А ако ми е и безплатна, ще се радвам, но за сега не ми е... не знам поради какви причини...ще чакам ....За кърменето- ние си се кърмими усилено минимум 4-5 пъти стабилно и още толкова ей така измежду другото. Леко вече ми дотегна, но идеята за отбиване също не ми харесва- на кантар съм, но ми е по- лесно да кърмя, отколкото да си създавам допълнителни главоболия и така си вървя по течението. Тайните ми надежди са на есен като тръгне на ясла, кърменията да се разредят на две дневно ( сутрин и вечер) и ще видим до къде ще я докараме...
За рожденния ден- мъжа ми има къща на село, чиито двор в момента оправяме ( правим каменно барбекю, навес , детска дървена къщичка, басейн и т.н.) и мислим да си направим едно градинско парти стига времето да го позволява, за да могат и децата да беснеят на воля и ние да сме доволни и на чист въздух
. Иначе Боби ще го пусна на ясла пробно, но може би чак на есен, не ми ражда главата какво бих правила, ако той е там, а аз сама вкъщи
.
!
Ще вземем една торта за тройния празник и толкоз.
Поне още известно време ще имам що годе бюст, преди окончателно да се превърнат в печени чушки 

добре, че майка ми веднага я изтегли от пътеката и продължихме без нея.