Юлски бебета-Тема 33

• 24 649
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Юни месец получаваме за май  Peace

# 346
Миме, за сгъваемото гърне продават ли допълнително торбички /или както там се водят консумативите за него/? На мен много ми харесва идеята за всякакви сгъваеми неща, че като тръгнем да пътуваме и колата изглежда като цигански катун - корита, гърнета, тенджери под налягане, количка и т.н.  ooooh!

Миле, мерси за линка. Аз бях гледала надуваеми ванички и си помислих, че и твоята е такава. А тя била по-хубава. Ти какъв подарък мислиш за кръстниците, нали вече направихте кръщенето на бръмбарите? Минало-заминало, кой таковал - таковал, кака се ожени  Mr. Green

Сиско, ами какво да кажа тогава - честито  Mr. Green

# 347
Марулка, и аз се зачудих за Стрелче,че не сещам веднага да е родила след Санитам.Но гледам Чочи честити та и аз да не остана по долу  Mr. Green

Грешката е моя  Embarassed Embarassed Embarassed ooooh! ooooh! ooooh!-грешно съм прочела имената  ooooh!
Поправих се  Peace и моля да ме извините  Praynig

# 348
Безкрайно съм възмутена от отношението на БЪЛГАРИТЕ към днешният ден. По време на сиренте бях застанала на прозореца за да отдам чест на хората който за жертвали живота си за да е свободна страната ни и колко окгорчена бях когато видях, че никой не се спря и за 2 секунди дори градксият транспорт вървеше. Никой ама на никой не му дойде на ум за какво вият тия сирени ... ей ... Може да ви звучи старомодно или дребнаво, но аз мног се възмутих, дори възрастни хора не се спираха. Много съм възмутена ама много ..

# 349
Марулка, и аз се зачудих за Стрелче,че не сещам веднага да е родила след Санитам.Но гледам Чочи честити та и аз да не остана по долу  Mr. Green

Грешката е моя  Embarassed Embarassed Embarassed ooooh! ooooh! ooooh!-грешно съм прочела имената  ooooh!
Поправих се  Peace и моля да ме извините  Praynig

Стрелче,сори ама и аз си връщам думите-не ти честитя рожден ден  hahaha

# 350
Безкрайно съм възмутена от отношението на БЪЛГАРИТЕ към днешният ден. По време на сиренте бях застанала на прозореца за да отдам чест на хората който за жертвали живота си за да е свободна страната ни и колко окгорчена бях когато видях, че никой не се спря и за 2 секунди дори градксият транспорт вървеше. Никой ама на никой не му дойде на ум за какво вият тия сирени ... ей ... Може да ви звучи старомодно или дребнаво, но аз мног се възмутих, дори възрастни хора не се спираха. Много съм възмутена ама много ..

И аз направих като теб-даже взех Дани на ръце
И тук колите и гр. транспорт си се движеха-само 1 минувач видях, че се беше спрял....
И аз всяка година се възмущававам........ ooooh!

# 351
Сириус,Чочи, аз дори миналата година в Карнобат се скарах на една дето не стига,че не се спря мирно ами и говореше по телефона гръмогласно и се хилеше отвратително и се възмущаваше как   нищо не чувала от тези "смотани" сирени.  #2gunfire

# 352
  • София
Кой ли в случая е "смотания" ??????????????

# 353
  • София
Аз пък оставих София да спи на балкона и влязох да се изкъпя. Връщам се, и тя си разглежда дърветата тихичко, викам си, ей малко спа това дете, обикновено спи поне до 1 ч. А , за сирените бях забравила  ooooh! Иначе при нас всички спират, минава рейс пред блока ми, и той спира. Не знам как го правя, но всяка година съм почивка на 2 юни и си пия кафе в градинката пред блока ми по време на сирените. Довечера ще отскочим до паметника на Ботев, да занесем по цвете. Миналата година бях с корема, и ходихме в един дъжд си спомням.

# 354
Момичета сега погледнах в НОИ. И при мен е отразено плащане за утре. Обаче имам един въпрос. При мен са отразени 19 работни дни. През май не бяхали 20? Може ли да проверите как е при вас?
И за април също ми е питането. Намерих в нета справка, че април са били 21 работните дни, а на мен са ми отразени 20.

# 355
  • София
Рали, 19 са си, ето от тук си ги проверявам, още като бяхме в болнични
http://www.jobtiger.bg/calendar/?ln=2&cached

# 356
Ралче,при мен за април са 20 а за май са 19

# 357
Благодаря!
За април гледах ей тук http://firmi.v.bg/ft-2.html
Но явно е грешно.

# 358
  • София
Защо, пише си :
Май
19 работни дни
Ама както и да е, аз много се нервирам, че парите ни се изчисляват по работните дни  #Cussing out Излиза, че точно в месеците с най-много празници, като декември ,март, май, ние взимаме най-малко пари  Crossing Arms А преди, все гледах да се пиша да съм на работа, че ни плащат двойно на неработните дни и точно тези месеци взимах най-големи заплати.

# 359
  • София
Здравейте момичета!
Да и аз се събудих с ужасната новина за убитото детенце. Просто наистина не мога да проумея как може да живеят такива хора сред нас, а кото си помислиш, че всички се раждат едни малки и невинни бебчета и след това се превръщат в такива изверги. Нямам думи просто за човешката жестокост.
И за сирените-все по-малко хора се спират да отдадат почит, да не говорим, че голяма часто от по-младите дори и не знаят за какво иде реч. Като се замисля направо се чудя на къде е тръгнал този свят.
Сириус тогава продължавам да стискам палчета. Дано всичко да бъде наред. Откривайте причината и лекувайте, да минава и да заминава и да забравяш.
Кати цяла нощ се буди през час с пълен нос, цяла нощ дърпам сополи (с прахосмукачката) какво ли са си помислили съседите, но по никой друг начин не можеше да се отпуши носа за да може да заспи, пръскам и Стеримар но докато не дръпна с помпата не става. Сторими се, че даже кашля повече от преди. Сутринат нямаше температура, но пък си пипа много ушите. Вече не знам какво да мисля. Педито каза, че щом нямала Т не можело да има нищо на ушите, за което аз имам известни съмнения.
Извинявам се за песимистичния пост, ама то все някакви гадни неща се натрупаха.

Общи условия

Активация на акаунт