Ще имам близнаци! Тема с продължение....18

• 40 829
  • 883
  •   2
Отговори
# 90
БРАВО НА AZALITA  ЧЕСТИТО И ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБКИ . МНОГО РАДОСТ И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.  bouquet  bouquet

# 91
  • софия
Честито на мама AZALITA и таткото-да са живи и здрави малките принцеси и много да ги радват  bouquet  bouquet  bouquet

# 92
Честито на новата ни мама Азалита, да са и живи и здрави малките принцеси   bouquet Бързо да се възтанови и да ни се похвали сама  Hug Hug Hug

# 93
Честита радост на мама Азалита и на таткото,да са й живи и здрави бебките  Hug.Бързо възствановяване и скоро да се гушкат вкъщи   bouquet  bouquet  bouquet

# 94
  • София
Честито на Азалита и на щастливия татко! Да са им живи и здрави дъщеричките и много да ги радват!

# 95
Азалита, честити да са ти  4470 4470!

Да попитам момичетата в по-напредналите седмици: как протичат прегледите ви при лекарите? От много време не мога да легна по гръб / задушавам се и ми причернява/, а и на последния преглед сериозно ми прилоша. Другата седмица пак съм на преглед и се чудя има ли друг начин да видим бебоците без да лягам по гръб  newsm78

# 96
Здравейте и от мен момичета  Hug
моите момчета вече са на 13 дни и все още са в болница  Sad до преди два дни бяха в Педиатрията и след това ги преместиха в Първа градска.Днес ги видях за 2-ри път от както съм ги родила,много ми е мъчно,толкова малки бебенца никога не бях виждала  и с нищо не мога да им помогна  Cry Лекарите казват,че всичко е наред просто трябва да имаме търпение,но аз вече се чувствам много зле.Това което ме притеснява много е,че трябва да изчакам да станат на 28 дни,за да ги прегледа очен лекар да се види дали всичко е нормално,понеже са били 1 ден на апаратно дишане  Praynig Дано всичко е наред и тези дни да минат по-бързо за да си ги приберем

# 97
  • София
Ехеее, Честито на мама Азалитка!
Да са й живи и здрави малките принцески, всичко да мине наред и скоро да се приберат вкъщи.
Ще очакваме снимчици в най-скоро време  bouquet  bouquet  bouquet
[/color]

# 98
Честито и от мен на мама Азалита! Да са им живи и здрави бебките и тя да се възстановява бързо  Hug   bouquet  Peace

# 99
  • Варна
Честито на Азалита!!! newsm51 newsm51 newsm51
Да са живи и здрави щерките и да донесат много радост на мама и тати!  newsm06

ekaterina visokaliyska дано по-бързо да ти минат дните и по-скоро да гушнеш твоите бебчета. Ние с нищо не можем да ти помогнем, за съжаление, но имаш нашата подкрепа  Hug Щом лекарите казват, че всичко е добре, не се притеснявай. А защо не можеш да ги виждаш по-често?

# 100
  • София
Азалита, честити да са ти  4470 4470!

Да попитам момичетата в по-напредналите седмици: как протичат прегледите ви при лекарите? От много време не мога да легна по гръб / задушавам се и ми причернява/, а и на последния преглед сериозно ми прилоша. Другата седмица пак съм на преглед и се чудя има ли друг начин да видим бебоците без да лягам по гръб  newsm78

Първо честито на новата ни мама Азалита и щастливия до безкрай татко...  bouquet да са им живи и здрави малките сладуранки и скоро да им сгряват сърцата вкъщи...
Грета, въобще не си мисли че си само ти...на мен миналата седмица трябваше да ми записват тоновете на бебетата, ама я ходи ги хвани толкова малки още...измъчихаме лежейки по гръб...то студена пот ме изби и дишах като риба на сухо, лошо ми стана...накарая се заинатих и казах че ще ги записват като лежа настрани...първо на ляво после на дясно, така беше много по лесно, а и малките се успокоиха, иначе и те милите се измъчиха...мисля че можеш да поискаш на преглеждащия те лекар да направи това...успех

Екатерина, не се отчаивай..всичко ще се оправи, имай малко търпение...ние наистина с нищо не можем да помогнем освен с подкрепата си...дано по-скоро си гушнеш рожбите

# 101
Честито на Азалита! Да са им живи и здрави рожбичките, много да ги радват и да растат безгрижни и щастливи!

Бубе, тази разлика не е толкова притеснителна. Много е вероятно да се дължи на самото замерване - т.е. да е по "вина" на лекарката, а не реална разлика. Освен това, за еднояйчни близнаци при раждането е абсолютно нормална разлика до около 500 г, а за двуяйчни и по-голяма. Но според мен непременно отиди при още един лекар. Най-добре при такъв, който прави фетална морфология. Това, което лекарката е предположила (толкова престъпно лекомислено, според мен  #2gunfire) е доста сериозно, но ако се потвърди навреме, дава възможности за реакция. Затова просто иди при друг специалист и най-вече се УСПОКОЙ! Ще видиш, че всичко ще е наред!

Екатерина, разбирам те напълно. Но търпение, мамче! Всичко ще е наред, скоро ще се гушкате удома и толкова бързо ще забравите тези дни.

Желая на всички ви да напълните тази темичка само с добри новини!  Hug

# 102
Честито на Azalita! Спокойни и усмихнати бебчета, и много да я радват!

Екатерина, стискам палци всичко да е наред!

Понпонче, за серклажа - на мен ми направиха в 14 или 15 г.с. Док ми обясни, че се прави за всеки случай, понеже иначе шанса да се родят бебетата в 30-31 седмица е горе долу 50/50. На моя позната пък, също с три бебета в МД са и казали че няма да ги чакат повече от 30-31 седмица, а също така са искали да и махат направения серклаж, което ме учуди... , все пак нали целта е да станат по-зрели бебетата  Peace

# 103
Честито на мама Азалита ин а щастливия татко!!! Да са им живи и здрави дечицата и много послушвички!!!

Аз искам да попитам, профилактиката на дробчетат всъщност какво представлява, еднократна инжекция или система?

# 104
Здравейте, коремчета  Heart Eyes
Днес бяхме при док. и видяхме нашите бебки. Аз им викам кюфтенца, а док. каза че били направо стекчета  hahaha. Едното е станало 2800, а другото 2670  Joy Контракцийте продължават, но поне нямам никакво разкритие. Ще стискам още 2 седмици, че да избегнеме кувиоза и да си се развият добре, че както знаеме килограмчетата не са показател за зрялост  Peace

Екатерина, сигурно ти е много тежко, не разбирам защо не ти дават да си виждаш дечицата, по често. Това е нечовешко направо  #Cussing out. Пожелавам ти кураж, търпение и по скоро да си гушнеш дечицата  Praynig Hug Heart Eyes

Грета,
не знам къде ти правят записа на тонове, но моят съвет е , ако може да ти дават възглавница или нещо друго с което може да си повдигнеш главата. При невъзможност, поне ги помоли да ти правят записа легнала на страни. Все пак трябва да се съобразят с това ,че ти става лошо по гръб и да направят нещо , зада те облекчат  Hug

Общи условия

Активация на акаунт