True Blood-сезон 3 наближава и феновете увеличава-23 т

• 15 218
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Аз пък искам до обяд да спре, че трябва да излизам, а не ми се мъкне чадър.

Като, значи ти си виновна за валежа, м?  Crossing Arms

ПП Каква заря, лейти?

# 541
Оф, аз забравих, че е ден на детето  ooooh!

Винаги да пазим детското в себе си, за да бъдем по-близо до своите деца!

Дю, при мен не вали, би  Crossing Arms Само лъжкундрят по новините  Laughing

Дами, след малко ще ви сюрпризирам, щото утре ще съм гледачка на 4 момчета , което ще ме доведе до  #Silly smile3538 newsm45 и няма да имам време за комикса  Confused

# 542
  • Срещу планината:)
 Rolling Eyes  Как коя  традиционната -митинг заря все пак от 1 седмица текат Ботевите дни.

# 543
  • гр.София-Красна поляна
Дами, след малко ще ви сюрпризирам, щото утре ще съм гледачка на 4 момчета , което ще ме доведе до  #Silly smile3538 newsm45 и няма да имам време за комикса  Confused
#Crazy Ой би Като,цели четири момчетии ли бре. ooooh!
Лелееее,аз ще полудея сигурно.

# 544
Оф, аз забравих, че е ден на детето  ooooh!

Винаги да пазим детското в себе си, за да бъдем по-близо до своите деца!

Дю, при мен не вали, би  Crossing Arms Само лъжкундрят по новините  Laughing

Дами, след малко ще ви сюрпризирам, щото утре ще съм гледачка на 4 момчета , което ще ме доведе до  #Silly smile3538 newsm45 и няма да имам време за комикса  Confused

Въй, някой да не те е наказал? Laughing

Rolling Eyes  Как коя  традиционната -митинг заря все пак от 1 седмица текат Ботевите дни.

Embarassed Мислех, че заря има само на 2 юни...

# 545

Embarassed Мислех, че заря има само на 2 юни...

Всъщност тук винаги е на 1-ви  Wink

# 546
  • София
Добро утрооо,
Честит празник на всички и най-вече на малчуганите! Пожелавам им да растат здрави, умерено палави и много обичани  baloni
Напоследък не мога да смогна даже да ви прочета..  Tired Обучавам колега в офиса, който да ме замести докато се готвя за държавен изпит и ми е доста натоварено... Но се надявам скоро поне от време на време да успявам да се включа.
ПП: Днес е и началото на месеца на ИК Crazy Съвсем наближи заветният 13-ти и вече тотално ми се губи търпението  Flutter Добре, че са книгите, до които впрочем, успявам едва по нощите да се добера...

# 547
Добро ютрууууу, да са ви жии и здрави децата и вие да пазите детското в себе си  bouquet
Много готин спойлер на Алсид, определено ще интересно по оста Суки - Алсид- Ерик-Бил  и цялата любовна мешаница между тях;-)

# 548
 Thinking Шефе по какъв случай сме в джентълменски одежди

# 549
Thinking Шефе по какъв случай сме в джентълменски одежди

Ами в джентълменско настроение съм  Heart Eyes Като наближи концерта, вероятно ще ми се приискат скъсани джинси, ама има време. Mr. Green

# 550
  • София
Оооо виждам имало интервю с Тео, вампир с гръцки корени  Mr. Green
Изглежда книгите подсказват съвсем малко, защото доста разлики виждам дори само в образа на Тео  newsm78

ПП: Да ви споделя- имам си нов любимец от сагата от няколко дни и все повече ме радва, имаше го на един от плакатите в котешката му форма, пък и по случайност на моя аватар  Blush

# 551
Оооо виждам имало интервю с Тео, вампир с гръцки корени  Mr. Green
Изглежда книгите подсказват съвсем малко, защото доста разлики виждам дори само в образа на Тео  newsm78

ПП: Да ви споделя- имам си нов любимец от сагата от няколко дни и все повече ме радва, имаше го на един от плакатите в котешката му форма, пък и по случайност на моя аватар  Blush

Ами освен да ти пожелая да го изиграе най-подходящия актьор като стигнат до тия книги  Wink

ПП Таничка, златна си, златна!   bouquet Нищо, че съм с тахикардия за момента.

# 552
Кой бе Тарита?Аз така и не разбрах кое е котето?  newsm78 Казвай да го слагам в списъка на следващата тема. Peace

ПП Таничка, златна си, златна!   bouquet Нищо, че съм с тахикардия за момента.

Hug

# 553
Здравейте банда! Честит празник на децата и на всеки, който се чувства дете!  newsm18
Ой, дойде юнии, най-сетне, айде, не остана!  Laughing
Поздрав за по-големите деца:   Mr. Green

# 554
Цецееееее  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт