Свежо лято вън е вече, расте и хубавее СЕПТЕМВРИЙСКОТО човече!

• 25 290
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
Мами аз искам да покажа каква количка съм си избрала и да питам някой дали има наблюдения дори и от други мами, които са я ползвали  Heart Eyes
Ще съм благодарна ако споделите.
Няма да се повтарям, но в моя случай зимния кош трябва да се сваля изцяло от шасито  Confused И по-възможност да е максимално лека  Embarassed
Много капризи станаха  Crazy
http://www.bebe-best.com/hauck-malibu-all-in-one-trio-red-2010.html

# 61
Здравейте тумбачета Hug
и аз да се запиша в новата тема, толкова много сте изписали Crazy
Даниелка браво, перфектна си Heart Eyes
Честит празник на всички именници - да сте ни живи, здрави и много щастливи!
Добре дошли на новите тумбачета - колкото повече - толкова повече Hug
Аз да ви кажа днес се излъгах и отидох на училището за бременни в ЦУМ ( на 9 месеца) лекинко съм разочарована, бяха поканили едно бабе за лктор - диетоложка, която откровено не ми допадна, нито като разсъждения, нито като водене, абе леко ку-ку #Crazy Надявам се другите да са по-сполучливи, ако реша да се пробвам пак. Другата сряда ще дам шанс и на училището в  City Center пък ще видим newsm78

целувки от мен и хубава вечер Hug
Tommelise и да полееш изпита Hug

# 62
  • София
Flash Dance , продуктите на Веледа купувам от една много добре заредена аптека в квартала. Предполагам, че и при вас ще има аптека, която да зарежда тази марка. Ти и преди беше споменавала за http://www.feelunique.com, но доколкото сравних някои цени, не ми се стори по-евтино.
Лека и спокойна вечер на всички! 

# 63
И аз съм фен на Веледа, ползвам същото олио за бременни и го купувам от био магазините в София. Peace
Последният път обаче, реших да пробвам едно бебешко олио, на една немска марка Logona и съм много доволна. Пак е био козметика, без гадните парабени, минерални масла и т.н и съдържа растителни масла от бадем, маслина,соя,жожоба, всички са с органичен произход. Не на последно място и цената е по-приемлива, че на мен Веледа ми стига за по-малко от месец. И въобще не е честно, че 2 опаковки Веледа във Франция струват общо 16 евро, а тук една е около 40-45 лв. Shocked

Ето как изглежда олиото на Логона:

http://www.kozmetika.bg/show.php?productid=22256

А, да и шампоаните на Логона са много добри.

# 64
Продукти на Веледа могат да се поръчат от Ибея и са доста по-евтини, отколкото да ги купиш от България...доколкото мога да сметна излиза към 22-23лв и ако се поръча повече от един продукт има вероятност да има отстъпка и доставката да е като за един...

http://cgi.ebay.co.uk/Weleda-Calendula-Oil-Full-WELEDA-stock-/26 … sh=item3ca76b2155

# 65
fata_morgana, аз в 21 г.с. бях +2кг. само на  корем и бюст растем /не се оплаквам  Wink / Изобщо не ги мисля, колкото кача - толкова. Важното е аз и бебо да се чувстваме добре.
grix, мерси за филмчето.  Peace
Tommelise браво за изпита.
vany666, за количките всички сме с много изисквания, но за съжаление още не са направили идеалната  Mr. Green

# 66
Danielkka, благодаря и аз за красивата темичка!

Danna_2010, ти си силен и спокоен човек, ще издържиш и на това изпитание. А наведнъж ли ще са тези няколко дни в месеца? А през другото време ок ли е да си си вкъщи и да си почиваш просто?

# 67
*Мирка*, grix, vesy_evi - много благодаря за информацията  Hug
*Мирка* - по-ефтино е това масло за бременни ако може да се поръча от там и някой да ти го прати (за другите продукти не съм гледала), цената излиза към 33-4 лв. някъде, т.е. с десетина лв. по-малко. Вчера търсих да поръчам от там, но не намерих възможност. Както и да е, може би ще потърся тук във Варна (наскоро откриха био магазин) или ще се възползвам от предложението на grix  Hug .
Tommelise - браво за изпита (вчера съм пропуснала да те поздравя). Ти си нашата гордост!  bouquet

# 68
Добро Утро  HugЗаповядайте по един шоколадов шейк

Данна  Hug Hug Hug!
На всички лек и спокоен ден   bouquet !

# 69
Добро утро и от мен  Simple Smile

Люляк, ще вляза за 4-5 дена за системи сега, после края на Юни пак толкова, края на Юли пак и края на Август вече влизам направо за раждане (само да устискам дотогава  Praynig). Тези периодични вливания ще отпускат матката повече, отколкото медикаментозното лечение, което провеждам у дома. През останалото време ще си лежа предимно вкъщи. Нищо страшно няма, по-добре да влизам така, превантивно за кратко, отколкото да ме приемат по спешност като предния път. Дано съм единствената в темата, дето ще се отчита с болнично лечение  Peace Hug

# 70
Добро утро и от мен момичета smile3525

Даниелка мерси за почерпката Hug

Danna_2010 - Успех миличка с теб сме! Бог да ви пази и теб и бебо Praynig

Относно мазилата аз сега ползвам един крем за тяло на Refan- с много естествени масла и най важното има шея в него а тя е много силно хидратираща и съм много доволна, инъче за Икаров знам че е много ефикасно маслото обаче миризмата поне аз немога да я понасям!

Лек и спокоен ден на всички тумбички newsm51

# 71
  • София
Добро утро!
ДАниелка, мерси за почерпката!  Hug Heart Eyes
Ние сега станахме с малкия снощи заспахме много късно защото излизахме с мъжа ми и си дойдохем към 00 и докато се изкъпя оправяя.... то стаана 02  Grinning
Хубав ден на всички! Hug

# 72
Добро утро, мили момичета!   bouquet

Флаш Д.  Grinning, Веледа продават и в Санита, но не знам как са цените.

С нищо не се мажа аз. Много съм несериозна в това отношение...
И първите бременности не съм се мазала, да чукам на дърво, поражения няма.

# 73
  • София
Добро утро и от мене,

мъжо замина да играе футбол на някакъв торнир на Ариана и ние днес с бебчо май ще мързелуваме във вкъщи, че като гледам и времето не е много за разходки.... Sad
Danna_2010, стискам палци всичко да е наре, мисли положително все пак септември (август) почти дойде... newsm10
Danielkka, пак си сътворила чудеса с новата темичка  smile3501  love001
Tommelise, поздравления .....това дете вундеркинче ще стане покрай майка си... Laughing
Vany666, и аз съм хвърлила око на този модел количка, даже хоодихме да я разгледаме....беше доста лека, не лоша изработка,особено коша за кола много  ми хареса.....проверих и за марката немска е... Mr. Green лесно се кара....е поне в магазина...та и аз се чудя.....бях си харесала на ABC desaign, модел, но той е с 5 кг. по- тежък и по- скъп...Ако някой има инфо повече да сподели....
   Гледам, че коментирате килограмите...ми аз за сега съм +5 кг, като се има на предвид, че първите месеци много  Sick та за сега удържам фронта....., но все пак нещо почна да ми понатежава корема и да ме подпира...... newsm62
   Относно мазането редувам обикновенна свинска мас с подобрители и мляко за тяло от AVON,  че нещо пъпа ми щръкна вече..... Mr. Green

# 74
  • у нас
добро утро Hug
пак ви благодаря за поздравите  bouquet много сте мили Hug

Danna_2010 успех, мила и всичко ще е наред не се притеснявай. Доверила си се  на добър специалист  Peace

Butlins  почивай си Hug

аз след малко отивам на работа и от днес започвам ученето за изпит №2

Общи условия

Активация на акаунт