Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?- 15

• 52 321
  • 766
  •   1
Отговори
# 690
  • ВИДИН
да бе до тук до дове4ера ще ги пуснат та да затворят на всички устите

# 691
София - Пощенска,клон Кр.село НЯМЯ

# 692
Току що звънях в СП Русе - госпожата която ми вдигна телефона беше любезна и ми обясни, че днес няма да имаме преведени детски, защото техните сметки не са захранени и няма как да захранят нашите. При мен за пръв закъсняват толкова много.

# 693

Наистина ли няма да има протест в Пловдив?

# 694
  • София-Велинград
Аз още не съм проверила в Уникредит,но утре съм там с Мария.И мисля да се борим докато има резултат.
Щом видя майки на куп ,значи сме НИЕ!!!!!!!!

# 695
Преди малко разбрах от една приятелка,че детски ще има около 10 юни!Държавата нямала пари и още не са пуснали пари към банките!За съжаление това е нашата мила страна Sad

# 696
Пощенска Ловеч-има Grinning

# 697
За Казанлък днес няма да има вече така ще е всеки месец.

Наистина ли?  Cry Аз чакам и майчинство и детски от социалните  #2gunfire
Казаха ,че гледали детските да влизат в следващия месец например сега за април ще ги вземем в началото на юни,а за май през юли.

# 698
  • Mediterraneo
Преди малко разбрах от една приятелка,че детски ще има около 10 юни!Държавата нямала пари и още не са пуснали пари към банките!За съжаление това е нашата мила страна Sad

Уф, стига с тези инсинуации, моля! Стана ясно, че паите започнаха да ги превеждат. Дано скоро навсякъде изгрее слънце  Praynig
Но да се твърди просто така нещо, чуто от някой си приятел, разбрал пък той от стрина Гина, а тя от кака Минка...

# 699
Извинявам се че пиша тук но от Хасково някой ще излезе ли на протест моля да ми пише тук или на лични.А по темата в Хасково пари няма да има днес били им пуснали нещо но не били за децата инфото е от Инвестбанк.

# 700
браво-зарадвах се все едно на мен са ми преведени,върна ми надеждата,дано всички ни огрее днес Grinning,а който иска да ги взима и на 10.06 Mr. Green

# 701
Преди малко званях на социалните в Бургас-изгрев.Запо4на ли плащане на някакви добавки и помощи,но не и на детски!зА ДНЕС ПРЕВОД НА ДЕТСКИ В БУРГАС НЯМА ДА ИМА!Утре в 10.00 и аз ще съм пред общината В Бургас с двете си деца!

# 702
Аз сега не разбрах в София има ли протест утре или само ще се предадът подписките на министъра.Защото за протест трябваше да се уведоми общината 48 часа преди това.Аз си писах с Тони по скайп, но нямаше как да ида дообщината да подам молбата.Не знам дали е намерила някой,който да го свърши.Моля за точно инфо,ако има протест кога и къде и т.н.

# 703
в ПЛОВДИВ ПАРИТЕ СА ПУСНАТИ Peace

# 704

Наистина ли няма да има протест в Пловдив?

не, може би така ще се появят повече РОДИТЕЛИ като е неофициално (пък и нали е ден на детето, все нещо ше раздават безплатно) и Пловдив най-сетне ще отчете дейност

но последния път си зарязах работата за да стоя с още само 2 майчета под дъжда, този път не хвърлям хляба на моите деца, за да гоня интересите на чуждите

Общи условия

Активация на акаунт