Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са препоръките за предотвратяване на гадене и повръщане по време на бременност?
Какви са препоръките за справяне със стреса и тревожността по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са препоръките за предотвратяване на гадене и повръщане по време на бременност?
-
Какви са препоръките за справяне със стреса и тревожността по време на бременност?
-
Какви са препоръките за грижа за здравето на бебето по време на бременност?
-
Какво представлява серклажът на шийката на матката?
до преди два дни бяха в Педиатрията и след това ги преместиха в Първа градска.Днес ги видях за 2-ри път от както съм ги родила,много ми е мъчно,толкова малки бебенца никога не бях виждала и с нищо не мога да им помогна
Лекарите казват,че всичко е наред просто трябва да имаме търпение,но аз вече се чувствам много зле.Това което ме притеснява много е,че трябва да изчакам да станат на 28 дни,за да ги прегледа очен лекар да се види дали всичко е нормално,понеже са били 1 ден на апаратно дишане
Дано всичко е наред и тези дни да минат по-бързо за да си ги приберем

) е доста сериозно, но ако се потвърди навреме, дава възможности за реакция. Затова просто иди при друг специалист и най-вече се УСПОКОЙ! Ще видиш, че всичко ще е наред!
. Едното е станало 2800, а другото 2670
Контракцийте продължават, но поне нямам никакво разкритие. Ще стискам още 2 седмици, че да избегнеме кувиоза и да си се развият добре, че както знаеме килограмчетата не са показател за зрялост
. Пожелавам ти кураж, търпение и по скоро да си гушнеш дечицата