Свежо лято вън е вече, расте и хубавее СЕПТЕМВРИЙСКОТО човече!

• 25 335
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
  • у нас
Tommelise май до 26г е границата. Виж тук:

http://www.kadedaucha.com/?id=1313&aid=7315

много ти благодаря   bouquet

от тук нататък сама Confused но поне, че свекървата го е видяла навреме.
Още месец (до края на този) и трябваше да броя 800лв за възстановяване на права ooooh! още др. седмица отивам да внасям...

# 106
  • ВИДИН
много благодаря на всички за сега ще пробвам този номер с краката на стената а на 02.06 съм на преглед пък ще видим кво ще ми кажат или изпишат

# 107
ralica s и на мен ми се схващат прасците през нощта много е гадно ooooh!  помага ми един трик, в момента в който усетиш схващането, още докато лежиш си обръщаш стъпалото на контрашпиц (обратно на шпиц). Мен веднага ме отпуска, засега това ме спасява. Опитай, надявам се да помогне Hug

# 108
ralica s и на мен ми се схващат прасците през нощта много е гадно ooooh!  помага ми един трик, в момента в който усетиш схващането, още докато лежиш си обръщаш стъпалото на контрашпиц (обратно на шпиц). Мен веднага ме отпуска, засега това ме спасява. Опитай, надявам се да помогне Hug

И аз този номер щях да предложа  Grinning
Случва ми се доста често на мен, неприятно е наистина.

# 109
gerinceto, аа, аз пиша от хамериканско  Laughing. Иначе тая сутрин вярно много рано се събудих, а можех още да поспя. Но след час излизам за работа.

ralica_s, преди десетина дни, в рамките на няколко дни 3 пъти ми се заметва жила (или там както се казва). Но то винаги става през нощта, когато се обръщам и нещо се изтягам примерно. Идва ти да викаш от болка, а само се разскимтяваш малко, че да не стреснеш мъжа ти  Simple Smile... ужас! И после целия ден въпросния крак (прасеца) е малко като схванат. Но на мен и преди бременността ми се е случвало, та знам какво е, иначе щях да си изкарам акъла. Но не бих пила нещо, ако не станат прекалено чести тези крампи. А и внимавам (доколкото съзнаваш изобщо какво правиш, докато спиш) да не си протягам много-много краката. akspet, тоя контрашпиц бих си помислила, че ще подейства обратното, защото така се стяга още повече мускула, но щом казваш, трябва да се опита.

# 110
Ааа незнаех Люляче...Много поздрави на Хамерика тогава  Hug

# 111
Честит 24 май!

Поздрав! http://vbox7.com/play:78105a6f

# 112
  • София
Честит празник на всички!

# 113
  • у нас
Честит празник и от мен:))))

# 114

Честит празник!

# 115
Честит празник и от мен  Hug

# 116
Здравейте, честит 24 май!

Имам един въпрос - пуснах тема в На пазар, но нямам отговори, затова се допитвам и до вас - ето питанката:

Какви са мненията ви за тази количка на ABC Design -

http://www.abc-design.de/en/products/prams/condor-4s.html

http://www.kasida.bg/abc-design-bebeshka-kolichka-condor-4-301-4672.html ?

Някой ползвал ли я е? Днес я разглеждах в магазина, и като цяло впечатленията ми са отлични НО.... летния кош няма легнало положение!! Според вас това проблем ли е? Подозирам, че да  Confused Бебето ми ще е по-скоро зимно, очакваме го през септември, така че зимния кош ще ни послужи докъм февруари-март, предполагам че после ще му е скучно в него, но в летния как ще спинка??? Не знам защо производителите са решили така? Ох, а иначе е толкова хубава! newsm45 Личи си качеството, така не ми се иска да търся друга.... Невероятен изчистен дизайн, сгъва се страшно лесно.... Ще се радвам на мнения от някой, който я е ползвал! Е, ако имате аналогични варианти, споделете!

# 117
Giada, в магазина ли видя, че няма пълно легнало положение? На сайта на Касида пише, че има  newsm78

# 118
  • В царството на мечтите
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!!
Исках да попитам малко  тъп въпрос  Embarassed
Бебето е застанало седалищно и на обикновен видеозон не може да се види пола  #Cussing out Ако ида на 3D или 4D дали ще се види или пак няма да стане

# 119
  • София
Боонбон,мисля,че ще се види като отидеш на ФМ!  Hug

С тези колички и аз съм в чуденка и направо не знам какво да вземем! ooooh! Thinking 

Общи условия

Активация на акаунт