Свежо лято вън е вече, расте и хубавее СЕПТЕМВРИЙСКОТО човече!

• 25 318
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Да се разпиша в новата тема...!  Hug

Нямам време обаче да пиша, отиваме на разходка до Пловдив, а после Пазарджик!

Весело изкарване на 3те почивни дни!

# 76
vany666  И аз си бях харесала първоначално тази количка, но после (естествено) намерих един куп негативни мнения за нея, и се разколебах. От една страна е невероятно лека, но си има и недостатъци... Основното против на тези, които не я харесват, че е нискокачествена и че всички Hauck се произвеждали в Китай, а ги рекламират като немски.

Като оставим това, тъй като аз нямам лични впечатления, а само наблюдения в магазина - харесва ми, че за тази сума има кош за новородено, летен кош, и за кола; само 11 кг е, сигурно е най-леката на пазара, и е доста лесна за управление. Обаче, дръжката не се регулира, амортисьорите или ги няма, или са доста слаби, не помня точно, пазарската кошница е относително малка. А да, няма 100% легнало положение, няма и разни екстри като поставка за чашка напр, но няма нищо идеално, нали  Wink Най-силният минус за мен са малките колела, понеже в нашия квартал е като Кабул  Laughing

Но пак казвам, в темата, която писах, противниците на тези колички не бяха дали някакви конкретни причини защо не. Нека да потърся темата - ето я, но не е много съдържателна:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=482681.0
и още
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=468863.0

Аз пък вчера си харесах Чиполино, но не се знае утре какво ще ми хрумне:
http://www.kasida.bg/chipolino-kombinirana-kolichka-perfekta-2010-189-2369.html

# 77
Даниелка браво за страхотната темичка, оформлението е  #2gunfire

Относно с какво се мажа---с бебешкото олио на Джонсан.(и с първата бременност също с него и за сега нямам поражения).

Количката на Hauck много ми допада.Дано да е удобна и практична.

Хубав ден на всички   bouquet  chef Laughing

# 78
vany666 - аз нямам наблюдение точно върху този модел. Моя приятелка преди година си взе на Хаук нещо такова http://www.bebe-best.com/hauck-hauck-condor-all-in-one-lolli-lime-2010.html и е доволна. Аз съм имала триколка на ТСМ, преди те се произвеждаха от Хаук - сега незнам. Бях много доволна от нея, само това че беше ужасно тежка ми беше голам проблем.
Бейби дол -  благодаря, непременно ще погледна в Санитите  Hug

Последна редакция: сб, 22 май 2010, 21:14 от Flash Dance

# 79
Момичета, да ви окуража, че която и количка да вземете, няма да сбъркате. Аз съм си отгледала децата с доста по-обикновени модели от тези, които има сега и никога не съм имала оплаквания, нито ми се е чупило нещо. Единствено се прекарах с първата си комбинирана количка, която тежеше 100 кила, така де, около 20 май, и оттогава чуя ли комбинирана количка и съм дотам.  Naughty Но сегашните модели са по-леки и няма как да се прецакате като мен  Peace Аз си обичам да си имам отделно лятна, отделно зимна, но който иска комбинирана - да си взима смело, стига да не тежка  Peace Всички сегашни ми се виждат хубави, честно казано. Simple Smile

# 80
Danielkka новата темичка ни е страхотна.Браво!!! Hug  Hug Hug
Аз също съм се спряла на Hauck Maliby.
Гледах я онзи ден в магазин Щъркел и ми допадна много на пръв поглед.Много е лека.Мисля,че това ще е моята количка .
Мами споделете ,ако имате наблюдения за масажното масло против стрии
 на Икаров.Всички,които са го ползвали казват ,че е много добро,но миризмата е ужасна Sick

# 81
  • София
Sparki,аз си го взех но не ми понася армата му Sick
Да не ти кажа,че се наслоява то си е масло/олио/ и чувам майки да казват,че дрехите след пране започвали да им миришат на гранясало Rolling Eyes
Аз с предишната бременност се машех с какво ли не само това не опитах и нямах ефект Simple Smile имам стрии по корема колкот искаш!

За колички си говорите,а това ми е болна тема  Rolling Eyes

# 82
Здравейте момичета.
И аз да се отчета в новата ни прекрасна темичка ( Даниелка, много ми харесва   bouquet)
Tommelise браво за взетия изпит. smile3525
Danna_2010 , щом се налага да се взимат по-специални мерки - няма как ще изтърпиш. Стискам палци всичко да е наред.
За мазането аз с нищо не се мажа (от чист мързел, разбира се, а знам че трябва).
Да се оплача. Тия дни бяхме с Део при нашите, че мъжа ми беше в командировка , та малко разнообразие. И днес ми сервираха, че брат ми, който живее при тях, и  с който спяхме в една стая, е болен от морбили. Shocked. Аз и Део сме имунизирани, ама знам ли.... малко ми е притеснено. Лекарката ми каза да си взема нещо имуностимулиращо за всеки случай. Та сега ще стискам палци да не се разболея нито аз нито детето, че както пак се очертава да съм сама не ми се мисли.... Доколкото знам тази шарка не влияе на развитието на плода, но може да предизвика спонтанен аборт или преждевременно раждане. Та така , оплаках ви се. Стискайте палци, моля ви.
Димяни, какво става, подриткват ли бебчетата? Дано всичко е ок и нямаш повече притеснения.

# 83
  • София
Мама на ео,ми да ти кажа не ги усещам май но се опитвам да съм спокойна и ще видим в вторник какво е положението! Praynig

# 84
Mама на Део, дано ви се размине морбилито  Praynig Има ли вариант да пратиш детето при другите баба и дядо примерно, докато му мине периода, в който може да се ошари? Вероятността ти да се заразиш е малка, но детето, макар и ваксинирано, може да изкара лек вариант. Синът ми беше контактен на варицела в детската градина, когато бях 3 месец бременна и веднага го изпратих при баба му. След десетина дена се ошари и там си изкара болестта за всеки случай.

Относно ваксините - сигурно са 100% ефикасни при повечето деца. Но навремето дъщеря ми пипна отнякъде рубеола, беше бебе на 9 месеца, още неваксинирана. Бях спокойна за баткото, нали е ваксиниран! Обаче след 20 дена се ошари и той, и то по-тежко от сестра си. Педиатърката каза, че това е рядък случай, но все пак е възможно да се случи и ваксинирано дете да изкара нещо.

# 85
Danna_2010 , да за жалост се случва и ваксинирани наскоро деца пак да се разболеят. Даже наскоро имаше бум на морбили и малки дечица имунизирани се бяха разболяли.
Да ти кажа май няма да стане тази изолация при другите баба и дядо. В момента е при тях, ама до понеделник, после пак е при нас.
Ще се надявам да не се разболеем, пък да видим. Peace
А и другата баба е много шаш, така че аз май ще съм по-спокойна да го наблюдавам лично.

# 86
Ще стискам палци да ви се размине!! Hug

# 87
Ще стискам палци да ви се размине!! Hug
Мерси   bouquet

# 88
Мама на Део, много неприятно това, дано се разминете  Praynig

# 89
Мама на Део стискам палци да ви се размине и на двамата Hug Praynig
и аз миналия месец броих дните на инкубация, че бях контактна с бебенце с морбили, което го бяха заразили в болницата докато лежаха за вирусна бронхоплевмония, абе направо кошмар, но слава Богу на мен ми се размина, че се бях ошашкала, а и те вече са добре Heart Eyes

Данна и на теб палчета и бързо да те пускат от болницата, че ще ни липсваш Hug Praynig

хубава вечер, аз отивам да творя над печката  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт