощенска, не мога да проверя. При вас така ли е?

Редактирам се, проверих - няма.

ДСК - Пловдив newsm10

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 12:53 от pobeditelka

# 635
  • гр. Шумен

СТАНДАРТ: Парите за майките може да бъдат орязани. Те ще се определят вече не на база заплатата през последните 12 месеца, а за 2 или 3 г. назад.
Тарикати! Понеже много хора останаха без работа през в края на 2008 и през 2009 г и получиха правото да получават детски и сега целта им е тях да отрежат. А преди това даил отрязаха субсидиите за политическите партии? Риторичен въпрос. Приказката "болен здрав носи" си важи в пълна сила.
Не само тарикати, ами и наглеци!
Тарталета, благодаря за инфото за Шумен. Все пак се надявам до края на деня до се случи чудото!

# 636
В този сайт пише едно и също за 3-4 града  -  Русе,Пловдив,Варна и т.н......

# 637
Сливен-Пощенска банка няма нищо преведено и днес със сигурност няма да има. Евентуално за утре да чакаме  Cry

Кой каза, че няма нищо преведено за днес? От дирекцията ли ти казаха?

# 638
Някой да има инфо за Шумен от СП?Иначе в е-банкирането няма нищооо

За момента никакви пари не са отпуснати.

Ясно,ние пак ще сме от последните пуу.Иначе мерси за инфото

# 639
  • в моя свят
Не знаех,че в петък имало преведени пари за Варна.. newsm78 Мисля,че никой в темата не се е похвалил в петък да е взел парички.Все пак дано инфото за днес е вярно.
Виждам,че на някой места вече има детски,а за интеграционни май нищо не се чува все още...

# 640
от СП Габрово ми казаха,че днес няма превод

# 641
В Благоевград има само детски и чл.43 без интеграционни добавки. Общинска банка. Написах го още в 10,30ч.

# 642
  • Варна/Белгия
Не знаех,че в петък имало преведени пари за Варна.. newsm78 Мисля,че никой в темата не се е похвалил в петък да е взел парички.Все пак дано инфото за днес е вярно.
Виждам,че на някой места вече има детски,а за интеграционни май нищо не се чува все още...
[/
quote]
Ние сме около 7 приятелки на различни банки и никоя не е взела пари до сега.Поредната лъжа е за мене това от Варна.

# 643
В Благоевград има само детски и чл.43 без интеграционни добавки. Общинска банка. Написах го още в 10,30ч.

Общинска банка получала първа парите - поне така ми казаха на мен.......Аз все още нямам независимо,че в други клонове на ДСК има вече детски.......

# 644
Според господина от тел.:02/935 05 50 детските за всички градове, включително Варна са преведени в петък. Но от СП казват, че няма. аз съм на ДСК и ги получавам почти веднага след превода от София, но все още нямам. Става дума за Варна.

Общи условия

Активация на акаунт