True Blood-сезон 3 наближава и феновете увеличава-23 т

• 15 143
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
"Кой ще мандръса Суки в 3-ти сезон?" и като отговори надлежно изброени всички същества от мъжки пол. Mr. Green

rotfImbo rotfImbo rotfImbo  Това трябва да влезе в речника  Laughing Ама пу аз не давам определението  Whistling

# 706
  • гр.София-Красна поляна

"Кой ще мандръса Суки в 3-ти сезон?" и като отговори надлежно изброени всички същества от мъжки пол. Mr. Green
hahaha hahaha hahaha
Мен ако питате,сите ке я мандръсат. Mr. Green

# 707

Мини първо Командира да ти даде песнопойката,че да не запецнеш. Mr. Green

П.С Егати черния хумор. Crazy

hahaha hahaha Joy

от всичкото на горе, дето от няколко дена рева за дъжд, днес е истински потоп и на двора дори не мога да ги пусна да изорат  Tired

Ей това е то-дъжда винаги се появява в най-неподходящия момент.

А за речника-Командира да му мисли Wink

# 708
Аз се обърках  Praynig какво е мандръса ? Нещо като сайдиса или по - грубо Simple Smile

Трайкова цяла фотосесия си направила на този мъж в таз ми ти баня бе .. Simple Smile Изтекоха ми очите Simple Smile
Май ще се цаня официално за пазач на Ерик Simple Smile да не го пипа никой  Twisted Evil

# 709
  • гр.София-Красна поляна
Пуци,мож да ме бийш ма цяла сутрин ми се мандръса
таз песен: Ремембър миии,из д уокъуей а бейбеее(май така беше). Mr. Green
newsm56 newsm43
Не съм виновна аз а чутурата ми.

# 710
Аз се обърках  Praynig какво е мандръса ? Нещо като сайдиса или по - грубо Simple Smile

Баш като клатенето си е  Mr. Green Blush

# 711

hahaha hahaha hahaha
Мен ако питате,сите ке я мандръсат. Mr. Green

Оле, оле, олелееее, баси думата!  smile3532

Аз се обърках  Praynig какво е мандръса ? Нещо като сайдиса или по - грубо Simple Smile

Трайкова цяла фотосесия си направила на този мъж в таз ми ти баня бе .. Simple Smile Изтекоха ми очите Simple Smile
Май ще се цаня официално за пазач на Ерик Simple Smile да не го пипа никой  Twisted Evil

Така като гледам, май е същото, ама от друг регион  hahaha hahaha hahaha Чини ми се, че и синонимен речник ще трябва да правим...

Уоми, ти може да се пробваш да се цаниш, ама Трайкова не е вчерашна - Ерик го пазя лично аз, щото тя знае, че не ми изтичат очите по него  Laughing. Я по-добре се запиши в официалния фен-клуб  Joy

ПП Зисе, песнопойката те чака, ако решиш да хвръкнеш до Силистра да попееш на Ката.

"Ремембър миии,из д уокъуей а бейбеее(май така беше)" - Тва па кво е  Shocked Аз само една песен знам, дет се пее remember me, на Пласибо една кахърна...

ППП Пак се отвързахме...

# 712
  • гр.София-Красна поляна
Я ми я запей и щи кажа дали е същата.

# 713

Май ще се цаня официално за пазач на Ерик Simple Smile да не го пипа никой   Twisted Evil

Тц,не те назначавам. Naughty Аз сама ще си го пазя с помощта на Командира. Но мога да те назнача за пръв помощник на Деми,т.е Зам.председател на фен клуба на Ерик.Нея като я няма(което често и се случва напоследък),ти ще се занимаваш с новите фенки на Ерик,ще им раздавш номерца и ще ги отбелязваш в книгата,че да не им загубим бройката. Mr. Green

П.С У бре,Пуци,мислим еднакво! Hug

# 714
ПП Зисе, песнопойката те чака, ако решиш да хвръкнеш до Силистра да попееш на Ката.

ППП Пак се отвързахме...

Ами,тя няма да й попее,а да я опее...........  bishop #Crazy

# 715
  • гр.София-Красна поляна

ППП Пак се отвързахме...

Ами,тя няма да й попее,а да я опее...........  bishop #Crazy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo Ох,ох,ооооох,добре я ПОпеяхме и Опеяхме Ката. hahaha
Спок бре Пуц,ако не я взема песнопойката шъ инпровизирам би. Mr. Green

# 716
И на мен ми дрънна една remmember me в главата В припева припяват едно дин дин дин дин дин ди дин... ако ми следите ритъме ще се сетите ко пея  Laughing

# 717
  • гр.София-Красна поляна
И на мен ми дрънна една remmember me в главата В припева припяват едно дин дин дин дин дин ди дин... ако ми следите ритъме ще се сетите ко пея  Laughing
А,баш същата е Като,браво мър.
Айде сега дружно да я изпеем на ПуцитУ. Laughing

# 718

ППП Пак се отвързахме...

Ами,тя няма да й попее,а да я опее...........  bishop #Crazy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo Ох,ох,ооооох,добре я ПОпеяхме и Опеяхме ката. hahaha
Спок бре Пуц,ако не я взема песнопойката шъ инпровизирам би. Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy

И на мен ми дрънна една remmember me в главата В припева припяват едно дин дин дин дин дин ди дин... ако ми следите ритъме ще се сетите ко пея  Laughing

rotfImbo rotfImbo rotfImbo Разбрахме те бе Кате,как не,толкова точно описа песента......... Joy Joy Joy

# 719
  • гр.София-Красна поляна
Пуц,спешъли фор ю мога да ти звънна на тилифона да ти попея би. Mr. Green
Искаш а? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт