За лещата

• 3 828
  • 51
  •   1
Отговори
# 15
Аз пък изобщо не съм се сетила да давам леща. Добра идея, особено за оранжевата.

# 16
  • Бургас
Цитат
margo**, дано не се засегнеш, но... това долу в подписа ти... от боба ли е ефект, или от лещата? newsm78 Peace Peace

HugОт боба ще да е.Уж го кисна,пък............ Laughing Peace

# 17
  • София
Здравейте момичета,

които готвите на вашите бебоци. Решила съм да започна да давам леща на сина си, но се чудя каква. Има доста видове - кафява, зелена.....Вие каква давате?

Кафява.

# 18
На 30 и кусур години съм и сефте чувам за небелената леща  ooooh! Embarassed Ще я пробвам, че нещо хич не я харесва иначе.

# 19
  • до една звездичка
На 30 и кусур години съм и сефте чувам за небелената леща  ooooh! Embarassed Ще я пробвам, че нещо хич не я харесва иначе.

Ууууу, те много щот...  Stop

# 20
Ама що леща съм сготвила.....пък да не знам че има различни видове, готвя каквато ми попадне в магазина, мислех си че е все един вид  Embarassed Embarassed Embarassed

# 21
На 30 и кусур години съм и сефте чувам за небелената леща 

Небелената или тази без люспи все пак?  Grinning Hug

# 22
  • Sofia
За начало е най-подходяща оранжевата според мен. Няма люспи, не дразни стомахчето. Има я във всички големи магазини.

# 23
На 30 и кусур години съм и сефте чувам за небелената леща 

Небелената или тази без люспи все пак?  Grinning Hug
Да, де  Crazy, оная специалната, дето децата я харесват  Laughing

# 24
Най -обикновена  кафява леща с люспи си ядеше и хич не се мръщеше за разлика от сега толкова злояд към манджи ужас .Дано скоро мине този период.

# 25
почнах с червена леща ,но хич не я харесва прави едни смешни физиономии Laughing,няколко пъти опитах, но не се получава все аз си я изяждам.още не съм пробвала с кафява.

# 26
Миналата седмица за първи път му дадох леща - от обикновената си. Не съм я пасирала и нямахме никакви проблеми. Хапва си я с охота Peace

# 27
  • Видин
Оранжева дадох на 11 месеца и нещо. Много се хареса  Grinning

# 28
Червена / оранжева / давам на "Крина" - без люспи и е готова за 10 мин. Много е вкусна  chef

# 29
Дъщеря ми на времето не хареса оранжевата леща и първо прояде боб на 1г. и 5м.и по късно от кафявата.

Общи условия

Активация на акаунт