Ще имам близнаци! Тема с продължение....18

• 40 820
  • 883
  •   1
Отговори
# 150
  • София
 Мисля, че съм написала продължителността по-долу, около 2 часа.
  Ако желаеш и те притеснява, че ще е късно, може да се уговори среща с някои наш консултант и да обсъдите отделно всичко което ще се засегне на лекцията, по-рано  Simple Smile

Благодаря ти, тъкмо коригирах написаното Simple Smile В петък съм на преглед и запис на тонове, от тях ще зависи дали ще съм в състояние да присъствам, а ако се ускори процеса ще ти пиша за съдействие и помощ,но се надявам всичко да е наред въпреки контракциите.Трябва да кърмя!!!

# 151
  • София
Здравейте!
Включвам се с малко новинки от малките Фил и Тай Heart Eyes
Фил вчера е направил инфекция на дробчетата и днес са направли някакъв експеримент с някакъв апарат който включват бебока към баща му понеже са с една кръвна група и днес е имало подобрение  в състоянието му като довечера пак ще ги включат! Praynig Praynig Praynig
Преди малко Андреа е вкарана в операционната за да се оправят травми неоправени след катастрофата и по план операцията ще продължи около 5 часа!
Тя е загубила шансове да има  други деца Confused за това нека  господ е с малките и да ги пази! Praynig
Тай,е добре  Grinning дочера ще пробват пак да му изключат апарата за малко и е наддал по думи на НИк цели 4 грама!  Crazy Grinning Hug

# 152
  • София
Здравейте момичета!
Онзи ден бяхме на преглед, който може би беше последния преди раждане.
Моята проследяваща лекарката каза, че бебките са добре, но ме притесниха няколко неща и затова искам и вашето мнение:
1/каза че плацентата ми е зряла (3 степен) и да не се притеснявам дори и да тръгнат да излизат сега, въпреки че според нея ще изкарам до началото на 9-я без проблем.
Притеснява ме това, че е 3 степен, а на повечето в този период е едва 2-ра и дали няма да се отрази на бебите по някакъв начин.
2/каза, че водите са ми достатъчни и са добре като количество
3/като тегло ми каза 1800гр, като се има предвид, че преди 2 седмици като лежах в МД, Марков също каза че са около 1800 гр.
Все пак не трябва ли да са наддали вече?
А тя ми каза, че са си нормални за седмиците и теглото въобще да не ме притеснява, важното е да са развити, а според нея - те са.
4/когато гледаше шийката каза, че е съвсем малко е скъсена (3 см е в момента, а беше 3,79 см), но за този срок на бременността било нормално дори и при бременните с едно.
Иначе нямала промени като форма и т.н.

И на последно място исках да питам родилите вече, както и тези в по-напреднал стадии, дали корема им се е нацепил. При мен за последните 2 седмици стана нещо страшно, започна от около пъпа и сега се разпростира, ама нищо не мога да направя. Мазах цяла бременност с какво ли не и накрая всичко отиде ....
Та въпроса ми е към родилите, тези стрии имат ли шанс да се заличат поне малко и трудно ли се прибира корема ако е разтегнат?
А то при мен няма начин явно вече, защото съм много дребна и корема ми стана огромен, но само той и сега дърпат от страничната кожа и въобще... Sad

# 153
  • София
МАлечка,стискам палци бебочеатат да поседят още в коремчето ти на топло пък и там е толкова хубаво!  Heart Eyes Hug Praynig
За стриите какво да ти каза....
Аз с предишната бременност се нацепих за много кратък период но доста по корема и след 1 г някъде бяха избледнели и се посвиха до и около пъпа но сега се изпънаха пак и са почти на половината корем  Rolling Eyes

# 154
  • софия
Malechka , това с теглото е много относително и зависи много как измерят размерите на бебоците-при мен преди няколко седмици почти съвпаднаха ФМ и редовния ми месечен преглед и на ФМ бебоците бяха почти еднакви, а на прегледа след 4-5 дни с 200гр разлика
Плацентата ти е зряла наистина, но това нищо не означава- по принцип може да доведе до по-ранно раждане, но на теб така или иначе не ти остава много, така че не се притеснявай Hug Hug
Шийката за 34 г.с според мен ти е добре

За стриите не мога да се изкажа-аз се мазах с какво ли не от момента, в който разбрах, че съм бременна и още в 3 месец ми се появиха много стрии, но какво да се прави

# 155
  • София
Малечка, от това което прочетох останах с впечатлението , че си получила само хубави новини  Peace PeaceШийка ОК, околоплодни води ОК, плацентата винаги е спорна докато не се извади, килограмите на бебки също са ориентировъчни на този етап, т.е. пей сърце  Heart Eyes
Това със стриите,  ooooh!, единственото хубаво е, че стават бели впоследствие, док. Стаменов  казваше,  че стриите са гордост, в крайна сметка са доказателство за това че си се преборила за една своя мечта. Дидибу ги нарича близнашко тату или нещо такова , което също е готино, мисля че всички сме мазали и накрая сме си с тях  Laughing Laughing Laughing

# 156
Malechka,
не се притеснявай, както и mozzi и pitia са писали, а и всички други раждали в този форум, размерите и кг са приблизителни и ориентировъчни. За твоите седмица са идеални,а и са еднакви, моите все вървяха едната по-малка, другата по-голяма и момичетата тук ме успокояваха. Накрая преди да родя (20 дена прдеи термин) изкараха едната "много малка" 2,100 на прегледа, а тя се роди 2,300 (по-голямата беше 2,900). Така, че не се втренчвай толкова в тези кг, важното е, че бебоците са вече зряли. Добре е все пак да устискаш колкото може повече.
И на мен ми казаха същото за плацентата, не се притеснявай, така става вече към края на бременността. Ако пък си много притеснена, направи си още един преглед след 2 седмици - не би трявбало това да ти е последният преглед преди разждането, в края на бременността се ходи по-често Peace.

Pitia, съгласна съм с всичко, което си написала  Peace

Димяни, благодаря за инфото за Тай и Фил и за майка им, дано всичко е наред  Praynig
Между другото - аз съм от Октомврийки 2009  Wink

Успешно бременеене!

# 157
  • София
Благодаря ви момичета, не знаете каква подкрепа сте ми Hug Heart Eyes Hug
Pitia, направо ме разплака, толкова хубаво ми стана от изказването за стриите.
Аз също съм на мнение, че е по-добре с деца и с корем който е нацепен, отколкото обратния вариант.
А иначе и как ще доказвам, че тези деца са мои, като ме видят пак с клечавите крака и каквато съм снажна.

# 158
  • София
И аз да се включа като много компетентна Whistling Tired
Малечка смятам, че имаш повод само да си доволна...всичко ви е наред...какво повече си вкарваш бръмбъри в главата...
И ние днес бяхме на лекар...мишлетата са както следва - ляв близнак обърнат /за сега/ с главичката надолу и е 1480 гр., десният ми мушмурок е 1560 гр. и той е с главичката надолу. Сега купона вече се вихри две глави ме натискат яко  ooooh! и на моменти много боли  Tired, но важно е да са добре, друго няма значение. Краката им риткат футбол нон стоп с диафрагмата ми
и днес лекарката едвам ги разплете  hahaha
Само силно се моля и надявам да устискам до 36 г.с. пък после каквото ще да става  Praynig Вече полежавам повечко, то и да искам друго не мога да правя  Whistling
Хайде успех от мен   bouquet

# 159
  • София
Aз днес имам някакви болки ниско долу и се чудя от какво ли Thinking
Дали ме натиска някое мишле или са контракции но май не са защото болката е доста продължителна  Rolling Eyes

Julia,супер мерки браво на бебоците! Hug

# 160
Malechka,аз също съм като теб слабичка и две седмици преди да родя ми се нацепи корема,но то нямаше как-11 кг бях качила и то само на корем  Laughing вече 20 дни от както съм родила и съм си на моите 50кг  Simple Smile за шийката-моята в 21 г.с. беше 3см,наистина родих малко по-рано 34г.с ,но не мисля,че това е причината
мишлетата ми още са в болница,но лекарите казаха,че другата седмица най-вероятно ще ги изпишат  Simple Smile  Praynig днес ги видях за 3-ти път от раждането им,свижданията са веднъж в седмицата и това е многоооо гадно,нямам търпение да си ги вземем

# 161
И АЗ ДА СЕ ВКЛЮЧА ЗА СТРИИТЕ.ДО СКОРО НЯМАХ , НО СЕГА ИМАМ ДОЛУ НИСКО НА КОРЕМА И ЩЕ СТАВАТ ОЩЕ МАЙ.... Rolling Eyes СЪРБИ МЕ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ,НО ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО.ЗА НАПРЕД НЕ МИ СЕ МИСЛИ newsm78 #Crazy
♥Димяни ♥ И АЗ ИМАМ БОЛКИ ДОЛУ НИСКО, НО МИСЛЯ ЧЕ СИ Е НОРМАЛНО.

# 162
  • София
Malechka,аз също съм като теб слабичка и две седмици преди да родя ми се нацепи корема,но то нямаше как-11 кг бях качила и то само на корем  Laughing вече 20 дни от както съм родила и съм си на моите 50кг  Simple Smile за шийката-моята в 21 г.с. беше 3см,наистина родих малко по-рано 34г.с ,но не мисля,че това е причината
мишлетата ми още са в болница,но лекарите казаха,че другата седмица най-вероятно ще ги изпишат  Simple Smile  Praynig днес ги видях за 3-ти път от раждането им,свижданията са веднъж в седмицата и това е многоооо гадно,нямам търпение да си ги вземем

Кате, а ти къде си раждала (къде са в момента бебетата)? Интересно ми е, защото много на рядко ти дават да ходиш при тях.
Надявам се всичко да е наред и по-бързо да си ги взимаш вече, че това не си е работа, да не ги виждаш...аз лично ще се побъркам Rolling Eyes

# 163
Раждах в Шейново,но веднага след това ги закараха бебетата в Педиатрията до Военна болница там седяха 10 дни и сега са в Първа Градска и на двете места свижданията са веднъж в седмицата и то по преценка на лекаря,иначе сведения дават всеки ден.Наистина е много гадно,но няма начин,важното е те да са добре  Praynig

# 164
  • София
  Аз съм 45 кг стандартно. И с каките и с бебка качих по 20 кг. Кожата ми на корема се нацепи ужасно и определено не се прибра напълно. Но вече свикнах с това и не ми пречи. Когато съм с дрехи изобщо не ми личи, защото самия корем ми се прибира около месец след раждането, както и връщането на кг. А и трите големи и здрави госпожици напълно си заслужаваха.
  Още веднъж да повтора, много важно е да качвате достатъчно за да може плацентата да се храни добре, а оттам и бебчетата. Ниското наддаване се свързва с рискове от преждевременно раждане и ниско тегло при бебетата-

Общи условия

Активация на акаунт