Разделно хранене - 43

• 31 373
  • 721
  •   1
Отговори
# 30
Дунди тъкмо съм пред компютъра и ще ти отговоря.Преди бях по моя кантар 75,че ги и минавах.Сега кантара ми показва 68.Но съм се навила да си купя електронен кантар,но трябва да ходя до Метро Русе!На тоя нещо не му вярвам.Но по дрехите си съдя ох ставам,че имам работа.После пак.Цункам ви!

# 31
  • TX
Джижи, Томи е много симпатичен  котак и ти изглеждаш мноогоооооооооо добре Hug
Роситоооо, добре си си дошла мила  bouquet
ей Бърборанке то голямо слйноотделяне след твоите постове   chef ако си ми наблизо щях редовно да ти гостувам  Joy много съм си сладокусна
Алексче, кофти е да попиваш чужди грешки, но като всичко се нареди ще ти е много по - доволно
а за чупене на вашите си рекорди по гладене разберете се там за второ и трето място, то първото е за мен с тези три хлапета, ако се изоставя, след това през носа ми излизат няколкото пранета, на ютията ми защитата е изключвала smile3556Пращам гушки на всички разделни душички

# 32
Алексче, Госпожо, Дунди, Мимче  Hug Hug Hug липсвахте ми душички влизах от време на време да чета, ама известно време нещо се бях повредила - просто не можех да се храня разделно, сега всичко си дойде на мястото и съм много доволна. Но дори и да не бях разделна пак щях да се върна  Hug Heart Eyes
Бърборанче, добре заварила  Mr. Green аз преди бях доста редовна тук, но откак забременях и изчезнах сега се надявам пак трайно да си се завърна в РХ-то - най-добрия начин на хранене според мен.
 Hug Hug Hug всички, с които не се "познаваме"

# 33
Добро утро  Hug.
Джижи, много добре изглеждаш  Grinning.
Котаракът е хубавец, сестра ми имаше такава порода, но почина от старост.
Сега си има една ангорска бяла красавица .
Аз обчам котки, но не мога да ги гледам, много бели правят, а и с тази джунгла у дома ...
Murka,  бих рекорда на Dundy по гладене Laughing, но май наистина с теб трудно ще се състезавам .
Все си казвам, че ще гладя само най- необходимото и после -всичко наред .
А проблемът на работа е сериозен, но аз не мога да го разреша, само мога да изкажа становище за причините, но това изисква много извънредна работа.
Dundy, цветята ми са голям проблем, ако трябва да отсъствам по- дълго.
Преди товарех мама с тази задача, а сега не зная кой .
Момичета, вчера си харесах спалня за къщата на село и още съм в чуденка дали да я купим .
Не сме готови за обзавеждане, но пък точно такава исках .
Ще я мисля до утре.
Лени, как са отбор юнаците ?
Ти ще се връщаш ли скоро на работа ?
Изпих си кафенцето с вас, сега отивам да се приготвя и отлитам да се трудя .
На вас желая една мързелива неделя.

За да останеш, за да си потребен,
за да те има и след теб дори,
ти всяка вещ и образ покрай тебе
открий отново и пресътвори.

# 34
Добро утро милички куклички  newsm51

Алексче е и аз сега си пия кафето с вас и към 11 почвам да се вихря с чистене и пране до 16 часа. Днес гледам при нас валяло е дъжд през нощта, ама е топло. Вали не вали имам план график  hahaha
Мурка дори и нямам желание за състезание  Whistling с три деца  1ironing ами то гладенето си ти е втора природа  rotfImbo аз нито имам дете, нито съм била домакиня в истинския смисъл на думата  hahaha тез работи ги почнах от към 5 години, от както живея с милото.  smile3521 Преди гладех, пусках пералня, чистих и готвех, за да помагам на мама  hahaha че си живеех при тях, но за сметка на това работех буквално 24 часа в денонощието, е като махнем 7 часа за сън. Без личен живот, срещи с приятели, купони, но учене и работа същевременно. Сега работя пак същите часове, но съвместявам и домакинската работа  newsm53
Мимче пак изчезна мило  smile3518 Госпожата и тя, добре че снощи я чух за малко  smile3525
Янаааааа давай рецептата  #Silly
Хайде хубав ден и сте нацелувани всички по ред на номерата   bouquet

# 35
Добро утро и от мен Hug Hug Hug

Пожелавам ви мързелив и лежерен ден.

Алексче, мерси мило че питаш. Добре са момчурляците. Малкия расте доста по-бързо отколкото ми се иска. Лъчи на практика завърши вече и сега планувам как по-приятно да прекараме ваканцията, защото ни се пада редкия шанс да сме си компания. На работа скоро няма да се връщам, в смисъл ще се връщам чак септември - октомври. Ако имах възможност и тогава не бих се върнала, но .... няма как. Налага се... мъчно ми е защото много ми се искаше да остана още една година у дома и да си обърна внимание на децата.... обаче....
Направо ме засрамихте какви сте домакиниии, аз върша домакинска работа само като е наложителна и вече ми минава пъклената мисъл да делегирам някои от задълженията на младежите, ми така де....
Иначе да се похваля направила съм почти градина у нас. Имам смокиня, вишна, асер, брезичка, магнолия, лимон ( който обаче нещо не върви ), две големи пълзящи рози, три люляка - бебета, няколко габъра, един глог подготвени за бонсаи и много цветя.

# 36
  • България
здравеите момичета
алекс 52кг ми се виждат още много,джобно гадже съм Joy за това.така ми се иска да станат 50кг-надеждата умирала последна Joy
мурка Hug
джиджи има същия котарак сиамец направо е близнак на твоя.зимата е малко потъмен,но сега е побелял Rolling Eyesабе сладури
преди 3год сменихме къщата,а тои си остана в старата коятое на другия краи на града и сега когато реши си идва за малко до нас и после пак се пребира"у тях" Joyкак се оправя с това ходене незнам.днес си дадох сметка че е на 7години и маи за това си ми е момченцето-като член на семеиството ние.на снимката изглеждаш много добре. Hug
момичета маи не сте ме приеле в групата на разделните?!росица румен съм в феиса.
голямо хапване маи пада-тук на гости,там на гости-поне се опитвам да е малко в количеството.
закуската поне спазвам да е само плод.
утре имаме ден изпълнен с емоции,надявам се да са само положителни.
голямата ми дъщеря е дама-поканена на бал/на 15год е само/.ще имаме гости,снимки у еуфория от самия бал в града.леле  ooooh!как се вълнува само....а какво ли ще е като доиде неиния си бал?! Joy
а малкото съкровище оздравява и то си има празник утре.правим и за 4година курбан за здраве.
оказа се че до сега сме спазвали датата,а не празника което не било правилно Crossing Armsтака ме е яд че не сме спазвали каноните,но незнаех....сега случаино бабите проявиха съмнение и сепосъветвах в църквата.добре че е на време поне.празника е утре-СВЕТИ ДУХ.ние се гласяхме пак за 28.05 и сега за няколко часа ще организираме и това събитие......така че утре поводите са два.
ставам че мн писах а и мн задачи имам още.....
усмихнат и недъждовен ден ви желая!!! Hug

# 37
  • Canada
Привет Прекрасни! Hug

Ето ме и мен ве4е у дома и горе -долу преодоляла 4асовата разлика kaffeetrmker_2
Назад не съм ви 4ела, само новата тема, но ще се връщам малко по малко да ви про4ета, за да видя какви сте ги вършили  Hug
Така 4е на вси4ки празнували : Честито и да са живи и здрави! newsm51

Много хубаво си изкарах в БГ, ама то при роднини и близки как ина4е Peace Не съм ка4ила(даже съм -2 ) макар 4е ядох като разпрана баници, хляб и козунаци и други вкуснотии  .....и вообще не съм била разделна. Но имам здравословен проблем(дискова херния) и трябва да отслабна поне 7 кила(може и пове4е) трайно за да не ми се налага операция Confused  Малко сложно става , защото не трябва много да се натоварвам физи4ески, а на мен това ми е на4ина да свалям Rolling Eyes и сега съм 4уденка Thinking
Някой да знае нещо по въпроса за дисковите хернии и какво може да се спортува, ако вообще може....

Алекс, бях обещала да ти се обадя, но ходихме в Димитровград само за една ве4ер на рожден ден и нямаше как, съжалявам  Hug
С една приятелка щяхме да правим изненада на Вяра, но и това не се полу4и, съжалявам Hug
Другият път, живот и здраве ще си разпределя по-добре времето, обещавам.....

Сега ви оставям, 4е ме 4ака домакинска работа, за да остане пове4е време за парка Peace
Много Гушки от мен! Hug Hug Hug Hug Hug

# 38
И аз съм тук,мерси за хубавия ми сладур!
Роситоо аз съм чела как се оправят котките,където и да я занесеш тя пак ще се върне.По лапичките имат някакъв усет ,по звездите и по магнитното поле,също и с мустачките се ориентирват.но това е друга тема.
Абе да ви кажа аз слабеея бе хора. LaughingНа кг не смъквам кой знай колко,обаче корем ми се прибира,паласки почти нямам,а черния панталон изпран не е огладен и свободно го закопчавам.Радвам се много.Е старая се да бъда разделна.
Днес отидохме на работа и беше кално и си дойдохме.В градината съм цял ден,че е подготвям за снимки да ви пусна.
И така ще ви оставя,че трябва да метна във фурната ярешкото и ще съм на салатка с ярешко.
Я ми кажете сгреших ли ядох паниран кашкавал малко парче и 2 св. яйца. и салата.Два белтъка,ама кашкавала щеше да е по добре да не е паниран.И не е за предпочитане да се смесват по-вече от два белтъка. Я ме светнете по този въпрос!Чакам мнения!

# 39
Йонито, с тези болежки мило само плуване. Би могло и да ходиш на фитнес, но само с много опитен инструктор, като му обясниш проблема и подберете така натоварването, че да не е проблем за кръста.

# 40
Здравейте разделнички.
От една година съм веганка и понеже не ми стига Simple Smile реших да мина и на разделно хранене.

Искам да ви питам нещо.
Поразгледах информацията в Интернет и най-ми хареса тази табличка, защото всичко се вижда от пръв поглед.
Но, имам малък проблем с разделянето на овесени, ръжени, ечемичени и пшеничени ядки, които иначе така обичам.
Значи според правилата не може да се комбинират нито със захари(мед, стафиди, сладки плодове), нито с ядки(белтъчини).
Е с какво аджеба мога да ги комбинирам, освен със салати?
И според тези правила не излиза ли, че мюслито(въглехидрати+белтъчини+захари) всъщност не е полезна храна?
Той Шелтън хубаво е казал, че природата не прави сандвичи. Ами тя и мюсли не прави Simple Smile
Агънцата ако искат трябва да си ги правят в стомахчетата. Ама докато изприпкат от едната полянка със зърнените до другата със плодовете ... те вече стават разделни.
Ама ние нали сме уж по-развити гадинки, искаме да си ги мешаме.

Последна редакция: пн, 24 май 2010, 15:44 от Svilena33

# 41
Добро утро  Hug.
Честит 24 май!

Svilena33,  добре дошла   bouquet.
Сама си отговорила на въпроса.
Ако много обичаш такива ядки, хапвай си от време на време в неразделни комбинации, организмът ще ти каже дали му понасят или не.
Каква е целта ти - здравословно хранене или отслабване?
Вчера нашата Вяра ме изненада много приятно  Heart Eyes.
Работя си аз и телефончето звъни, нашата хайманичка била на път за Димитровград .
Малко набързо мина срещата ни за жалост, но следващия път - повече .
 Lennyh, така е, мило, децата растат като гъбки след дъжд .
Какво да кажа аз, като моите отвисоко ме гледат Laughing.
Джижи, аз и друг път съм го казвала - не ходим с информация на челото  Laughing.
Важното е как се чувстваш и изглеждаш  Peace.
Yonito, защо ми каза Sad, толкова исках да се видим ?!
Кога ли пак ще си в България?!
rositoooo,  да си изкарате страхотно днес .
Аз също съм на бал тази вечер, но също така и на работа през деня .
Нещо взех да се уморявам и ми личи .
Dundy, Госпожо, нали си знаете  Heart Eyes.
Мим4е отдавна не си развеселявала темичката
Страхотен празник ви желая момичета, аз ще трябва да ставам .
Дано днес ми е по- спокоен работния ден Praynig.

# 42
  • TX
Честит празник и от мен  bouquet
Алексче, благодаря за кафето, с доволствие си го пийввам  Hug
Гелика приготви ли се за манифестацията  Wink аз сега ставам и отивам да се стягам
"Върви, народе възродени,
    към светла бъднина върви,
с книжовността, таз сила нова,
    съдбините си ти поднови!

Върви към мощната Просвета!
    В световните борби върви,
от длъжност неизменно воден -
    и Бог ще те благослови!

Напред! Науката е слънце,
    което във душите грей!
Напред! Народността не пада
    там, дето знаньето живей!

Безвестен беше ти, безславен!...
    О, влез в Историята веч,
духовно покори страните,
    които завладя със меч!..."

Тъй солунските двама братя
    насърчаваха дедите ни...
О, минало незабравимо,
    о, пресвещени старини!

България остана вярна
    на достославний тоз завет -
в тържествуванье и в страданье
    извърши подвизи безчет...

Да, родината ни години
    пресветли преживя, в беда
неописуема изпадна,
    но върши дългът се всегда!

Бе време, писмеността наша
    кога обходи целий мир;
за все световната просвета
    тя бе неизчерпаем вир;

бе и тъжовно робско време...
    Тогаз Балканский храбър син
навеждаше лице под гнета
    на отоманский властелин...

Но винаги духът народен;
    подпорка търсеше у вас,
о, мъдреци!... През десет века
    все жив остана ваший глас!

О, вий, които цяло племе
    извлякохте из мъртвина,
народен гений възкресихте -
    заспал в глубока тъмнина;

подвижници за права вярна,
    сеятели на правда, мир,
апостоли високославни,
    звезди върху Славянски мир,

бъдете преблагословени,
    о вий, Методий и Кирил,
отци на българското знанье,
    творци на наший говор мил!

Нека името ви да живее
    във всенародната любов,
речта ви мощна нек се помни
    в Славянството во век веков!"

# 43
Добро утро момичета и Честит 24 май Hug

Пожелавам на себе си и на целокупния ни български народ да съхраним българското, словото, писмото и дай Боже самосъзнанието, че сме българи  bouquet Искрено се надявам народа да се справи и изправи на крака и да победи дори собствените си несъвършенства, защото пред нас има по-голяма цел от тази да бъдем индивидуални  Hug

Скъпа Госпожо, Честит празник! 

Алексче Heart Eyes и аз така ще те изненадам скоро  Wink живот и здраве  Mr. Green
Мурка стана ми едно мило, като прочетох текста на песента  Hug

Момичета - хубав, прекрасен ден изпълнен с емоции  Hug

# 44
Честит празник милички!  bouquet
И ний сме дали нещо на света!
Да бъде и пребъде!

Murka , да мила, готова съм. Днес моите ученици ще водят тържеството, та вълнението ми е голямо.   Сложих си по- лек грим, че на химна винаги плача. Cry
Сега тръгвам.

Желая на всички до една прекрасен празник и нека се гордеем, че сме българи!!!!!

Последна редакция: пн, 24 май 2010, 08:28 от gelika

Общи условия

Активация на акаунт