Харесва ли ви името Нестор?

• 6 403
  • 87
  •   1
Отговори
# 45
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Специално на мен и съпругът ми много ни харесва  Peace...., но не от факта, че по фамилия сме Несторови, а защото името звучи мъжки и сериозно. Значението му е положително и заредено със смисъл. Не се среща често, което го прави по-интересно и запомнящо се.
И както казаха и други мами в темата - човекът прави името  Flutter

# 46
  • ВАРНА
Не

# 47
Честно казано не ми харесва първо защото е  някак  странно поне за мен и второ защото детето  може да се чувства неудобно. Казвам го от опит защото аз самата съм с на пръв поглед странно име и винаги ме гледат с учудване когато си го казвам ама какво да направя като майка ми  тези две  имена харесала и ги съчетала в едно.

# 48
  • София
Не, не ми харесва. И не бих си кръстила детето така.

# 49
Не и не познавам хора с такова име.

# 50
Нестор?Верно?Изобщо не ми харесва.И как ще викат галено на Нестор?Тори?Неси?Как?

# 51
Име като име. Важно е на вас да ви харесва. Нито е грозно, нито е селско, нормално мъжко име. И откъде на къде трябва да има задължително умалително?!
Имах съученик Нестор, викахме му Несто.

# 52
Не ми харесва-лично на мене.  Thinking
На една позната свекър и е Нестор, тя кръсти детето си Николай-нищо общо, ама-карай...........
Друго име с Н, което е рядко срещано е Нино.Звучи ми малко странно, но човека който го носи е готин..........  Crazy

# 53
A нямаше ли един анимационен герои от JETIX, принц Нестор  от "Светът на Куест"?

# 54
  • Плевен
Харесва ми!
Нещо различно и стилно на фона на всякакви други умалителни и т.н. В крайна сметка това дете ще е в детската градина много малка част от живота си, а после един мъж трябва да тежи и с името си. Винаги съм смятала, че с кръщаването на момчетата се поема ангажимент към поколения деца назад и фамилията Несторов е хубава.

# 55
Определено НЕ. Като чуя Нестор и се сещам за Илиада Simple Smile

# 56
# 57
Не ми харесва като звучене. От друга страна Нестор е герой от гръцката митология и аз лично не бих подбрала име за детето си от митология на чужда държава, чиито граждани са ми крайно неприятни.

# 58
На мен също не ми харесва, някак странно и старо ми звучи......

# 59
Така се казва брат ми Laughing. Хич не му харесва името, и винаги упреква наще за избора им.
Ми, наистина избора им е бил ужасен. Фаворитите са им били Красимир-Нестор Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт