Разделно хранене - 43

• 31 385
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро .
Моята екскурзия се осъществи.
Отидохме, разгледахме, хареса ни, но не успяхме да си изберем хотел.
Сега сме в размисли.
Много е красиво, чисто и спокойно .
Ядох пататник, страхотна вкуснотия .
Мим4е, мечки и коне не видяхме, но крави, овце и мулета - колкото си искаш  Laughing.
Джижи, и аз имам големи розови домати, но този беше гигант.
Много вяло върви темичката, защо така, къде потънахте ?
Желая ви прохладен, но бездъждовен ден, че снощи ни удави .

# 646
ЕХОООООООООООО.......Чувате ли го??? Не е от Мальовица / вече /,но надявам се да усетихте планинския полъх.Няма да казвам нищо - снимките ще говорят вместо мен.Е Wink, ако имате въпросчета - ще ви отговоря любезно Laughing
Връщам се да ви чета и довечера с повече участие.Тук също ни дави дъжд,за цветята- направо ми се плаче Cry
До довечера "мокри гълъбици" Mr. Green

# 647
  • София
Здравейте бонбони Hug Crazy
Лени - честит рожден ден на малкия мъж на патерички  bouquet. Да расте здрав и усмихнат за радост на мама и тате  bouquet
Алекс - домат рекордьор е това bowuu Тук сте се събрали видни цветарки и градинарки Hug
Аз от днес мисля да влизам в редиците на строго разделните... ама миналата седмица колко сладко изядох Mr. Green Joy hahaha Joy. За цяла година трябва да ми стигне bowuu.
И днес съм тръгнала с голи крака и ръце Crazy, ама като я няма мама да ми каже - облечи се hahaha. Добре, че в офиса има една жилетка Crazy.
Желая ви много усмивки в този мрачен понеделник Hug Hug Hug Аз и днес съм в страхотно настроение, така че пращам и на вас  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

# 648
За най -нетърпеливите:
http://picasaweb.google.bg/105710039087088530037/Maluoviza?authk … gCIuC5ribnqe1rQE#
Има и още от апарата на компанията,където имам повечко участие. Wink

# 649
Здравейте, милички!
Не съм писала отдавна, но ви чета.
Лени, честит рожденик на патерици.
Алекс,Джижи, радвам се ,че имате домати, нашите почерняха от дъждовете, и само дето ги садихме.В парника имаме малко за кусване.
Вчера правихме булгур на малката щерка, имаше гости и много емоции.
Приятен ден на всички!

# 650
Привет , куклички - сладурки !  bouquet В този мрачен и хладен ден ви пращам по една голяма целувка и топла прегръдка ! Heart Eyes Hug Heart Eyes
Алексче ,  Heart Eyes много се радвам ,че сте се разходили ! Родопа планина е много красива и някак "топла " , поне така аз я чувствам. Винаги , когато съм била в този край , усещането ми е било за топлина , уют и спокойствие - може би , защото и така са ме посрещали ! Peace А пататника е невероятна вкусотия , има и една баница с ориз - и тя е страхотна!
Алексче , около Смолян има и други хубави местенца , където може да се поглезите със СПА- Девин , Чепеларе са пълни с много китни хотелчета и повечето предлагат такива процедури - все ще намерите нещо , което ви харесва и ви устройва ! Непременно идете и си починете няколко дни , знам ,че много имаш нужда , така че , не се колебай! Пък аз тук правя едни планове , като се върне Сладурска , ще ги обсъдим и току- виж  , сме те изненадали ! Wink А пък то не пречи и ти да ни изненадаш малко - ако двете с Мина не можем да те навием , не знам кой може ! Laughing
 Галина 74 , това някакъв ритуал ли е ? За какво се прави , разкажи малко повече , ако нямаш нищо против ? Praynig
blue sky , много се радвам , че днес си в страхотно настроение - да знаеш - заразително е ! Hug
И скокнах , уж набързо до пазара , с голи крака и се прибрах тичешком - направо си е студ! Ама то за нас угодия няма - като е топло- много топло , после пък - да разхлади , ама чак пък толкова ... Joy Аз лично предпочитам да ми е топло ! Peace
Мимче ,  Hug страхотни снимки във фейса ! Peace
Сладурска , нали си знаеш ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Милички , цункам ви по домова книга и отивам да си сготвя яденето - днес е прясно зеле с месце! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 651
  • Canada
Привет мили Прекрасни моми4ета! Hug

Сядам да си пия кафето с вас.....пристрастена съм, не може кафенце без форум  Flutter
baloniЛени, 4естит Рожден Ден на Слънцето ви! Да ви е жив и здрав, усмихнат и послушен! baloni
При нас е горещо и задушно, към 30 и кусур градуса, но след като изкарахме две седмици на 44 градуса и пове4е, никой не се оплаква, защото знаем 4е може и по-лошо Rolling Eyes
Галина и мен ме заинтригува какво сте правили на дъщеря ти?

Йони,  Къде е този прекрасен парк, от който си пуснала снимки?
Единият парк от първия албум е в града, много оби4аме да ходим там защото има малка ферма за дом.животни и много модули с пързалки за разли4ни възрасти ...Йони много се забавлява там, като не вижда 4есто дом.животни много им се радва.
Много паркове има тук и все с нещо изненадващо и интересно. В на4алото като дойдохме, ходехме на курс по френски, та там ни казаха, 4е всяка грамадна яма за отпадъци като побере максимума отпадъци я запе4атват и отгоре построяват парк Shocked
Вторият албум е от онзи ден , водихме децата по женски в едно град4е за забавления "В страната на чудесата"...Размазаха се от кеф, затворихме парка, не можахме да ги изкараме от там. На следващия ден Йонито беше като пребита(толкова енергия и емоции изразходваха) само се местеше от диван на диван и викаше "Ох много съм изморена мамо" .......
Хепи, зву4иш много бодро, бих казала влюбено...  Wink
Вяра, умирам за планини, сега ще ставам 4лен на някакво планинарско дружество с една дружка- ще покоряваме върхове(живот и здраве)...... отивам да ти разглеждам снимките  и после ще "вклю4вам турбото" Laughing
Лека седмица ви желая! Heart Eyes

# 652
ВяраВики страшни снимки!
Макар,че ми омръзнаха полета ,гори и трънаци тук вече се разтоварих само като ги гледам.
Винаги съм мечтала да отида на 7 Рилски езера,но дано това ми се осъществи!
И тука вали .Купих си електронен кантар и в момента съм 71.800
На "Системата минус 60" съм и от 25.07 я започнах наново с тегленията на кантара.
Да видя за 1 седмица какво ще сваля. Crossing Arms
Взе да ми харесва системата ,а когато отслабна и стигна заветните си 61-60 кг изцяло ще си остана на РХ.по хубав начин от него незнам.Просто ми допадна много.
И така аз отдавна вечерях в 18.00 но сега ставам да направя салатката на моя и да си полафим малко,че спах до 17.30 ч.
Алексче и аз виждам ,че нещо я заанимарихме темата.
Геликас къде си мила? Не те виждам на скайпа?Добре ли си ?Пиши!!!!
Другите няма да ви споменавам,мисля и за вас  Heart Eyes Hug

# 653
  • София
Здравейте милички Hug
Загубили сте се тая сутрин, затова сервирам закуска, може да ви събере. Hug

На мен тази сутрин ми сложиха импланта Mr. Green. Да ви кажа не беше много приятно, особено накрая при шиенето Confused. Но мина и това е най - важното. Сега пих течен аналгин и съм сложила лед на бузата, явно помага, защото не ме боли. Сега ще стискаме палци да зарасне нормално.
Иначе снощи тичах, беше прохладно и много хубаво Crazy.
Много целувки от мен и пишете Heart Eyes Hug.

# 654
  • TX
привет милички  Hug Hug Hug

# 655
Здравейте  Hug.
Аз пък нямах достъп до форума, пък и имах неприятна среща, но се разбрахме .
Хубав ден ви желая.

# 656
  • Скопие/Асеновград
Привет Hug
Снощи писах, писах и ми се изгуби поста.
Вяра, много хубави снимки. На майка ми са подобни Mr. Green
Алекс,  Heart Eyes Спокоен следобед.
Хапи, дано вечерта ти е без болежки и всичко да е наред.
Йони, това за сметищата и парковете съм го гледала преди много година по Дискавъри, тогава се отнасяше за Полша. Много ме хваща яд как все тук нищо не се прави и всичко се оставя кочина. Някой си работи нещо и после оставя както му дойде. За съжаление не е само България, ами целите Балкани са така.
Ох, после ще пиша. Дамян се изморил да ме чака, цели 10 минути чакал да играе. Чак взе и артистично да ляга по земята. hahaha

# 657
Здравейте, милички!
Булгура, се прави за да имат потомство децата.Това е характерно за нашия край от много време.Канят се жени и деца/женско парти /яде се булгур сервират се лекьори, сладки.А самия булгур се вари с вода добавя се ориз, прясно мляко, захар, олио и ванилия.Това е.
Вчера бях на диня и вода заради пълнолунието.Днес захранвам.Поолях се на обяд дано не се отрази зле на лунуването ми.
 Hugна всички

# 658
Привет , дружки - веселушки !  bouquet Снощи и рано тази сутрин имах проблеми с форума , изобщо не можах да вляза !  Crossing Arms Разбирам , обаче , че проблемът не е в моя "телевизор "!
Алексче ,  Heart Eyes !
 blue sky ,  Hug благодаря ти за чудесната закуска , ама аз , докатя вляза , май ще е следобедна за мен ! Но ще се възползвам при всички положения! Дано болката се успокои и всичко е наред с "новото " зъбче ! Praynig
Мимче ,  Hugмного е пораснал Даме и какъв хубавец става !!! Ама и Бо хич не му отстъпва - и той едни огромни очи кокори ... Много хубави снимки! Hug
Галка ,  Hug много интересен обичай , за пръв път чувам за него ! Peace Само за момиченцата ли се прави ? Много обичам такива обичаи и много се радвам , че все още се съхраняват и правят подобни неща! Peace
Засега ви оставям ,че отивам на пазар ! Пожелавам ви хубав и сух следобяд ! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 659
Уфф,едва се докопах до компа.Трима души са в отпуска и съм летящия холандец smile3511
Вчера си поизцедих цветята от пороите,а днес не пропусна пак,ама вече съм подготвена.Нямам сили вече да се боря с това време и ...дано се оправи.
Алекс - петък ,събота и неделя има събор на Гела.Това е след Широка лъка.Ако сте още в посока Родопите,може да прескочите да тропнете едно хорце Wink
Хепи - сега усмивката ще ти е още по хепи Laughing
Госпожата - сервирай по едно зеленце.Много го обичам,но не го готвя.Мама, ако направи тогава.Заменям за постен нахут.
Мимче - и майка ти са изкарали късмет с времето.Че то си е страшничко да те хване в балкана лошо време.
Джижи - и на мен езерата ми бяха мечта от преди много години и ето че се сбъдна.Не спирай да го искаш и ще го получиш. newsm10
Йонито - и аз се замислям за такова членство,но ми се иска Вики да порасне още малко,та да е пълен пакета.
След планината,вчера направих едно фитнесче,а после  newsm37 с етерични масла.Е,направо се размазах..
И днес съм толкова работоспособна / ами нали трябва да работя за още трима  Mr. Green/
Приятне вечер дружки - веселушки Stop

Общи условия

Активация на акаунт