Разделно хранене - 43

• 31 378
  • 721
  •   1
Отговори
# 15
  • България
момичета здравеите!!! Hug
в бг се заварнах малко изненадващо за милите ни деца.само как ме гледаше малката и неможе да вземе решение да ли сам аз на вратата или и се превижда #Crazy Hugкак само ни разделя хауса в даржавата ни с любимите ни хора #Cussing outно не ми се задълбочава #2gunfire
милото е болно,а кака и се стяга за - поканена-дама на бал. newsm78как да ги съчетая и двете неща незнам Thinking #Crazy
готино е много като те зърнат хора които не са те виждали няколко месеца и възкликнат-леле колко си отслабнала Grinning Embarassedна килограми маи мн не ги докарвам нещата,все се въртя в омагиосан кръг 53кг-52кг.последната седмица,две не бях изцяло разделна Embarassedпризнавам без бои сгрешавах поне на едното хапване.появи се и неуписуем ГЛАД за сладко.единствено закуската си е изцяло стриктна-само полодове!!!в заключение-важното е че не качвам,а свалянето все ще се получи Praynig
честитя с малко закъснение именните дни на всички които празнуват,като им и пожелам мн здраве и късмет  bouquet

# 16
Добро утро .
Госпожо, прости ми невежеството Praynig, не знаех, че синето е бил именик вчера .
Желая му от сърце всичко онова, което е в мечтите да се сбъдне  Heart Eyes.
Желая му много здраве, щастие и късмет. 
И брат ти да е жив и здрав !
Лени, не искам да се оправдавам, но от много работа изключих, че и ти си именичка  ooooh!.
Това е за теб, мило другарче  Heart Eyes   
И за  _Ели_   

Мим4е, както винаги забавна  Laughing.
От нашето семейство само аз съм все още без очила .
rositoooo,  добре дошла на родна земя.
Хаосът е навсякъде и от това си патим всички, но и на мен не ми се задълбочава, че в момента съм потопена до ушите в него.
Ти като си 52 кг, защо искаш още да отслабваш?
 Джижи, развеселих се за сметка на неволите ти/ ще прощаваш/.
И да разведря обстановката   http://www.fun-6.com/drugi-jenski-misli.htm
Ето това е в моята глава   Joy
Милички, желая ви прекрасни празнични дни  Hug.

# 17
Алекс - дано си още ту к и да прочетеш - ЗАРЕЖИ ВСИЧКОТО ЧИСТЕНЕ!!! Иначе  #2gunfireЗаповядай в къщи ,за да се успокоиш колко е мръсно.Цяла седмица все нещо става и не стигам до чистенетДаже изгладих най-летните дрехи и не мога да ги закача по закачалките.Но съм и м дала свободно на всички и всичко.Порадвай се на празниците,а пък то чистенето пак теб ще си чака.

# 18
Тук съм още, късно е, чадо, снощи изчистих цялата къща, не ме питай как съм сега и защо не спинкам  Laughing.
А по празниците ще работя, защото някой не си е свършил добре работата .
Имам и купища изпрани и все още съхнещи дрехи за гладене, ама няма да е днес .
Смятам да развявам крачоли насам- натам, че остана ли вкъщи и пак ще я подхвана .

# 19
Е,вече малко ми харесваш WinkОще никой не казва кога ще изпишат бебето,та може да се връщаме от Сливен по спешност и пак да пропуснем отбивката.А тя служебната не се брои за работа Mr. Green
И с тези празници отиди ми стройната фигура newsm45 .Радвам се,че всички сте добре  и веселото настроение е винаги с вас.Никога не го забравяйте!!! То е част  от тоалета ви Grinning
Аз отивам да спретна нещо за задушница и ако се обадят за бебето и една питка .После  потегляме за Сливен за поредния абитуриент.
Весели празници на всички и никакво чистене.ЗАБРАНЯВАМ !!! Mr. Green Месец май е любимия ми -пълен с празници.Е,тук таме и някой делник #Cussing out

# 20
Добро утро сладуранки - калпазанки  newsm51

Алексче, Вяра гледам и вие като мен рано, рано сте сложили кънките  newsm62 Е хайде успешен ден и да двете  smile3525
Алексче днес единствено нещо което можеш да правиш е да гладиш  Whistling По Великденските празници, като си бях при мама, тя милата беше насъбрала поне 8-9 перални неизгладени и като й казах че ще съм готова с всичко за 2 часа и половина не ми хвана вяра, ама аз се справих  smile3533 newsm44

Госпожо мила моя любима, как можах да забравя за нашето момче че има имен ден  smile3511 да ви е жив и здрав, много да ви обича, уважава, да е до вас, да ви подкрепя и да ви радва с успехите си  newsm51  love001 newsm51 Братчето и той нека да е жив и здрав! С много обич от нас двамата - нали знаеш  newsm51

Лени мило приятелче - да си жива и здрава и ти  smile3525

Момичета ще съм на компи целия ден, така че ще ви наглеждам - за всичски много цун и гуш  txtloves newsm51  love001

# 21
Добро утро момичета!
Днес ми е тежък ден. Преди 10 години ни напусна милото ми братче.  След него татко и още много любими и скъпи ми хора.
Вечна им памет!!

# 22
Добро утро момичета!
Гелика натъжи ме!Аз колко хора изгубих.....просто вече нямам думи!нека си спомним за тях днес!Поклон пред светлата им памет!
Та нека започнем денят така:

Алекс невероятно е това което си ми го изпратила,но наистина никой не може да подреди мислите на една жена! Grinning
Роситоо добре дошла на родна земя!И аз сутрин съм на  плодове,още нямам месец от както съм спряла диетата.Опитвам се да бъда разделна,но на кг още като  че ли не съм смъкнала,но пък  в см по малко смъквам.Е дано  на 09.06 ще направя един месец поне отслабна 1 кг.Но пък панталони ,дънки още по ми са хлабави!Значи?!
Мим4е то у нас от котки мило не можеш да се обърнеш.Но сиямеца е любовта ми!Чиста порода.Опложда махалата,та дори му видях и дечицата. Simple Smile
Лени тия торти мила шоколадовите....хм...ако седна незнам?Страшни неща пускате ауууу!
ВяраВики ще чакаме снимки мила!
Дунди,Хепи къде сте!
Другите не се спотайвайте ами драскайте по някой ред!
А сега отивам до нашето магазинче за препарати да си купя още  раундъп,че имам едно място с много трева,че там искам да го удължим и да си правя барбекю.Кога ли ще стане с тая пуста криза.
А сега ви желая весело прекарване на почивните дни!

# 23

Това исках да ви пусна но нещо не можах да го направя първия път,поста ми изчезна нещо!

# 24
ДоБро утро на всички!
Пожелавам ви слънчево настроение и много прекрасни почивни дни. Алексче не се преработвай мило  Hug
Аз пак си ви наглеждам от известно време, защото си дойдох на място и е време пак да се включа редовно тук.
Пък и всъщност установих, че много ми липсвате  Hug
От килограмите остана малко за сваляне имам още 3-4 килца до тези които бях като забременях и още 7-8, ако искам да стигна перфектните си мерки, заинатила съм се пък и диетата, която си избрах е базирана на РХ, така че полекя лека се връщам като блудната дъщеря  Hug

# 25
Здравейте! По повод диетата и фитнесуването ми, ето моето чийзкейк творение от вчера! Да ви е сладко и гледайте да не ви изтекат всичките лиги!  Mr. Green

Лених: ехааа, помниш ли, че когато мислеше, че си августинка си пишехме на лични (тогава бях Яна-Сладурана)? Много ми е драго да те видя тук!  Hug И аз имам да свалям още 3кг до теглото от преди да забременея и още 5-6 до това, което искам да бъда! РХ-то определено действа, поне при мен, а не съм от нааай-стриктните, понеже все пак и кърмя и това онова ми се прияжда като комбинация... Майката му е И спорт! Успех!  Hug

# 26
Янче дай тази рецепта мило, че направо не лигите, ами не знам какво ми изтече да гледам  hahaha

# 27
Ето ме и мен, завърнах се  Grinning.
Лени, много се радвам, че отново си сред нас, определено липсваше Heart Eyes.
 Бърборанке, ти сърце нямаш ли, удавих клавиатурата !
Dundy, първо ще садя китки , Непоправима съм и това е, да не ме изпуснат в цветарски магазин  ooooh!.
После ще се опитам да счупя рекорда ти по гладене  smile3534.
Добре, че милото обича да готви, поне това правя само от време на време напоследък...
Накрая ще се опитам и да почета .
Джижи,  gelika,  първото нещо рано сутринта беше да посетя милите си родители и още много близки и приятели, които вече не са между нас . Sad
Бог да ги прости и дано им е хубаво в отвъдното.
Вяра, не плачи, още не си надебеляла и сълзи лееш  Grinning.
То и мен ме чакат едни софри ............................................................
Но... сега отивам да си посадя цветенцата .
Цунки  love001.

# 28
Ето го моят сиамец Томи!

това съм аз пред лешника.Тук още бях на 90 дн диета.Ще ви изпратя и цветя,но не сега.

Чакам коментари относно диетата.Е сега съм малко по слаба!

# 29
Алексчееееее изобщо дори и не се съмнявам, че ще го счупиш  smile3533, а за цветенцата - ти завиждам благородно, нали знаеш аз не мога да гледам, не че нямам талант или желание, но е невъзможно с нашите пътувания това да се случи  Flutter но се радвам на богата колекция от изкуствени на острова, а в София имам няколко, ама ги нося при мама и после като си дойда си ги взимам обратно  Flutter
Джиджи голяма си сладурка и слаба и с хубава градинка и хубав сиамец  Hug Не знам колко си била преди, но сега си идеална  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт