Мисля, че всяко семейство е намерило най-подходящото за себе си.. А някои нямат избор.. Преди обаче да стана мъченица и мрънкач, бих ангажирала някой за час-два дневно.. Щастлива мама, щастливо семейство!
. Съгласна съм, че като сме си създали децата, ще си ги гледаме. Смятам, че най-доброто за тях е да растат с мама и тати.
.Честно ви казвам, голямо тичане пада. Понякога едва успяваме да се сменим в къщи. Сега и двете са на в детски градини и ясли, че малко по-лесно смогваме. Та в такава ситуация не бих отказала изобщо някоя вълшебна фея (пък било то и някоя от бабите
) да мине през къщата ми и да помогне в домакинството, а аз да мога да обърна малко повече внимание на децата. Не знам дали можете да си представите какво се случва в една къща когато няколко години вършиш само най-най-необходимото и неотложното. Дори не мечтая вече за уикенд насаме с мъжа ми. Та това е. Само искам да кажа на тези, които все пак имат две ръчички помощ отнякъде- момичета, ценете тази помощ. Без нея е много, много трудно

. тя живее на центъра и аз редовно оставям малката у тях за 1 час, да пия кафе, да ходя по магазини. Говорим за 70годишно здраво, право бабе де.
Направила съм си супер интересно в къщи и изобщо не ми лиспва да излизам /а преди, с първото дете, излизах всеки божи уикенд/

Препоръчани теми