Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са препоръките за предотвратяване на гадене и повръщане по време на бременност?
Какви са препоръките за справяне със стреса и тревожността по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са препоръките за предотвратяване на гадене и повръщане по време на бременност?
-
Какви са препоръките за справяне със стреса и тревожността по време на бременност?
-
Какви са препоръките за грижа за здравето на бебето по време на бременност?
-
Какво представлява серклажът на шийката на матката?

, но и аз стартирах от много килограми и гинекологът ми каза да съм колкото се може по-близо до 10кг качени за цялата бременност- аз съм си сложила за цел 14-15(по реалистично ми звучи

заради контракциите (и с хапчета и без хапчета пак си ги имам) Изтървах пролетта и хубавото време. Единствено за прегледи излизам. Страшно съм се обездвижила. Но си дадох сметка, че бебчетата са на първо място!
. Спрях си сама за няколко дена Изоптина преди Генипрала.
. Осъзнах, че всъщост си чувам пулса , но като пулсиращо пищене. Започнах пак да пия Изоптина , но шума си остана. Док. каза ,че най-вероятно това е повиченото кръвно налягане, следствие от рязкото спиране на лекарството
Надявам се този звук да изчезне , след раждането