Болница Токуда - тема 5

• 106 241
  • 889
  •   1
Отговори
# 810
  • в града на вечния купон
Записах си час при д-р Кирякова, но чак за 1.10. То и без друго не ми е спешно.

А може ли да ми кажете, при акушер-гинеколозите само бременни ли ходят? В смисъл аз искам профилактика, цитонамаска. Предложиха ми д-р по превантивна медицина, но аз си държах на гинеколог и съответно на д-р Кирякова.
имаш ли конкретни оплаквания? или просто преглед профилактичен.

питам те, защото повечето жени правят профилактичен преглед, за да проверят дали няма появила се раничлка, киста и т.н.
В тази насока най-подходящ избор е Карагьозов

# 811
  • София
Здравейте,

Преди малко си записах час при д-р Добрева за следене на бременност по здравна каса в Токуда (само за нея има часове). Казаха ми, че тя само ще следи бременността , а ще раждам при друг. Аз също така си мислех да направя, но проблемът е, че нищо не знам за тази лекарка. За пръв път я чувам, а и я няма в списъка с екипа на АГ отделението на сайта на болницата. Някой може ли да ми каже някакви впечатления за нея?

# 812
Здравейте,

Преди малко си записах час при д-р Добрева за следене на бременност по здравна каса в Токуда (само за нея има часове). Казаха ми, че тя само ще следи бременността , а ще раждам при друг. Аз също така си мислех да направя, но проблемът е, че нищо не знам за тази лекарка. За пръв път я чувам, а и я няма в списъка с екипа на АГ отделението на сайта на болницата. Някой може ли да ми каже някакви впечатления за нея?

Добра е, майка ми работи с нея... Не се притеснявай...

# 813
  • София
Радост Николова, нямам оплаквания в момента. Просто до миналата година всяка година съм ходила на цитонамаска (включено ни беше допълнително здравно осигуряване от работата) и пия противозачатъчни, и като съм си свикнала един път годишно поне да ходя на преглед. А тази година нямаме вече и съм много затруднена с избора на доктор. А Токуда ми е близо до вкъщи.

marta7, и аз като звъннах сутринта и ми я предложиха като вариант. Никъде нищо не видях написано и май ме беше страх да рискувам. Дано да е добра и внимателна, ще разказваш после.

# 814
Радост Николова, нямам оплаквания в момента. Просто до миналата година всяка година съм ходила на цитонамаска (включено ни беше допълнително здравно осигуряване от работата) и пия противозачатъчни, и като съм си свикнала един път годишно поне да ходя на преглед. А тази година нямаме вече и съм много затруднена с избора на доктор. А Токуда ми е близо до вкъщи.

marta7, и аз като звъннах сутринта и ми я предложиха като вариант. Никъде нищо не видях написано и май ме беше страх да рискувам. Дано да е добра и внимателна, ще разказваш после.
ако е само за цитолна маска ок, но ако имаш други съмнения Карагьозов
Кирякова е много натоварена и главно изражда

# 815
Момичета, малко извън темета, понеже има голяма вероятност апарта ни да не стане до ноември, и се замислям за вариант квартира в района на Токуда, кои райони са в близост до болницата да знам къде да търся?Предварително ви благодаря Hug
Аз вече избрах окончателно доктор, спрях се на Илиев, нали се чудих дълго между него и Лазарова newsm78
Един месец предварително добре ли е да си запазя час и в кой ден преглеждаше?

# 816
Момичета, малко извън темета, понеже има голяма вероятност апарта ни да не стане до ноември, и се замислям за вариант квартира в района на Токуда, кои райони са в близост до болницата да знам къде да търся?Предварително ви благодаря Hug
Аз вече избрах окончателно доктор, спрях се на Илиев, нали се чудих дълго между него и Лазарова newsm78

Лозенец, Хладилника, Дианабад....

# 817
  • София
Радост, ще ида началото на другия месец, да се надяваме че няма да има проблеми. Пък ще прецена, ако докторката се отнесе добре и ми обърне достатъчно внимание, ще продължа да си ходя при нея. А иначе д-р Карагьозов ли предимно прави прегледи на жени които не са бременни или той е най-добър при ранички, кисти..

# 818
Радост, ще ида началото на другия месец, да се надяваме че няма да има проблеми. Пък ще прецена, ако докторката се отнесе добре и ми обърне достатъчно внимание, ще продължа да си ходя при нея. А иначе д-р Карагьозов ли предимно прави прегледи на жени които не са бременни или той е най-добър при ранички, кисти..
той се е специализирал главно при ракови образования

# 819
@ntonia , много ти благодаря за бързият отговор  bouquet

# 820
Здравейте,

Не знам дали става въпрос за същата Добрева, но аз бях пациентка  около 6-7 месеца на д-р Добрева в Токуда. Тя работи в кабинета по превантивна медицина на 1-ви етаж. Наистина никъде в сайта го няма името и, и аз го търсех отначало.  Общо взето съм с добри впечатления от нея. Внимателна е, обяснява много неща. По мое мнение обаче работи малко неорганизирано и е малко бавна. В момента си следя бременността пак в Токуда, но при друг лекар, за Добрева не съм знаела дори че има вариант да следи бременност.

# 821
може би замества Евтимова?

# 822
  • при моите любими

кв. Кръстова вада и кв. Витоша. също са до Токуда, но от горната страна, преди Драгалевци и Симеоново са.

Здравейте,

Не знам дали става въпрос за същата Добрева, но аз бях пациентка  около 6-7 месеца на д-р Добрева в Токуда. Тя работи в кабинета по превантивна медицина на 1-ви етаж. Наистина никъде в сайта го няма името и, и аз го търсех отначало.  Общо взето съм с добри впечатления от нея. Внимателна е, обяснява много неща. По мое мнение обаче работи малко неорганизирано и е малко бавна. В момента си следя бременността пак в Токуда, но при друг лекар, за Добрева не съм знаела дори че има вариант да следи бременност.

Peace

ДА за същата д-рка става въпрос и поема част от пациентите на д-р Евтимова.

# 823
  • София
Благодаря за отговорите. Момичета, аз няма да мога да отида в часа при д-р Добрева, който си записах. Налага се да пътувам. Ако някой иска може да се възползва. Часът е за 2 септември.

# 824
Добрева при мен замества Евтимова - нас ни следеше Евтимова и от края на юли, когато тя се разболя, ни прехвърлиха на Добрева. Не съм доволна от нея - при Евтимова никога не съм чакала повече от 10 мин след часа си, а тази дама така беше закъсала с графика и не знаеше какво да прави, че чаках повече от час и половина.  Като разбра, че съм за консултация и нямам оплаквания, ме отбеляза набързо в книгата и ме отпрати на третата минута. Аз че нямам оплаквания - нямам, но е редно поне като за пръв преглед да се запознае с бременността ми, носех от феталната документи - поне да ги беше погледнала. Днес ми е второ посещение при нея - влизаме в 8 месец и ще искам избор на лекар за израждане. Дано да е влязла в час с прегедите и документацията... ще докладвам довечера как е минало.

Общи условия

Активация на акаунт