Свежо лято вън е вече, расте и хубавее СЕПТЕМВРИЙСКОТО човече!

• 25 415
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
Emilli Arie, Честит рожден ден! Пожелавам ти здраве, любов и още едно прекрасно и здраво детенце през септември!

gerinceto - моята кръвна захар, беше висока на едни от изследванията ми. Пов висока имам предвид, че надхвърляше референтните стойности. Сама си пуснах още едно изследване след седмица и всичко беше в нормата. По този повод бях чела, че кръвната захар много варира, примерно ако вечерта преди изследването си похапнала нещо доста сладко, това качва стойностите. Но като гледам при теб няма повод за притеснение, според мен, защото захарта си е в референтните стойности.

# 331
Emilli Arienewsm59 Желая ти здраве, щастие и много дни изпълнени с любов (и едно прекрасно бебче през септември)!
kipinik и нашата кошарка е сгъваема http://petkovi.snimka.bg/baby/pokupki-za-bebo.482669.18830566 Доста стабилна изглежда и бързо се събира и разгъва (дори с една ръка).  Peace
За хемоглобина - днес ми излязоха резултатите сега е 75. Преди 3 месеца беше 95. Бяха ми изписали Малтофер-Фор (пих го месец и нещо без никакъв ефект), но се оказа че имам лека форма на таласемия и хематолога ми го спря. Другата седмица съм на ЖК и ми е чудно с какво ли ще ме тъпчат този път. А аз си се чувствам прекрасно, само дето ме стресират с тези изследвания  Flutter

# 332
Здравейте и от мен ,момичета.

Гледам, много от вас вече пазаруват за бебоците, но аз се ограничавам само с избиране.Не знам дали от суеверие или просто искам да спра да ходя на работа, на спокойствие да обиколя по магазините,за да видя на живо всичко набелязано по разни сайтове и най- лесно е да ги купя. Е, понеже и аз нямам търпение, днес не се стърпях и купих първото ни боди. Laughing

Emilli Arie, честит рожден ден. Пожелавам ти много спокойна бременност, леко и спокойно раждане, много красиво и спокойно бебче и много, много здраве за теб.

rosi_m5, разгледах снимките на покупките те и искам да те попитам това кошче,което е на първите две снимки от къде си го взела. Прилича на зимен кош за количка с комарник на стойка?

# 333
От магазина на Чиполино в София, но беше преди повече от 2 г.  Blush Не го виждам на сайта им, може би вече не го предлагат.

# 334
Danna_2010, добре си си дошла и от мен! Ех, айде малко остана - да минава, че да не се притесняваш и ти. Лежи пак, щом трябва и без много тревоги, само си представяй как ще си гушнеш детето  Heart Eyes.

katipati, страхотни новини от теб, браво! Голямо облекчение, нали? Само ни изкараха акъла с тези глупави тестове  Rolling Eyes.

sweet_maniche, честито за изпита, само така!

Tommelise, а на теб стискаме палци за предстоящия! А и честити розови гащи!

beb4o_fb, нищо ли не може да се направи за това задържане на вода?

Emilli Arie, Честит празник bouquet! Бъди жива и здрава, пожелавам ти много щастие и усмивки, и по-малко тревоги! След 3 месеца да си гушнеш четвъртото слънчице!

nansi_21, когато хапваме по-обилно за известно време, то се отразява след около 2-3 седмици. И обратното - като започне човек някакъв режим, обикновено също се усеща след толкова (зависи все пак каква е  диетата или режима). Така че не можеш да очакваш след натъпкване със сладкиши в даден ден, да се отрази на килограмите на другия ден. Така че ти се храни по-здравословно, пък то ще се отрази в един момент и на теб, да не говорим, че за бебето няма по-хубаво от това.

kipinik, и аз съм се спряла на тези кошарки, защото изглежда няма проблем да се ползват постоянно. И ние нямаме никакво място. Много е вероятно да сме си в студиото (стая с малка кухничка) и няколко месеца след появата на бебка.

alexa-smile, стискам палци и за тези резултати  Praynig!

# 335
  • у нас
Добро утро в неделния ден:) спинкате ли... аз вече все по-трудно Tired
отивам по задачи.. успешен ден на всички  bouquet

# 336
  • някъде в България
Добро утро и от мене доста недоспала тая нощ пак но се надявам на обед да си отспя малко със синчето.

# 337
И аз се събудих днес в 6 часа, май ми става навик, защото имам да пия Магнерот тогава  Wink Определено ще дремна следобед.

Мисля и аз да си взема кошарка този път за разнообразие Simple Smile

# 338
Да се присъединя и аз към отбора на недоспалите  newsm46
Ето и нещо за събуждане

# 339
Добро утро,момичета в октомврийската тема са се родили първите бебчета близнаци в Лондон 510 и 530гр,нека се помолим за тях и Бог да ги пази  Praynig Praynig Praynig!

# 340
  • София
Здравейте и от мен! Дано всичко да е наред с близначетата!
Аз също не можах да спя - всъщност това е направо невъзможно с огромния ми корем. Ще се опитам да почина след обяд.Чао засега

# 341
Добро утро,момичета в октомврийската тема са се родили първите бебчета близнаци в Лондон 510 и 530гр,нека се помолим за тях и Бог да ги пази  Praynig Praynig Praynig!
Душичките, дано да са добре  Praynig
Аз наскоро шпионирах в темата на септемврийки 2009 и забелязах, че повечето доста са подранили с ражданията - с по 2-3 седмици, дали не е заради горещините  newsm78. Има няколко още през юли, а поне половината са августинчета  Grinning
Искам и аз августовско бебе  Crossing Arms - 30-31.08 ми звучи добре  Crazy

# 342
Добро утро,момичета в октомврийската тема са се родили първите бебчета близнаци в Лондон 510 и 530гр,нека се помолим за тях и Бог да ги пази  Praynig Praynig Praynig!
Praynig Praynig Praynig
Дано всичко е наред  Flowers Four Leaf Clover

# 343
  • у нас
Боже Praynig дано бъдат добре... ми те много подранили и все пак са с прилично тегло за срока си Praynig

# 344
Здравейте и от мен момичета smile3525
Днеска като гледам навън пак е нетърпима жега ще се стои у дома релакс и без тва краката ми са толкова утекли , стъпалата ми двойни чак пръстите ми не се допират в земята ужассссс, правиха ми изследвания всичко е в нормални стойности, но проблема е в това, че аз пия по 3-4 литра вода на ден а ходя до WC както си ходят нормалните небременни хора, НО нищо каузата си струва. smile3503

Ще се молим на Богородица всичко с малките близначета да е наред Praynig Praynig Praynig

Всеки ден ви чета, но нещо не съм в настроение да пиша незнам защо.
Честито на всички които са имали поводи.

Лек и спокоен ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт