Разделно хранене - 43

• 31 383
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро  Grinning.
Вяра, и на мен ми омръзна този дъжд - удави всичко .
Петуниите ми, горките, с тези нежни листенца направо се съсипаха, не мога да вляза да си набера домти - затъвам..........
За събота и неделя няма да стане ,очаквам скъпи гости  Grinning.
Може би ще пътуваме към края на първата десетдневка на август.
Снимките са мечта...............
Госпожо, какво си купи от пазара ?
Галина, интересен ритуал, не бях чувала за него.
А този булгур звучи доста вкусно.
Мим4е, вие сте екшън отвсякъде ,няма скука във вашето семейство Laughing.
 blue sky,  как е зъбчето ?Знам, че чакаш обещаните снимки, но не мога да ги поставя в момента, май съм пълна с вируси и ще трябва да се преинсталира .
 Murka , успя ли да отидеш на плаж ?
 Yonito , такива сме Laughing, все нещо не ни е наред- лете горещо, зиме студено ...
Джижи успех със системата....
Днес слънцето се е усмихнало, дано не вали .
Желая ви прекрасен ден и хайде да пием кафе .
Имам проблеми с компютъра и май няма да мога да сложа картинка.

# 661
  • TX
добро утро милички  Hug много се вписвам щото нещо компа ми е за преинстал зор отваря всичко и не мога да публикувам  Cry, досега бях с лаптопа ама го пенсионирах и сега на стационарния . Онзи ден нещо форума беше бъгнат
Алексче на плаж ходя през уикенда то ни е близичко за по два три часа , ама очаквам почивчицата на Созопол там няма от къде да влизам пък и  надали ще ми остава време.
Дъжда е убийдтвено много и дано времето тогава е с нас, убедена съм, че ще е така.
Желая спорен ден на всички разделни душички   bouquet

# 662
  • При розите и топлата вода ......!
Здравейте момичета!
Джижи, тук съм и редовно ви чета. Hug
Галина не бях чувала за този ритуал до сега.  Hug
Много  Hug на всички до една!

# 663
  • София
Здравейте слънчовци Heart Eyes
Аз и днес съм в добро настроение(ще взема да не го споменавам, че ми стана навик Joy).
ВяраВики, Алекс - то всъщност зъбче още няма Mr. Green. Първият етап е поставянето на нещо като болтче(имплант) в костта, венецът е зашит(това беше най - неприятната процедура Simple Smile). Сега чакаме да видим дали ще зарасне хубаво и дали организмът като цяло няма да го отхвърли(дано не се стигне до там Praynig). След 3-4 месеца ще може вече да се взима мярка за коронката(всички се шегуват с мен да сложа златна tooth). Иначе съм бая отекла през нощта, но не ме боли Crazy. Като на рекламите преди и след отслабване съм с тая една дебела страна Joy Joy.
За хранене не знам дали да ви споменавам - глааад  eat, вчера пих айран и ядох картофена крем супа(която ме спаси Grinning). Днес ще видим, нали трябва да са течни храни Whistling. Мисля да броя едно сладоледче за течно newsm56.
Мурка - кога отиваш на почивка в Созопол, аз май съм изпуснала новината Hug.
Хубав ден ви желая и много усмивки Mr. Green.
p.s. намерих си снимка на текущото състояние...  hahaha Joy hahaha -

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 11:15 от blue sky

# 664
Ех ,Хепи - тази снимка направо ме скъса smile3532
Алекс - твойта десетдневка има събор на Копривщица.Там също е страхотно място / ако не си била /
Мурка - не бой се идва жегата.  Nature Sunny
Хайде всички на отчет,че сега ще се появи Сладурска от засада и ще развърти бухалката Mr. Green
Днес при нас е едно хладничко и много е гот.Ей такова го обичам.Лек повей,да ти изправи косъмчетата Wink
Хич не ми се работи,а толкова работа ми стои на главата #Cussing out

# 665
Здравейте, момичета.
Ритуала с булгура си е характерен за селата от нашата община и затова не ви е известен.А самия булгур е изключително вкусен и неразделен.
Този ритул се прави и за момичета и за момчета.
 Hug на всички

# 666
А какво всъщност е булгур?
Не е ли вид зърнена култура?
Чета ви, четааааааа и аха нещо да напиша и Вувузела иска внимание, ама сега спиииии маймунът и аз пак чета, че съм си обещала вече пак да се върна съвсем стриктно в РХ-то, а някои неразделни комбинации така ме обсебиха в последната година и половина, че не е истина   Rolling Eyes Embarassed
На всички  Hug Hug Hug Hug Hug

# 667
  • София

За събота и неделя няма да стане ,очаквам скъпи гости  Grinning.

Недей да мамиш  Laughing госкето ще се дотресат у неделя - нека ти е  Mr. Green

Само казвам гуш и дзак  Hug Hug Hug

Полудяла съм от работа и ядове  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

ВяраВики  - злато,
майне сензитиве за хюмор е ......  Joy Joy Joy
немаш ядове - ша са гризем с мерак  Hug Hug Hug

Ленице, ГоспОджо и Дънди Hug Hug Hug

Мляс и на останалите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ша ходя на гости на Алексчооооо - нека ви е ЯД  smile3533 smile3533 smile3533

# 668
ААААААААААААА  , хич пък не е честно !  Naughty Искам и аз пък !  Crossing Arms И не стига , че ще гушкаш Алексче на живо , ами и с цели две рокли щъ си додиш !  Sick Не е пък чесно ! После те искам на отчет - тет а тет ! Барабар с двете рокли ! Twisted Evil

# 669
Добро утро Grinning.
Госпожо Heart Eyes, те роклите отдавна са  на гърба на Мина, по куриеру и у Софето  Laughing.
Даже вече събрала погледите на околните  Wink.......
И вместо да протестираш, идвай, ще те уредим  Hug.
Мина, събота баници ще точа и други неразделни неща ще правя, пък и тайничко се надявам да ме изненадате по- рано .
Нали крояхме планове да посетим съседите, да хапнем по едно шкембе и баклава ...........................
Лени, булгурът е счукано жито .
Да нацелуваш вувузелника.
Батковците с какво се занимават през ваканцията?
Вяра, не съм ходила в Копривщица, само съм чувала, че е страхотно .
Имаме си една планинарка - Сладунчето, но тя вече не влиза в темичката .
Ти я заместваш достойно.
Много имам да наваксвам...........
blue sky , ти ще се свършиш с този глад, колко време трябва да ядеш течна храна?
Мишето изчезна, сигурно грандиозния ремонт е в разгара си.
 gelikas , а защо само четеш?

Мурка, и аз се мъча с моя компютър, пълен е с вируси май и трябва да се направи нещо.
Ето, сега пак ми прави номера, затова ви пожелавам приятен ден  Hug

# 670
Дубрутрууууу милинки  Hug

Ех да кажа и аз дзак, че не мога сколасам  Crazy
Алексче още не съм ти в орбита мило  Hug Сега почивчица лекинка за няколко дена и после пак екшън  hahaha
Лени тия сладури и те като на Мимето - радост голяма и забава също така добра  hahaha
Мина их две рокли и гушки с Алексче ииии последния да затвори вратата  Joy и аз като Госпожата щще добавя дай да те привикаме теб на една седянка с двете роУклички, хем ще ги поразцъкаме, хем в приказка ще се видиме - а отчета няма така със сигурност да избяга.
Госпожо на 1-ви мило се прибираме и се почваме в работа, но ще се видим Hug ще се организираме веднъж по женски и момчетата   bouquet
С пожелание за прекрасен, слънчев ден  bouquet

Изчезвам  bouquet

# 671
  • София
Здравейте милички Hug
Алекс - вчера ходих до зъболекарката на преглед(всичко засега изглежда наред Hands Clap) и тя каза, че в другата сряда ми сваля конците - до тогава трябва да съм на течна храна. Според мен течна храна се води и всичко, което не се дъвче - например кисело мляко или кремче, или картофено пюре, но засега не смея. Сигурно скоро ще ги включа Mr. Green.
Иначе вчера ядох - картофена крем супа, доматена крем супа, 1 сладолед и 1 крем карамел Mr. Green.
Дънди - радвам се, че си почиваш малко Heart Eyes Hug, не може вечно на скорост Hug.
Мина, Алексче - весело изкарване Hug Heart Eyes. Аз смятам, че е редно да се фотографисате и да докладвате още в понеделник Mr. Green.
Бърборанка май се е върнала от морето, а не докладва тук, ще се разправяме  newsm66 blahblah.
Джиджи се загуби също, дали има много работа Rolling Eyes Hug
Хайде стига съм писала, че моите постове все най - дълги Rolling Eyes.
Желая ви много хубав ден и лятно настроение  newsm19.

# 672
Привет , дружки - веселушки !  bouquet
Алексче ,  Heart Eyes ако знаеш колко и завиждам на Мина , наистина ! Много ми е домъчняло вече !  Sad
Миноуууу ,  Heart Eyes черна завист ме гризе , шъ знаиш ! Mr. Green Не една , ами две рокли , пък после на мен ще ми казваш да внимавам ! Crossing Arms И ако съм на теб , още в събота ще ида , тя една неделя за кое напред стига ! И да я нацелуваш Алексче и от мен !  Heart Eyes
Сладурска ,  Heart Eyes нали почивка ,бе мило - какво е това дзак в ранни зори още ! Wink Починете си хубаво , заредете батериите и се насладете на свободните мигове ! Ние ви чакаме с нетърпение !  Heart Eyes
Лени ,  Heart Eyes кога ще видя порасналият Вувузел - искам да го нацелувам и да го намачкам едно хубаво ! Той , добре , че е прекрасен и добричък , че ми дава ! Grinning
blue sky ,  Hug всичко ще е наред и после ще се радваш на хубаво , ново зъбче ! Преди време имах подобен проблем - можеш да ядеш картофено пюре  , супички и други течни храни , но да не са много топли - предполагам , че са те предупредили . Peace
Момичета , цункам ви по домова книга и тичам по задачи ! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 673
Здравейте Simple Smile
Доста изчетох и се запалих по разделното хранене. Имам голямо желание да опитам. Едно, че ми трябват 3-4 кг, които ме мъчат и искам да сваля, а и смятам, че имам нужда да променя хранителните си навици към по-добро. Голям проблем ми е шоколадът. Все ми се прияжда вечер, когато пък по принцип не е хубаво да ядем тежка храна, но трябва да се преборя  Grinning
Започнах вчера, не е много трудно, дано да постигна успех. Simple Smile

# 674
Тук съм милички!
Ходим сутрин рано да берем тютюн.Носим чулове,качвамие се на трактора да го товарим,а баби го нижат. ooooh!
Връщам се и спя до 17.ч.понякога.например утре няма да спя,а ще правя домати пак.
Сега се захващам за прахосмукачки,гладене ,поливане.
За това нямам много време да ви пиша,но все пак ви пиша но най-редовно ви чета!
Обичам ви и отслабвам със" Системата минус 60".
Сега чета книгата.
Полюбувайте се малко на тази снимка!

Общи условия

Активация на акаунт