Разделно хранене - 43

• 31 388
  • 721
  •   1
Отговори
# 45
Гелика Честит празник мило  Hug Извинявай че те забравих  Heart Eyes
Момичета, ако още някой съм пропуснала - Честит празник!   bouquet

Дали сме много на света, надявам се да дадем най-накрая и на себе си   bouquet

# 46
Честит 24 май!

Сама си отговорила на въпроса.
Ако много обичаш такива ядки, хапвай си от време на време в неразделни комбинации, организмът ще ти каже дали му понасят или не.
Каква е целта ти - здравословно хранене или отслабване?

Ами обичам ги, но в сладко белтъчен вариант - с ядки и малко мед или плодове, но ... уви.
Тайничко се надявах дя съм збъркала в разгадаването на таблиците Simple Smile
Ораганизмът ми до сега не ми е казвал нищо по въпроса, освен че ме подтикна да се заинтересувам и от разделното хранене.
Целта ми е здравословно хранене. С килограмите се справих преди 7 години, благодарение на Лидия Ковачева omm

Всъщност като се замисля повече ми харесва самото сладко в комбинацията.
Така че ще съм ви благодарна ако ме посъветвате с какво най-безвредно мога да комбинирам мед, без животински продукти.

Преден пост

Последна редакция: пн, 24 май 2010, 15:51 от Svilena33

# 47
Свилена мед с кисело мляко  Peace

# 48
Уви, не употребявам никакви животински продукти.
Не исках да изпадам в подробности в първия си пост ... моя грешка.
Редактирах предните си постове.

Благодаря все пак  Peace

Преден пост

Последна редакция: пн, 24 май 2010, 15:52 от Svilena33

# 49
Честит 24 май!!!

# 50
Ейй устисках да стигна и до вас.Последна минута и аз да честитя празника на всички БЪЛГАРИ !!! Нека се гордеем ,че сме дали нещо на света! newsm10
Алекс ви е информирала надлежно за рандевуто  Wink Ще я изненадам с още нещо ,ама ....млъквам.
Алекс - извинявай ,ако те е претиснило държанието на Вики.И аз се чудя какво му стана на това дете.Никога не е давало зор да си тръгваме newsm78
Йонито - какво ми кроеше пък ти  newsm78 .Но хайде идвай се пак по-скоро та да си получа обещанато Grinning
Алооооо гладачките,колко взимате. Mr. GreenАма то аз не съм  добър клиент. Това нещо гладеното най-го мразя от домашната работа.И може да ви се сторя мързелива,но аз гладя само официални дрехи и когато сменям гардеробите / защото  ползвам вакуумиращите торби /.Когато простирам - дърпам,опъвам,тръскам и  какво  ли още не дрехите и така до ютията не стигат.
В съботата ми беше много натоварено.Спала недоспала от абитуриентска нощ,станах рано да правя кекс и пита за задушница.в това време майка ми звъни ,че бебето ще го изписват.Хайде още една питка,а времето ме гони.Накрая ми идваше да духам на печката Mr. Green да пече по-бързо,че отидохме в последната секунда.Вечерта на следващия бал и пак безсънни нощи.
Днес / вчера / вече съм си в къщи,но явно умората си казва думата и работата хич не ми спореше.
Затова отивам да подремна и утре живот и здраве,повечко.

# 51
Добро утро сладуранки - калпазанки  newsm51

Алексче ще те заместя мило достойно с чаша горещо кафе   love001 На теб спорен ден
Госпожо  love001
Йонито определено липсваше в темичката  Hug Неприятностите със здравето дано се разминат по-бързо. Мисля че Лени е права плуването е добър вариант за спорт при дискова херния. В случай че нямаш болки мисля че можеш да ходиш пеша - бърз ход. (извини ме ако съм несъобразителна и това ти причинява болка  Crazy)
Лени как са дечица? Ти?  smile3525
Свилена в случай че си веган е добре да не се лишаваш от някои комбинации, в противен случай смятам, че ще навредиш на организма си  smile3525 Влизай при нас, пиши. Спазвай някои от принципите, но не изтезавай организма си  smile3521 Лично мое мнение - извинявай, ако съм прекалено директна, но от личен опит съм изградила това мнение  smile3525
Мурка, Вяра,Мимче, сладурки за всички по ред на номерата много целувки и гушки и успешен ден  newsm51
Сега хайде на кафето  Joy

# 52
  • София
Здравейте слънчовци Hug
Честити празници, май доста поводи съм изпуснала Whistling  bouquet
Честит 24 март, особено на учителите сред нас, истинските пазители на българската култура  bouquet Hug
Аз тези дни се позагубих Crazy Ходихме в събота за риба, валя ни дъжд, но беше много хубаво  umbrella В неделя - на кино, а в понеделник - в парка Mr. Green Затова и няма смисъл да се включвам в надпреварата за примерна домакиня, хич ме няма hahaha bowuu hahaha И да ви се похваля, преодолях страха и карах колата сама няколко пъти Mr. Green newsm01.
Гушкам ви и ви желая хубав ден  bouquet

# 53
Ето ме и мен в новата темичка. Вчера се прибрахме от родния град на любимия и къщата ми е малко с главата надолу, но вчера успях само една пералня да пусна. Днес останалото Simple Smile. Имам си колело за навън , но още не съм го сефтосала , трябва днес да взема да го покарам малко.Другата седмица заминаваме за няколко дена из България , но се чудим къде да си прекараме медения месец. Мислехме за чужбина, след това се отказахме , сега пак мислим за там. happysmile ще споделиш ли ти с коя агенция ще пътуваш , че малко си нямаме идея от тези неща. Решихме  , че не си струва да даваме пари за българското черноморие , защото с малко повече отиваш в Палма де Майорка на ол инклузив , като техния ол инклузив не е като тука.
Вчера реших да пробвам някои летни дрехи , че то си стана лято , една рокля едва ми стана ,накарах мъжа ми да ми я закопчае , той едва успя. Каза , че миналата година по - лесно я бил закопчавал и ме базикаше Laughing. Ами сложих 2-3 кг, какво да се прави . Всичко е в корема и паласките. Сега реших , че само с ограничаване няма да има толкова бързи резултати , защото колкото по - малко има да се сваля, толкова по - бавно става и ще започна малко упражнения, каране на колелото навън и кростренажор от време на време , за да скрия паласките. Надявам се , че до месец ще има ефект , ще има знам аз, за 1 месец със спорт съм влизала във форма.

# 54
Бързам да се изкажа като "потърпевша",но все пак зависи от това какво се търси.
Елизабет - била съм на Палма-та и хич не ми хареса.Ако обичаш да разглеждаш история,архитектура - не си за там.Но ако ще лежиш по цял ден на плажа- може да се прежалите.Плажовете не са като нашите обаче.Даже и този на Копакабана не е готин като нашите.Пресичаш един ужасно шумен булевард,където колите хвърчат като бясни и по много и се проскаш на пясъка. И цял ден лежиш на шума и врявата на "темпераментните" бразилци / да не казвам циг...и /.Но пак казвам всичко зависи какво искате и какво обичате.Ако не бързате много изчакайте Хепи да се върне с достоверно инфо.Макар,че аз за Тунис съм чувала доста добри отзиви.
Хепи - ами хайде както си я подкарала,давай към Филибето Laughing
Дунди - защо нещо не мога да те включа в моя Фейсбук newsm78 Уж ти пращах покани.Кво стана Shocked
От днес и аз почвам да влизам в по-разделния режим,че тия празници...не е за говорене.
Хайде да оставя място и за другите,че току виж някой иска да се изяви,пък няма място Mr. Green

# 55
Альоооо Вяра не знам защо не можеш да ме включиш - я пак прати покана  Peace Flutter
Елизабет лично аз не съм съгласна с мнението на Вяра, тъй като миналата година цял месец бяхме на Палма де Майорка на почивка  Joy Бяхме на гости на наш приятел там и всеки ден като истински туристи с карта в ръка и градския и междуградския транспорт обикаляхме плажовете - смея да твърдя, че видяхме всичките  Whistling Беше уникално Hug Определено плажовете в самия град са ужасни, като на всякъде по света, но извън големия град - прозрачни - буквално плувахме с рибите. Имам снимки много от там. Ако не бързате да взимате решение като се прибера в БГ мога да ти пратя да разгледаш  Hug Joy Но истината на нашия избор беше че не искахме да лежим на един плаж. Ползвахме градския транспорт, купихме си карти и успяхме да усетим атмосферата като местните. Ако изберете ол инклузив имайте предвид, че сте вързани до голяма степен да стоите на едно място, лично за нас това никога не е бил предпочитан вариант.  Hug Но ако използвате евтина оферта, с желанието да почувствате истинската атмосфера, то това е варианта.  Hug Надявам се да съм била полезна.  Hug
Три дена бяхме и на Ибиса и 5 дена в Аликанте и околностите. Беше хубаво, но не толкова колкото на Палма де Майорка. На Ибиса определено дори и пари да ми дават втори път - Не.  hahaha Единственото нещо което харесах там беше стария град Peace
Хепи  Heart Eyes

# 56
  • Canada
Добро утро, мацки!
Поднасям ви 4ай следобедно за вас, аз ще си пийна сутрешно от кафенцето на Дънди

Честит 24 май!  и от мен.....това за мен е най-хубавия празник. Мурка, с кеф си изпях песента и много се развълнувах smile3518
Ние тук имахме дълъг уикенд и се събраха 4етири горещи дена кръстосване по паркове, в резултат на което съм ве4е с тен "на потник"  Wink  WinkЙони се размаза от кеф, луда игра без ограни4ения за добро държане като в БГ Laughing

Лени май само плването ми остана  наистина, добре 4е мога да плувам и имам възможност да ходя на басейн. Радвам се 4е намираш време да пишеш  Hug
Дънди днес ще опитам да направя бързо ходене в любимия ми парк за каране на ролери(уви трябва да се разделя с тази ми страст Sad ) Засега не ме боли приходене, но и съм с пресни инжекции в гръбнака и не трябва да се натоварвам много...
Вяра бяхме ти измислили изненада с една позната на теб мама от форума, но следващия път , живот и здраве Heart Eyes

По4ти из4етох старата теми4ка smile3529

Елизабет честито мила, от сърце ви пожелавам радост и младост, здраве и щастие, любов и деца!  newsm51
Може ли и на мен малко снимки плс Praynig
Видях 4е сте направили гупа във феис-а, някой ще ме прикрепи ли моля (gabsi4@yahoo.com), 4е не мога да проследя вси4ките  Hug
Сега из4езвам, защотот Йони се събуди и запо4ваме пазарлъците да ходи на градина Crazy

Гооооолямо Гуш от мен! Hug Hug Hug

# 57
Здравейте момичета!
Прочетох ви само диагонално.  Джижи, браво мила, страхотно изглеждаш. Hug
Роси  Hug, добре дошла на родна земя. Съчуствам ти мила, че си далеч от дечицата. Дано скоро се съберете.
Murka  , Dundy Sladurska, ВяраВики ,happysmile aleks , Бърборанка  и всички които пропускам. Hug

Днес ходих на лекар. За съжаление ще ми махат цялата щитовидна жлеза. Cry Cry Cry

# 58
Йонито, само плуване - само! Важното е че има поне нещо, което може да се прави. Аз съм така от години е инатих се и не излязох от залата и от фитнеса, но ... сега като че ли ми се задълбочиха проблемите. Особено след следната бременност, където за жалост от един момент нататък качих много килограми, а това за проблеми като нашите е пагубно.
Дано и ти успееш да свалиш  Peace
Дунди, за сега не ми се ще да се оплаквам, но за жалост нещо напоследък го закъсах здравословно, та това ми даде още един стимул да се върна в РХ-то.
Гелика, дано нещата минат успешно. Тази интервенция доста често е много успешна и е възможно след това да се чувстваш много добре!
Алексче, Госпожо, Мимчо, Сладурче  Hug Hug Hug
Всички други момичета, които за жалост все още не познавам  Hug Peace и на вас!

# 59
  • TX
 Йони, плуването ми е любимия спорт, за жалост нашият град остана на този етап без басейни ,та по принуда сега скачам тае бо и др. подобни, но с нетърпение очаквам скоро да построят един басейн и един стар да го реконстурират, та да почна отново да се плацикам При мен са халтави ставите на глезените  и затова много премерено и предпочитам да не натоварвам, ама като няма басейни съм с наглезенки и високи маратонки за зала.
Гелика, съжелявам за жлезата, но съм бедена, че всичко ще е ок Hug
Дунди, толкова много кафенца си поднесла на закска, а аз чак понадвечер ги отворих, ама ме лъхна приятен аромат на свежест  Wink останалите  Hug   Hug  Hug
а сега лека нощ на всички разделни душички

Общи условия

Активация на акаунт