Свежо лято вън е вече, расте и хубавее СЕПТЕМВРИЙСКОТО човече!

• 25 326
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
еха колко хубава темичка има тук Simple Smile

# 91
Относно шарките аз бях скоро контакта с дете, което се оказа болно от варицела Sad Много се бях притеснила и още не ми е много спокойно, но се чудя дали да се изследвам. Казаха ми да се изследвам 14 дена след контакта, те минаха вече, даже минаха достатъчно, че да се стане ясно, че не съм се заразила. Това ме беше успокоило, но доктора ми каза, че то нямало значение дали се проявява при мен или не, принципно и без да има проявления ако съм била контактна и нямам силни антитела може това да навреди на бебето Sad Изследването вероятно ще покаже колко са ми силни антителата....още се чудя дали да го направя...

# 92
# 93
Danna_2010, ще устискаш, ще устискаш... само спокойствие! Ами стискам палци и чакаме да пишеш към края на другата седмица  Hug.

мама на Део, дано няма никакви проблеми!

vesy_evi, нека доктора ти каже дали да се изследваш. Стискам палци и при теб да няма нищо обезпокоително!

# 94
Добро утро тумбачета! Хайде ставайте вече  Grinning, аз нали съм си ранобудна.
Гледам Люлячето и тя доста ранобудна...
Незнам как става това със закуските, иначе щях да ви поднеса една закуска  newsm78

# 95
добро утро и от мен !ние с моето момиче също сме ранобудни.хубав ден на всички мами!

# 96
Добро утро и от мен  Hug и аз днес станах рано, нещо ме драска гърлото и кръста не ме остави цяла нощ, вече и Спелтата не ми помага Sad
Хайде на по кафе, пък ще видим как ще тръгне деня

хубава неделя Heart Eyes

# 97
  • София
Добро утро!
Ние преди малко станахме!
Нашия тати замина вчера за неопределено време извън сф и ми е много тъпо.... защото в вториник съм на лекар при Марков,а май няма да успее да се върне Confused
Хубав ден на всички и до по късно! Hug

# 98
Добро утро на всички
май и аз съм от мамите без мъж тези дни Simple Smile
ама прегледа ми е чак на 27 ми  Wink
напоследък бебо рита все по силно и по силно.. вече съм доста по спокойна
  Hug Hug Hug

# 99
  • ВИДИН
здравейте и от мен
имам едно въпростче някои да ми каже дали му се схващат мусколите и жилите на краката защото аз тази нощ щях да умра ако знаете какво да правя помагаите

# 100
  • у нас
здравейте и от менSimple Smile)) 2 дни почивни  newsm44 тамън да почиста, поуча, да си почина... днес спах до 10,30 Crazy това не ми се е случвало от мноооого време Rolling Eyes

ralica_s за съжаление това е едно от гадните неща, които се случват по време на бременност. Дано при теб е било само инцидентно Peace

nina.petani заповядай при нас Peace с удоволствие ще приемем още една мама на близнаци Hug

akspet вземи прополки, аз много ги харесвам Peace благодаря за закуската, пийвам си и от кафенцето Heart Eyes

ще ви наглеждам Wink хубав ден   bouquet

# 101
Добро утро и от мен  Simple Smile

ralica_s, това са т.нар. крампи, ужасни са, посъветвай се с лекар. Обикновено изписват Магнезиев препарат, примерно Магнерот. Аз досега имах само веднъж около 20-тата седмица и не се е повторило, но пък и пия всеки ден Магнерот.

akspet, вземи мерки за гърлото, най-добре питай лекар. Аз като бях болна зимата, основния проблем ми беше с хремата и правих много инхалации. За гърлото - чайчета и нещо за смучене. Ако усетиш, че не се подобряваш до 1-2 дни, задължително говори с лекар. Те си знаят какво да ти изпишат  Peace Няма никакъв смисъл да се влачи болно гърло само и само за да не пием лекарства. Напротив, точно сега трябва веднага да ги борим болестите и да сме си здрави  Hug Има безопасни медикаменти за всичко.

# 102
Добро утро и от мен!

ralica_s, правилно са те посъветвали за магнерота, но докато отидеш на лекар има нещо което да ти помогне (при мен беше същото при първата бременност). Вечер, преди лягане, си вдигни краката на стената и стой така докато усетиш, че "нямаш кръв" в тях - помага...

# 103
  • у нас
някой да знае дали има възраст, при която университета спира да те осигурява здравно, независимо от това че си все още студент newsm78

# 104
Tommelise май до 26г е границата. Виж тук:

http://www.kadedaucha.com/?id=1313&aid=7315

Общи условия

Активация на акаунт