Ще имам близнаци! Тема с продължение....18

• 40 808
  • 883
  •   1
Отговори
# 735
  • гр.Добрич
Jessika, добре дошла в отбора.

Момичета знам че ви е много трудно, но няма как. Ще издържите докрая, с повече почивка, ако се наложи. Стискам палци на всички ви. Hug

Моите води като започнаха да изтичат забелязах, че розовеят.

Козметка чак сега ползвам и то само след баня ги мажем с млякото на ЧИКО. Доскоро са мазани изцяло само с преварен зехтин. Дупето мажа седин правен крем в аптеките.

# 736
Бебчо,  Praynig Hug!!! От какво го оперираха? Бързо възстановяване на милото човече! Колко е голям? Скоро да го изпишат и да се гушкате на спокойствие вкъщи.

За запек, нередовно и трудно изхождане и т.н. много добре действа Мукофалк. Абсолютно е позволен и при бременност. Това са власинки от теснолист живовлек с вкус на портокал. Ето повече за него.

Как ли е Димяни? Дано да са я позакрепили и да не се налага скоро секцио. Praynig

# 737
Бебчо, дано скоро се оправи малката ти душичка и да се гушкате вкъщи  Hug :pray
Jessika , добре дошла и честити две точици в коремчето!   bouquet А количката ще я ползвате за третото  Flutter
Това ме подсети как ние като забременях и още не знаехме, че бебетата са 2 купихме един полилей за детската стая, който много ни хареса - мама мечка с две мечета, в случая много удачна покупка  Laughing

За запека ми помагаше портокалов сок.

# 738
  • София
Добро утро, момичета! Много ви благодаря за моралната подкрепа - аз чакам с нетърпение да стане 7.30 и да отида да си взема детето. Наложи се да го обрежат - напълно безобидна за тази възраст интервенция за детето, извършена под пълна анестезия, за да не помни нищо. Лекарят, с когото се уговорихме, е детски хирург с много опит и трябваше всичко да е ОК и да постоим само няколко часа в болницата, след което да се приберем. Но, за съжаление, не се получи - операцията мина перфектно, без кръв, но докато лекаря ни обясняваше как е минало всичко сестрите, които водеха малчо към стаята, не си бяха свършили работата - детето започнало да прави опити да се изправя, след като излязло от упойката, а те не го спрели - резултат - кървене и повторна интервенция в рамките на 3 часа! Пиша ви всичко подробно, за да добия и аз реална представа какво точно е станало. След това се оказа, че има и хематом и така останахме под наблюдение - детето се чувстваше много добре, но на мен ми е още пред очите как го отвеждат към операционната. Започнаха едни обвинения от моя страна към самата мен - нали аз намерих лекаря и се уговорих с него...но явно така е трябвало да стане, не знам. Ако не беше наложително никога не бих подложила детето си на това... Стана доста дълго - простете.

# 739
  • София
  zaiobaio, детето е на 3 г. и 3 м. - малък е. Бях с него първата вечер в Пирогов - наложи се да спим на едно легло, защото искаше да спя до него. Лекарите ми бяха дали съседното до негово легло, но той не даваше да легна там. Не ме пускаше и до тоалетна - явно го беше страх да не изчезна, въпреки че никога не съм го оставяла сам. Всички лекари вчера ме помолиха да се прибирам вчера, бабата остана с детето там - моето момченце се чувстваше много добре, играеше си и разговаряше с батковците в стаята. Изпитвах вина, че не съм до него снощи, но все пак трябва да помисля и за тези мъници в корема ми...

# 740
Бебчо, предполагам, че вече сте си удома с малкия батко.  Heart Eyes Бързо възстановяване! Не изпитвай вина - сама си написала, че в този момент е важно да се погрижиш и за мъниците в коремчето. Абсолютно е така. Все пак малчо е бил с теб през повечето време, после с баба. Добре, че почти нямаме спомени от тази възраст. И той бързо ще забрави. А иначе наистина е мъничък, къса ми се сърцето, като си помисля... Важното е, че всичко е наред!!!  Hug

Дано Ади скоро да се включи с някоя добра новинка...  Praynig

# 741
Добро утро,

Praynig за Димяна

vania7803, да ти кажа, че на много места пише, че зеления чай не е препоръчителен по време на бременнност, заради танина вътре.

Цитирам от нета: При хроничен запек също е противопоказен богатият на танин чай, особено зеленият!!!

# 742
  • София
zaiobaio, вече сме си в къщи - сутринта рано-рано си прибрах мъника. Чувства се много добре, малко се глези, но сега всичко му е простено... На мен коремът ми е на камък от вчера - явно се поотпуснах, когато се прибрах в къщи, но сега почивам и се опитвам да мисля позитивно. Дано всичко е наред с Димяни и малките принцески

# 743
Хайде,пак аз!

Димяни ми писа.Положението си е същото,водите текат,на системи си е,както и онези дени.Подочула е,че лекарите си говорят да й планират секциото за Понеделник или Вторник.Ако стане нещо преждевременно (за което се молим да не е така),ще изпреварят уговорката.Лекарите са казали,че не е от особенно значение колко са тежки бебките,по-важно е колко са развити.Добре,че успяха да сложат всички инжекций за дробчетата.

Представям си колко й е тежко без Рай и на какво се е нагледала в болницата TiredДано има сили да се справи с всичко това и с предстоящото след раждането Praynig Praynig Praynig

# 744
  • София
Стискаме палци, Димяни! Ти си силна и съм убедена, че всичко ще е наред Hug newsm17

# 745
  • София
  Радвам се за добрите новини за Димяни, доколкото гледах линииката и тя в понеделник-вторник ще е вече 27 гс и 5-6 дни, което е много добре за бебчетата, а  с профилактиката на дробчетата съм сигурна, че всичко ще е наред. Не си спомням какви бебчета чакаше?
  Може да и кажеш, че винаги може да ми се обади ако има някакви въпроси свързани с кърменето. Вярвам, че всичко ще се развие добре, тя определено го заслужава  Simple Smile

# 746
Димяни,успех за теб и бебките! Praynig
Лека и спокойна бременност и здрави и усмихнати бебета на всички мамчета!
 Ади,благодаря! Hug

# 747
  • София
Aila, Димяни чака момиченца

# 748
  • София
  Това е добре, момиченцата са много по-зрели и се справят с всичко много по-добре когато са недоносени, а и по принцип. Докторката с която работим и която е неонатолог в МД веднъж споделяше, че първото нещо за което питат когато става въпрос за недоносено, не е кг или ръст например, а пол. Просто защото момиченцата винаги имат много по-голям шанс от момченцата.

# 749
  • София
Aila, нейните дъщерички са еднояйчни близначки - не знам дали и това има значение

Общи условия

Активация на акаунт