Харесва ли ви името Нестор?

• 6 412
  • 87
  •   1
Отговори
Как възприемате името Нестор? Познавате ли хора с това име, те харесват ли името си, как другите възприемат името им? Какви умалителни имена бихте използвали за Нестор и какви сте чували?

Благодаря

# 1
Не ми харесва.Не познавам хора с това име.Галено - Неси,Тори  Crazy

# 2
Познавам само 1 момченце с такова име.На мен не ми харесва,на него незнам,малък е още  Peace

# 3
Не ми харесва. Галени не му се връзват. Името звучи сериозно като за възрастен мъж и всякакви опити да се трансформира в галено звучат комично. Несторчо е направо като подигравка.
Познавам една майка с дете Мирон, към което се обръща с "Миронче"  Rolling Eyes Та и с Нестор същата работа.

# 4
  • The point of no return
И на мен не ми харесва името - изключително грубо ми звучи Sad

# 5
Познавам Нестор, но той е вече над 60г. Околните го намираха за странно, учудваха се от името му.

Според мен не е грозно, нормално е, но едва ли ще се приема добре от околните, особено връстници, но не само.

# 6
Един съсед на свекърва ми се казва Нестор.70 годишен алкохолик.Не ми харесва това име.Може би,защото го свързвам с господина.Иначе галено Неси Thinking

# 7
Смятам,че името е хубаво.Звучи много твърдо и мъжки.Аз пък не мога да понасям имена на мъже ,завършващи на "ел" и "ян".Много женствени ми се струват.Особено ме дразни трансформацията на Илия в Илиян,или на Христо в Християн.Да не говорим за недоразумения като Мариел.В този смисъл,Нестор си е съвсем добре.Е,няма как да не ви изглежда като име на 60г.мъж.Днес ако детето ти не е Алекс,Виктор или Мартин,все е старомодно.

# 8
  • София
Интересно е  Peace

# 9
Не ми харесва и  не познавам хора с това име. За галени имена също не мога да се сетя.

# 10
Според мен е красиво, дори някак царско звучи, но е неподходящо за България, надали ще го приемат добре.На галено може Нести или Тори...  Rolling Eyes

# 11
  • somewhere over the rainbow
Харесва ми и никак не ми звучи странно. Дядо ми се казваше така и беше добър човек. "Несторови" е фамилното ни име и съответно бащино на моя баща Crazy Изобщо много съм свикнала с това име, а обективно погледнато ми е симпатично. Баба ми не съм я чула да се обърне по друг начин към дядо, освен с "Несторе". За нас, децата, беше и си остава дядо Нени. Имах и съученик Нестор, така си му казваха всички, много готин пич.

# 12
Никак не ми е приятно името Нестор.
Харесвам Нено.

# 13
Не ми харесва.

# 14
Звучи много сериозно. Не познавам хора с това име и честно казано не се сещам как би могло да е обръщението на кратко.
Не искам да обидя никого, но не бих кръстила така детето си ако имам син.

Общи условия

Активация на акаунт