Юлски бебета-Тема 33

• 24 572
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро, момичета!

Много благодаря за прекрасните поздрави. Ще ги покажа на сестричка при първа възможност.
Успях да се вмъкна вчера на два пъти в стаята й. Изглеждаше уморена, но то си е нормално. Не й бяха донесли още бебето. Най-вероятно тази сутрин ще си го вземе при нея. Дано поне да се е наспала през нощта.

Тан, пожелавам ти една племенничка или племенник възможно най-скоро.

# 631
Миме, час бавно каране, само на 60 километра е, не е толкова далеч, може да се организираме ако искате.

# 632
  • варненка от София
Джил, честито леля! Да е жива и здрава малката кукла, да слуша, да спинка, яде и да расте голяма и да не се чува думата колики в техиня дом!

Ха, Миме, нашата вила е на Щъркелово гнездо, вашите да не са от Окол? Как ми се ходи там сега не е истина... Обожавам го това местенце, ама далечко ми идва на този етап  Twisted Evil.

Иначе ние също плажувахме вече два пъти, но оня ден топнахме в морето Неви, груба грешка - не искаше да излиза и се започна едно тръшкане... Събота се гласим да отидем отново с катуна. Иначе за сега мога да кажа, че са здравички и двете, сапола на Невун секна с пробиването на зъба. Сега усещам как се събират на ново задните сополаци, защото виждам, че и второто зъбче е на път. А за яденето и бутането на разни полезни и не до там полезни неща в устата мога книги да напиша. Каката също лапаше и се хранеше с най-различни неща - отрова за хлебарки, кремовете за дупе, лице, ръце. Сега и Невунка тества всичко с устата, пясък хапва редовно на площадката или на плажа. Тикам биберона в устата и така за известно време е ангажирана.

Ох, повикана съм на висок тон от другата стая...

# 633
Марулка, и при нас така.Като избиха двете зъбчета секнаха сополите и кашлицата.
Колко ми е познато това с катуна- нервите ме избиват само като си помисля,че трябва да оправям багаж.А мъжа ми още повече ме ядосва с репликите " Уууууу пак си помъкнала цялата покъщнина за два часа "  #2gunfire

# 634
Айде приспах народа и единия и другия... че аз си поспах днес до 11 ама за сметка на други хора  Laughing
Оля, ами нямаме още зъби. Даже като чета си мисля, че може би затова не слага почти нищо в устата, единствено мъхести играчки, колкото по-мъхеста, толкова по-вероятно още като я види да я налапа.
Сиси мерси, явно пак не правя нещо както трябва и всеки път като попрочитам по нещо щото то цял ферман тази диета, все намирам грешки, като например вчера вечерта бях яла уж млеко с краставица, пък си резнах и 2 парченца филе месно, а то не трябвало да се смесват. Освен това обядвам към 2 а то май трябвало по-рано, е какво да правя като не ми се яде нищо да се тъпча ли...Иначе си купих захарин, просто не мога да пия горчиво кафе и това си е. На мен ми трябват още 7 кила до преди раждането и ако успея още 3-4 така че общо да станат 10 ще е супер направо. Затова се зарибявам с на Джил 10-те кг, а и с твоите 16 сега пък съвсем.

Оф и ние се чудим къде да си топнем дупетата, но мене много ме е страх от мръсни басейни.

Марулич, ний се тръшкаме на излизане от ваната. Представям си на море ако идем кво чудо ще е.

# 635
Момичета, след малко тръгваме. Стискайте палци всичко да е наред.

Ели тортата на Буболинка е невероятна. Абе малко е да се каже невероятна.

Хайде до скоро!

# 636
  • София
Рал, чакам с нетърпение да я видя, но още не е качила снимки във Фликр.Весел празник ви пожелавам, после да покажеш снимки!

Диди, направо ми настръхна косата с тези бръмбари, пеперуди и пясъци, ама явно и аз ще трябва да свикна.А каката беше толквоа кротка, нищо не слагаше, като й казвах НЕ ме разбираше....ама ей на, бебето е от съвсем друга порода  GrinningАма няма да го връщаме де, за единия пясък  Laughing

Аз пак да напомня за утре  -  ще има ново благотворително снимане , в подписа ми има линк към темата
Аз ще съм в Южния, надявам се да се запозная с още хора, ще бъда с каката сигурно, ще носим туту-та, цветя, балони....и един шерп май ще ми трябва Laughing

# 637
  • София
Миме, час бавно каране, само на 60 километра е, не е толкова далеч, може да се организираме ако искате.

Аз съм на линия, но само се возя като куфар Embarassed

Ха, Миме, нашата вила е на Щъркелово гнездо, вашите да не са от Окол? Как ми се ходи там сега не е истина... Обожавам го това местенце, ама далечко ми идва на този етап  Twisted Evil.
Точно Горни Около ми е селото  Hug, да не се окажем рода  Mr. Green
Ама много ме е яд, утре до обяд заминаваме на село и ще изпусна снимките  ooooh!
Днес се видяхме с Фелисити и Кайо. Голям чаровник  Crazy Направихме един голям поход и краката сега са ми на баница, дано поне утре кантара ме зарадва .
Емили, и аз не мога да пия горчиво кафе, но щом е до 12, няма проблем. С времето ще свикнеш кое кога може да се яде. Не е сложно, даже може да си принтираш 7 вида вечери, и да си ги закачиш някъде в кухнята. Аз не успявам да се справя с принтера, и тръгва да ми изкарва цялата тема за диетата  ooooh! Не става да си избера кое да принтира и това си е. #Cussing out Иначе си купих и книгата, и като я четеш е голям стимул. 10 добре похарчени лева  Peace

# 638
@mi - видях мелничка в Био Магазина Слънце и луна на ул. Христо Белчев (пресечка с Парчевич).
Мама Диди, Марулка - завиждам ви за плажуването ... толкова много ми се ходи на море. Днес беше страшна жега, утре по прогноза ще е още по-топло.

# 639
  • София
Здравейте мамита и от нас!
Да се отчетем от днешната консултация тегло 13500гр. ръст 84 см. хрипове-няма и кашлицата понамаля и сопола поспря, спират ни илачите, можем (тихичко) да се броим за здрави.
Аз да се похваля днес отметнах доста работа и по административните органи свърших доста бързо, чак не си повярвах на късмета (пак тихичко, че от понеделник да видим).
За почивните дни наистина го дават някакви небивали жеги и затова ние планирахме един престой по вилите, пък да видим как ще ни тръгне организацията.
Рал приятно пътуване и прекарване.

# 640
Здравейте момичета  Hug
Ние сме на Пампорово, хотелчето е много хубаво и горещо го препоръчвам. А сега има и промоция, за 37 лв спане, закуска, вечеря Peace
Децата са във вихъра си, а ние си почиваме подобаващо. Не ми се беше случвало от 2 години насам, съчетаваме полезното с приятното. Обикаляме околностите и с ръка на сърцето мога да кажа, че в България имаме невероятна природа  Heart Eyes
Мисля да събера преди да си тръгнем борови връхчета, някой знае ли как се прави боров мед?

# 641
  • USA
Добро утро, момичета Heart Eyes!

Благодаря на всички за отговорите относно рецептите за болки в гърлото  bouquet!

Мама Диди, чак и на мен ми се приходи на море, въпреки че по принцип не обичам.
Рал, лек път и приятно изкарване!
Цветен прашец, браво на Кати, героиня излезе Hug!
Емили, за диетата-аз винаги, когато си намислех какво да ям, първо проверявах в увода на темата и така, почти научих кое, кога. Стейси и аз не мога да я изкарам от коритото, само като кажа "айде" и се започва, а представям си като сме на море какво  ще е ooooh!.
 Ели, успех със Системата!

Аз още съм зле Sick. Снощи пак не спах и в 2 часа ставах да варя мляко да си правя извара за компрес на гърлото. В 5:20 Стейси се събуди, но нямах сили да я приспя, събудих таткото, но той не успя  и в 6:30 отидохме до аптеката. Днес цял ден пия чайове, а навън е 32 о Mr. Green. От днес съм и хремава и мисля, че може би е знак, че се оправям. В парка си стоя отделно, за да не заразим някого и ми е мнооого скучно, но нямам избор Crossing Arms. Стейси почти се е оправила.
Тук ( а може и в Бг )  на Гербер пюретата за трета фаза са с по-големи парченца вътре и от вчера започнах да й давам от тях, не ги иска много, но не знам иначе как да я науча да яде не нацяло пюрирана храна. Но пък ако й давам да си хапва с ръце нещо-няма проблеми.

И да се похваля,чичкото-пушач вече не живее тук, изместил се е Grinning.

Лек ден на всички Hug!

Последна редакция: сб, 12 юни 2010, 06:04 от maimun77

# 642
maimun77 още преди някой беше споменал за проблема с по-едрите парченца в пюрето и щях да пиша, но забравих. И при нас беше така даже отначало ми повърна на два пъти. И попара като започнах да давам и от пюретата с по-едри парченца, но свикна. Пробвайте с банан, но не смачкан ами малки парченца той е по мекичък и започват да дъвчат, поне при нас беше така и давам солетки или гризини и ние вече си дъвчем съвсем спокойно. За гърлото се сетих, че е много хував чай от бъз, но не знам дали ще можеш да намериш там. На мен то ми е болна тема. Друго което се сещам е компрес със черен пипер и ракия. Върху един шал слагаш найлонче после вестик върху хего парче памук поливаш го с ракия (колкото по-силна по-добре, но си мисля, че и по-слаб спирт ще свърши работа) и после наръсваш със прясно смлян черен пипер налагаш го на гърлото и го махаш когато спре да пари. Малко е гадно ама върши работа.

Mime-to защо не си копираш това което ти трябва на един Word-овски файл и да си притнеш него.
marulka_s не е ли студено за бебоците в морето. Моя пищи не му харесва студено му е ... аз даже само крачетата топвам ама той протестира...

# 643
Рал, честит рожден ден на Ния! Да расте здрава, усмихната и палава!   Hug

# 644
  • София
Ралчеееееееее, честита Ви рожденничка! Да е здрава, щастлива, усмихната, добричка и голяма късметлийка! Много хубав и изпълнен с емоции и подаръци ден Ви желая! Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт