Ще имам близнаци! Тема с продължение....18

• 40 859
  • 883
  •   1
Отговори
# 315
  • софия
Записала съм си твоя номер, ако има нещо ще звънна Peace

# 316
  • София
Аз ще пасувам за лекцията  Sad
От нощес съм с контракции придружени с болки ниско долу... Cry
Много се шашнах, но устисках да не ходя до болницата...мъжа ми направо се побърка, щеше на ръце да ме завлече до колата насила, така ми се кара ooooh!...ама аз като се заинатих  Embarassed
Хайде, моля после някои, който ходи и си води записки да ми ги изпрати...от вчера чета "Азбука на кърменето" наистина неворятна книга, препоръчвам я на всеки.
Успех   bouquet

# 317
  • София
  Съжалявам, че няма да може да дойдеш. Какво те притеснява да отидеш да те прегледат. Все пак в болницата ако е почнало раждането и имаш контракции могат да задържат раждането още известно време.
  Мама мегсън от 29 г.с беше в МД за задържане с 0,75 шиика, но издържа и роди мисля към 36 гс.
  Книжката Азбука на кърменето наистина е много хубава и аз я препоръчвам, а и на лекцията сигурно ще я има и който желае може да си я закупи  Simple Smile

# 318
  • София
Aз също си купих тази книжка и много ми харесва! Peace
Много ми се искаше да дойда но жегата ми е убийствена и мн съжалявам Rolling Eyes пък и с малкия не бих издържала!

# 319
Julia Yankova защо не си отишла да те прегледат, контракции с болки ниско долу не е безобидно. Една мама в Токуда на системи я задържаха 3 седмици. Не се шашкай, а отиди да те видят.

# 320
  • Пловдив
Аз си записах час за понеделник в Селена, Пловдив за 3Д, обаче по телефона не уточних, че искам ФМ  newsm78 Дали ще е проблем, ако на място кажа на доктора ? А дали ще мога да помоля да ми види и той шийката, ако може да я измери, не знам. Измерването как става? С вагиналния видеозон ли?
Защото този предния доктор, който ме преглежда мануално и каза "че почти нямам шийка" се съмнявам, че може да каже всъщност това "нямане" точно колко см е  Thinking
И така, още са ми доста въпросителните, но се надявам да ми се изяснят в понеделник.  Peace
addy, ако си запазила час за 3D няма нужда да уточняваш, че става въпрос за ФМ, те си знаят Simple Smile А при кой Доктор ще си?Аз всеки път съм била при Д-р Кръшков и съм много доволна. Може да питаш и всякакви въпроси. Да, може да премери шийката и то през корема. Последните 2 пъти го питах и той ми я мереше през корема. Въпреки, че изкоментира, че не само размера е важен, а и състоянието, дали умеква или е твърда.И последно, това, че са близнаци няма значение.Цената е твърда 80лв., като обръща внимание поотделно на всеки близнак. Дори като ходя след това, първо преглежда старите ни снимки, които са запазени и тогава пристъпя към новия преглед.С 2 думи:много съм доволна!Успех в понеделник!
Хубав ден на всички   Nature Sunny!

# 321
Честито на мама Дидре!!! Да са й живи и здрави бебоците!!!!
Аз в същия ден бях на преглед при д-р Илиев и той ми каза, че преди малко е  извадил 2 близначета по около 3 кг. Беше много доволен докторът, радваше се за бебчетата. И аз веднага си помислих дали не е Дидре!!!!

Д-р Марков, поне така пише на сайта му, прави ехокардиография на бебчетата при самата ФМ (ФМ при него вкл.и това изследване).

# 322
  • Някъде там...
Юлия, на твое място бих отишла до болницата за преглед. Ако наистина е започнало раждане, колкото по-рано се иде, толкова по-голям е шансът да го задържат. Ако пък не е - ще се успокоиш, че всичко е наред вместо да седиш и да се шашкаш. Още миналия път като писа за болки в кръста исках да ти пиша да се обадиш на лекаря си, но не смогнах да седна пред компа за по-дълго време. Понякога болките ниско в кръста са индикатор за контракции...

# 323
  • София
Здравейте, момичета! Как сте днес? Браво на Didre - да са  живи и здрави бебоците и много да  радват мама и тати!
Аз също не съм ходила на ехокардиография при тази бременност - в 22-ра седмица бях на ФМ при доц. Томова и тя прегледа сърчицата - мисля, че тя си е специалист в тази област, нали? newsm78 С баткото ходих в трета градска...

# 324
  • София
Много ви благодаря за загриженността момичета   bouquet
Определено тези болки си ги имам от време на време и ги получавам обикновено вечер  newsm78
Днес всичко е наред...да чукна на дърво чувствам се добре...на доктор съм утре и ще видим какво е положението...дано всичко е наред  Praynig
И друг път съм питала, ама...някои има ли представа защо лентичката ми върви със седмица назад?
В понеделник влизам в 33 г.с., а на лентичката ми е 32 г.с.  newsm78 Имаше известен период в който ми липсваше на профила тази лента, явно от тогава нещо е станало...
Както и да е, хайде хубав ден и ако някои си е водил записки на вчерашната лекция моля да ми ги прати...  bouquet

# 325
Юлия направи си я отново и въведи правилната дата. Не може да се е разместила сама. Успех утре на прегледа.

# 326
ilik123, благодаря ти много за споделеното мнение  Hug И аз съм записала за д-р Кръшков.
Значи 80 лв струва? В сайта пишеше ултразвук - 40 лв (но вероятно е само за 2Д).
Утре ще споделя след прегледа  Hug  Peace
Ейй много жеги днес, направооо мор!
Не ми се мисли как ще е на сватбата  newsm78 с роклята и всичките му там работи ... ама ще издържа  Peace

# 327
  • София
Здравейте, момичета !
На 32 години съм, имам една палаво момиченце на 3год и 7 мес и преди няколко дни след преглед при д-р Дяволов разбрах, че бременността ми в 9 гс е с близнаци. За мен бе шок, защото винаги съм се страхувала от 2 бебета наведнъж, да не говорим сега, когато вече имам едно дете. Таткото  е изключително щастлив, а аз се опитвам да свикна с мисълта...
Имам такава питанка -  докторът каза, че 2-те са в един мехур, което не би трябвало да е така. Прочетох и ми се поизясни за ''хорион/амнион'', не че знам моите дали са в един амнион или в два, но искам да попитам дали има някой с подобен случай тук.....и как протича.....?  Опитах се да прочета назад във форума, но се оказа , че трудно ще успея с времето , като се има предвид обема Simple Smile))
Ще съм благодарна, ако някой сподели каквото знае по въпроса !

# 328
Момичета записвам и аз да следя темата. Бременна съм с близнаци в 5г.с. и 3 дни и ме чака дълъг път  Wink

# 329
  • София
Veshter,добре дошла и лека бременност!  Hug
Предполагам,че ти е казал,че са еднояйчни близнаци това според мен означава,.че се в една плацентА  също като моите бебки с два амниона и с един хорион!
Няма какво да те безпокои!  Hug
Аз имам син кояйто август е напрви 3 г Simple Smile

Криска,добре дошла и лека бремнност и на теб! Hug

Юлче,чакаме новинки от теб! Rolling Eyes

Малечка,днес трябва да са я приели в болница дано и при нея всичко е наред! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт