Свежо лято вън е вече, расте и хубавее СЕПТЕМВРИЙСКОТО човече!

• 25 355
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Здравейте!
Виждам,че вече знаете,че има бебчета родени в Октомврийската тема!
Нека се молим за тях! Praynig Praynig Praynig

# 346
  • София
И аз от все сърце се моля за малките душички!!!  Praynig
Дано Господ бди над тях и им даде сили да порастнат и укрепнат!!!  Praynig Praynig Praynig

# 347
Хей тумбачета  Hug

Emilli Arie, честит рожден ден [на патерица]. Пожелавам ти лека бременност до края, безпроблемно раждане, много красиво и спокойно бебче и много късмет   bouquet

Аз съм в болница от 3-4 дни вече им загубих бройката. Стискайте палци утре на прегледа всичко да ми е наред и да мога да се прибера в къщи.
Влязох за кървене. Все още си напомня, че е там. Но докторите казват, че с бебо всичко е наред. Аз също се чуствам добре, нямам болки (до момента и дано не се и сещат за мен до септември когато им дойде времето). Не се знае от какво е това кървене и кога ще спре напъно, а най-важното е дали няма пак да се появи след като изчезне (за съжаление няма гаранции). Абе като призрак е  Laughing
Ще се пазим много до края, пък каквото тряба ще правим в името на живо и здраво бебе през септември.

Danna_2010, как ме разсмя с този 'цепелин'  Joy радвам се, че си добре  Hug

Аз ще продължавам да лежа и да се радвам на дъжда.

Tommelise, ще ги разбиеш, аз вярвам в теб! Разбирам те напълно, и аз винаги се боя да не изпадна в такова положение да ме питат нещо, което не знам и да трябва да отговоря, а аз да гледам като крава. И честито за момата  Heart Eyes

Да си кажа, че много се зарадвах да се запозная с Akspet в сряда на лекцията. Heart Eyes

Леле, а тази новина за октомврийчетата ми сви сърцето. Дано всичко се развие по-възможно най-добрия начин  Praynig

# 348
desunique, стиснати палчета от мен и дай Боже добри новини! Раздвам се, че се чувстваш добре и дано и занапред е все така!

За октомврийската мама Андреа.. мога да кажа само, че много си поплаках и ще се моля за бебоците и цялото им семейство. Дано чудото се случи, защото знам, че чудеса наистина се случват!  Praynig  Praynig  Praynig

# 349
  • у нас
desunique  Hug благодаря ти Hug
на теб ти желая скорошно възстановяване и да се пазиш повечко. дано това е последното ти притеснение относно бременността и до септември всичко да е като по вода Peace

# 350
И аз прочетох за бебчетата на Андреа и се моля за тях от сърце Praynig Дано имат късмет и да радват много мама и тате  Hug

desunique, предполагам как ти се иска да си отидеш у дома, но не бързай и не настоявай  Peace По-добре да останеш и повечко, ако преценят лекарите. А щом не се знае от какво е кървенето, ще трябва много да се пазиш и да си лежиш, за да не се провокира да тръгне пак Hug Дано не е от разположението на плацентата, а нещо външно, някой спукан кръвоносен съд примерно. Какви системи ти слагаха? Надявам се скоро всичко да размине и да си спокойна Simple Smile

# 351
Здравейте и от мен, днес не съм се включвала  Wink 
Дано Господ и лекарите помогнат на малките душички да оцелеят и да станат гордост за своите родители. Стискам палци нещата да се развият благоприятно.
desunique  бъди спокойна и изпълнявай всичко което ти препоръчат лекарите. Ако ти кажат да лежиш и в къщи след това изпълнявай. Ние с Danna_2010 вече свикнахме и не ни пречи, доста си полежаваме Simple Smile
Аз още не съм се похвалила де, но това е така защото лекаря не беше на 100 % сигурен, но е много вероятно да си имаме момиченце  stork-girl така каза. Таткото е много щастлив от този факт, той иска дъщеричка. Плацентата ми е все още така ниско и пак ще трябва да лежа и да почивам повече, но вече си свикнах както казах, важното е всичко друго да е наред.
Добре че днес е малко по-хладно, много ми е горещо в последно време, а като се има впредвид че още не са започнали истинските жеги, мале...какво ще се прави незнам  #Crazy
Хубав следобед на всички, и аз май ще полегна малко да поспя  smile3524

# 352
Здравейте тумбачета Hug

и аз си поплаках за бебечетата, много се развълнувах Praynig, моля се и вярвам, че всичко ще бъде наред и ще преодолеят тези трудни дни Praynig много положителни мисли за тях и родителите им Hug

desunique не спирам мила да си мисля за теб и да стискам палци Praynig, хвана ме яд, че не си разменихме мобилните за да ти драсна поне един SMS, не занех дали имаш интернет в болницата. Всеки ден чакам да се включиш и да кажеш какво става. Много се радвам, че нещата отшумяват, ще си почиваш вкъщи и всичко ще бъде наред Hug

Heart Eyes и  Hug на всички мами и се пазете Hug

# 353
Здравейте!  Hug Heart Eyes Hug
Простете, че така се намъквам в темичката ви, но от октомврийските мами, разбрах, че новината за малките ни съкровища е стигнала и до вас и исках да ви благодаря за подкрепата   bouquet  bouquet  bouquet
Позволявам си да ви изпратя и една снимка на малките мушмороци, на единият от които му чухме и гласчето преди 2 часа  Heart Eyes
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs323.ash1/28325_112 … 214_3533220_n.jpg
Лека и спокойна вечер и ще се моля да гушкате малките си, здравички зайчета, когато му дойде времето

# 354
andrea_nicko - писах и в другата тема, но и тук да кажа, че се моля за вашите дечица  Praynig Praynig Praynig и за тяхната майчица  Hug Вярвам, че всичко ще бъде наред  Hug Много са милички, душичките  Heart Eyes

# 355
Много са сладки миличките и изглеждат съвсем оформени  Hug Дано Бог е с вас и всичко да се развие по най-добрия начин Hug

# 356
Миличките малки душички  Hug Господ и Света Богородичка да им помага, на тях и на майката....

# 357
Здравейте момичета!  Hug

От много време не съм писала, но се оказа, че тези жеги хич не ми влияят добре и явно като го съчетаем и с хормоните настроението ми беше тотално заминало. Имаме доста работа, а аз хич не съм трудоспособна. Задъхвам се, става ми много лошо, въобще все хубави неща. Дръпнах си на няколко пъти по един хубав рев (нещо доста непривично за мен) и се надявам занапред да не изпадам в такива състояния.  Confused  Сега пък от вчера съм леко "разтроена" и пак не съм в особено добро настроение. От нитратите в салатите ли е, от черешите ли или от нещо друго не знам, но много се ядосвам като си помисля какви гадости ядем.  ooooh!

И на мен ми стана много мъчно за момичето от октомврийската тема. Още повече, че и тя не е била в безопастност, но сега видях, че е писала и, че е пуснала снимка на малките съкровища.  Heart Eyes Дано отсега нататък само добри новини да има!  Praynig

Danna_2010, радвам се, че вече си си у вас!  Hug

desunique, някой май е бил в кафето  Wink  Heart Eyes   Hug Стискам палци утре да те изпишат!  Praynig

alexa_smile, аз точно тази количка на Чико подарих на моята приятелка когато роди. Не е мръднала. Много е хубава, лекичка е и маневрена, така че мисля сега и аз да я използвам.  Wink Не съм и предполагала, че подаръка ми ще бъде така добре оползотворен.  Crazy

akspet, аз също бях на лекцията в ЦУМ с бабето. Странно ми стана, че казваше да не се ядат от бременни някои храни, които във всички статии пише, че трябва да се ядат.  newsm78  Иначе се бях засилила и в Сити Центъра да отида, но за съжаление бях цяла нощ и почти цял ден с мигрена и така и не стигнах до там.  Tired За юни няма нещо интересно в ЦУМ, поне за мен. Само на 11 юни ще отида, тогава ще говорят за естественото раждане.

мама на Део, пу пу...малката голяма бебанка!  Heart Eyes Душичката златна явно си взима точно това, което и трябва.  Hug Аз съм на преглед във вторник, да видим моята девойка какви ги е свършила с разтежа си.  Flutter

Доста изписах и ще спра до тук. Хубава вечер на всички и успешен понеделник утре!  Hug

# 358
Jani4ka, много се радвам, че най-накрая се включи. Да ти кажа бая се бях притеснила за теб и гледах даже дали си влизала да четеш Blush. Съжалявам, че не си се чувствала добре тия дни. Дано занапред си добре, че какви жеги ни чакат...
Danna, desunique, дано всичко при вас е ок след болничните ви преживявания. Hug
Честито на отличничките ни.

andrea_nicko (предполагам в момента пише таткото), отдавна ви следя и аз, още от самото начало на октомврийската ви тема. Днес като прочетох какво се е случило направо се разтреперих цялата. Все се надявах, че Ния някак ще преодолее болката и ще успее да ги износи докрай... но се моля от все сърце малките душички да са добре (между другото изглеждат прекрасно, много са сладки) , а и Ния също, на нея никак не й е лесно.  Praynig Hug

Поздрави на всички други момичета.

# 359
Jani4ka, трябва да си призная, че и аз съм като теб с настроенията.  Embarassed Особено днес така си поревах на няколко пъти.. беше ми едно нервно.. сякаш всеки момент ще се пръсна, а привидно нищо не се е случило. Явно ще да е от хормоните. Моят мъж миля се чуди какво ми става и как да ме успокои.

andrea_nicko, не спирам да ви мисля! Дай Боже от тук нататък добрите новини да не спират да валят при вас! Praynig Момченцата ви са прекрасни!

Danielkka, забравих да ти благодаря за прекрасната ни темичка, която си сътворила!   bouquet

На всички, които им предстоят прегледи - само хубави новини!

Общи условия

Активация на акаунт