Разделно хранене - 43

• 31 377
  • 721
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро, мързеланки такива Hug.
Аз се опитвам да правя алергия и ще трябва да започна да изолирам някои храни .
Иначе съм си добре .
 Silhouette,  добре дошла при нас  bouquet, чувствай се като у дома си .
Ние повече си говорим за житие - битие ,но ако имаш въпроси, все някой ще ти отговори.
Госпожо, аз съм сигурна, че ако видиш на Мина роклите, веднагически и моменталически ще долетиш при мен  Laughing.
И не съм забравила какво сте обещали със Сладурска  Wink.
Сладурчето ми Heart Eyes, добре, че сте се спрели за почивка, че то не може само работа .
Да се размажеш от кеф  Heart Eyes.
 blue sky , ще се фотаме, само да се сетя, че понякога си забравям.
Е аз ще се пробвам да сложа кафенце, дано успея, че вече не го понасям този компютър.....

# 676
Момичета , как сте Hug? Аз тая седмица не се спрях - то не бяха рожденни дни , вечери край морето. Особено снощи беше много хубаво - семейно отидохме на плаж само , че към 19h  и после на рибка и бира  Grinning. Днес май нямам планове за вечерта , но следобед съм на басейн да поплувам малко. Тази седмица май е единствената, в която ще си стоим в къщи с мъжа ми. От другата почваме пак да хойкаме , чак вече не ми се ходи , а ни предстоят планина , палатки...
Аз започнах 90 - дневната , както бях писала , като не изневерявам на РХ . Този режим си е РХ дефакто. Да кажа , че Рени ме зариби с режима понеже каза , че е посвалила 3-4 кг, колкото горе долу искам и аз.Само дето мисля всеки ден какво да ям и чак забравям в кой ден се намирам , но иначе доста си похапвам , по - често и по - вкусно. Вчера съм яла сигурно 5 пъти по - малко , както и трябва. Свалила съм на см малко. Е, не е много , по 2 см някъде от бедро и талия , а ханша нещо не иска да мърда. Кг също за сега не мърдат, но и това ще стане.Абе доволна съм , сега се храня много по - добре от преди. Разбрах , че строгото ограничаване пак не е от полза , защото организма изпада в шок и трупа вместо да сваля.

# 677
  • TX
Здравейте мили мои
днес ще е голямо изпитание ще водя децата на зъобекар, на мацките ще им е за пръв път, здрави са им зъбчетата, но и зъбаря да го каже ми се иска. Потготвила съм ги, но ще видим, а батето е гърмяна лисица, но доста рядка идва новата фасада ще видим.
В понеделник много рано сутринта тръгваме за Созопол и съм направила инструктаж за сутрините : За да могат децата да стоят до 21 часа навън, сутринта ще отиват на закуска с тате и много много ще го слушат, а през това време мама ще тича на плажа и когато са закусили ще идват там, а мама уморена от тичането ще се спира за целувка и цоп всички във водата  Crazy дано стане плана  newsm78което мен малко ме съмнява.
А сега желая спорен ден на всички разделни душички Hug Hug Hug

# 678
  • София
Здравейте милички Hug
Silhouette - добре дошла и от мен  bouquet.
Джиджи - много те гушкам и силно се надявам скоро да дойдат по - добри времена и да си намериш работата, която заслужаваш Hug
Мурка - успех при зъболекаря Hug. Дано сладурките нямат кариесчета Heart Eyes.
Елизабет - много хубаво звучиш, оптимистично Hug Желая ти хубава почивка и качвай снимчици да ти се радваме Heart Eyes.
Днес оттокът на бузата ми е поспаднал, но пак го има Rolling Eyes. И устната ми е по - добре bowuu. Иначе с храната вече свикнах Crazy. Вчера на обяд хапнах картофена крем супа, към 16 часа - Активия, вечеря - качамак(не е разделен, защото имаше сирене, ама...), и късно вечера - кремче на Данет Mr. Green(нали се глезя). Довечера ще пътувам за родния край newsm01. Мама е в потрес какво ще ми готви Joy hahaha Joy.
Ако днес не се включа пак - очаквайте ме в неделя Hug Heart Eyes
Желая ви много усмихнат ден и страхотен уикенд  bouquet

# 679
blue sky , оптимистично звуча , защото малко се "родих" от към начин на хранене. Похапвам си добре , не се меря всеки ден като преди. Сега 2 пъти в седмицата. Снимки ще има задължително  Grinning.

# 680
Тук съм и аз ама какво да кажа - само бачкане и вече не издържам.Да си идва колежката в понеделник,че...един го няма,но другите се изтриват с нея и не работят.Има една приказка - да работят чорбаджиийте,да си хранят слугите.Толкова вярно ,че няма накъде.
Ние се стягаме за планина  / отново Wink /.тоя път на палатка,защото всичко е заето отпреди месеци.
Ели - вие къде ще ходите,ако не е тайна разбира се. Sad
Довечера съм на фитнесче,а после ще направим едно домашно парти със сватовете Laughing
Я кажете коя система за отслабване е по-подходяща за мъж - 90 дневната или 60. newsm78

# 681
Ауууу Госпожо  Hug и мен мЪ обзе една завист - то се гушкат, нЕкои другарки, то рокли, то софриииии ( и то забележете неразделниииии  Thinking Rolling Eyes Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing).
Тъй че още в понеделника звъня да се видим и да нагушиш наживо пискуна  Flutter Crazy и аз теб! Хем да ми влееш малко спокойствие и разум за кой ли път  Embarassed
Дънди, ти нали щеше да си идваш  newsm78 да не съм изтървала купона, ама то в последния половин месец съм толкова неадекватна ....
Алексче, Минеее ударете по една гушка и за нас и пийте по едно и за нас, пък се надявам до към 20.08 да успея да ви видя всички или поне по-голямата част от вас! И искам снимка на Мина с роклетата  Mr. Green Heart Eyes Hug
Иначе за тези, които питат - нинджите са добре, половината ден са навън, всеки ден имат тренировки, но вече сами ходят и се връщат, което за София си е направо - 6-ца от тотото! И аз съм много доволна, защото така имам и време и с Вувузела да се занимавам повече, иначе бях го обърнала на такси  Mr. Green Laughing
Аз съм ... да кажем добре, опитвам се да си настроя мисленето на работна вълна полека, лека.... не особено успешно ....
И ми липсвате, ама напоследък и на ПС трудно сядам и за много малко, затова ви  Hug Hug Hug и за събота и неделя, пък ако успея да вляза ще е добре Heart Eyes

# 682
Здравейте милички!
Току що станах и реших да ви проверя!
ВяраВики питаш за система за отслабване за мъж.Ами често да ти кажа мисля,че тази на която съм ще е подходяща,а то има и мъже на тази "Системата минус 60".
Влез в нашия форум Бг мама и от първа страничка ще ти стане ясно.Е отначоло ти се вижда като ,че ли е трудно,ама какво да съчетая и т.н.
Незнам дали е правилно тук да го обясня,но до обяд се яде каквото ти се иска.Забранените неща и сладко,солено хляб ,тестени.
На обяд да не е пържено и още неща има които се спазват.
вечерята е проблем до 18ч.и има 7 варианта,които са почти РХ.След 18 може ако си на гости ,чаша полусухо червено вино и сирене.
Аз вече си купих и книгата и смъквам.
При всеки организъм е различен.По пълните по-вече смъкват за седмица.Първите 2 седмици се настройваш към системата докато свикнеш да вечеряш в 18ч.постепенно преминаваш.
Абе аз си я харесвам системата,защото ми позволява да си нося храна на полето,а не само ябълки сутрин и т.н.
blue sky разбирам те напълно колко ми съчувстваш да си намеря работа!
Ако ти кажа,че образованието ми е ср.специално."Счетоводство и контрол" но при моя опит и стаж мога да работя и бързо навлизам в работата си.Ела да ги видиш в нашата община какви ги има на постове,които не отговарят на образование ами са с гимназия, ССТ и др.техникуми.Ако имат висше то с купена диплома .
Дори не знаят бъг. език.
Представи си отивам в съвета имахме барче в центъра на града и бях теглила жил. заем  с доказани доходи от фирмата ми.
И една служителка от съвета започна да ме разпитва относно как съм го изтеглила заема,процедурата и в един момент ме пита:
"Райфайзенбанк и ООБ едно и също ли са? И тя ми заема моята длъжност,която преди аз я заемах?Представи си?! newsm78паднах права!
Незнаят как се попълва една обикновенна фактура.Един прост документ!
А когато вадихме отначало лич.карти преди това живеехме във В.Търново и се наложи моя да ходи от там да си взема някои неща от нашата общ.бяха издали документа ама като кажа с куп грешки,значи куп грешки.
Умряха да им се смеят.
Е как да се оправя да работя,когато не съм ДПС и няма да Бъда!Това е!

# 683
Здравейте , дружина !   bouquet Минавам набързо , само да се похваля -  най- после имам резултат от дипломната работа , която писах преди вече два месеца ! Party  Отличничка съм ! Embarassed Сега дано и сертификата си не чакам два месеца ,че ... В понеделник ще им звънна , ако е готов , да ми го пратят по куриер , че няма да ги изтрая още толкова ! Naughty
Лениии ,  Hug чакам да ми звъннеш , когато си ок !  Peace
Джиджи ,  Hug направо ме хвана за гърлото , докато те четях ! #Cussing out Просто - думи нямам !
 blue sky ,  Hug как е зъбчето ? Весело изкарване при мама!
Elizabett ,  Hug отдавна не си се появявала , ама виждам защо ! Wink Сега му е времето да се нахойкате , като дойдат бебоците има да си стоите в къщи , та чак да ви омръзне ! Затова хич и не се спирайте ! Peace
ВяраВики , завиждам ти за прохладата , на която ще се насладиш !
Алексче ,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и непременно искам доказателствен материал !
Милички , цункам ви по домова книга и отивам да се приготвям , че довечера съм на кръчма ! Party
С ансамбъла закриваме тържествено учебната година ! Party Ще пада яко тропкане ! Wink

# 684
Добро утро  Grinning.
Госпожо, не съм се и съмнявала в теб Heart Eyes!
Честито и дано скоро ти послужи по предназначение   bouquet!
Доказателствен материел ще има, надявам се.
Джижи, не преставай да търсиш работа по спецалността си, все някога ще ти се усмихне съдбата.
Лени Heart Eyes, много ми се иска да нагушкам твоите юнаци и дано имам възможност да дойда в София  Praynig.
Вяра, на кой балкнан този път ще махаш крачоли ?
Теб съм те признала, нямате умора, браво на вас .
 blue sky , приятно гостуване при мама .
 Elizabett,  ти като в приказките ................ Grinning
Murka, как мина посещението при зъболекаря, имаше ли изпълнения?
Сладурска, нали няма причина да те мислим теб  Heart Eyes?
Страхотен ден ви желая, аз ще се приготвям за гостенското .
Минаааа, чакамe  ви.............................. Heart Eyes

# 685
Дубрутруууу сладуранки  Hug

Алексче не ме мислете мило  Flutter Днес ни свършва почивката и си тръгваме, за да може да се отдадем отново на заслужена работа  hahaha както каза Хепи слагаме перката като Карлсон и отново екшън  Joy
Страхотно беше и много хубаво си изкарахме - натрупахме незабравими спомени, тен и положителни емоции.
Госпожо   незабравимо мило - ще разказвам на живо - а ако можем всички сладуранки да се съберем - направо цена няма да имаме  Heart Eyes
Целувам ви всички подред и много гуш на всички   bouquet чета ви  Blush въпреки че не остава време за писане на всеки по отделно Blush

# 686
  • TX

добро да е утрото Ви мили мои  Hug
Дунди, винаги ме напушвате на смях с Карлсон, та ти си толкова фина и нежна, а Карлсон с този мазол отпред наместу корем хе хе , но както и да е многи се кефя колко сте енергични  Hug
Госпожата много браво за ОТЛИЧНИЯ, ама на теб друго не би ти подхождало  bouquet
Алексче   bouquet, ВВ хареса ми хприказката "Да бачкат шефовете , да си хранят чираците" Mr. Green Весело изкарване на балкана
Джижи наистина е много гадно така, нашият град също е лилав и в областна управа , службите по земеделие разплащателна и др абе гадна история , намърдани по политическа линия и.....абе простотия
Смайлче и аз се каня на Созопол да тичам, щото няма да имам комп с тренировъчните програмки
А вчера на зъбаря, Батето два много малки кариеса на млечните зъби, ще се правят като се върнем и апаратчета трябва на горна и долна челюст, аз не виждам да са му криви новите зъбки, редички са ама  Cry
Вики едно мъничко много мъничко кариесче, което няма да се пипа още, Криси здрави зъбки, но захапката е проблемна и комбиниран апарат за челюстите струва около 350 лв, и после като паднат млечните нов апарат  Cry и като му дръпнах една сметка аз заем трябва да тегля за апаратчета общо трябва около 750 лв да се снеса за скоби, но няма как ще го натаманим някак
Като бебета се шегувах с тях да ми дадат усмивка, пък аз ще си я платя  Mr. Green е сега това ще е факт.

# 687
  • При розите и топлата вода ......!
Здравейте, момичета! Гледам страхотно настроение лъха от всички ви. Явно слънцето и лятото влияят добре.
Elizabett  , 90 дневната е много ефикасна диета. Peace
Murka  и моят син беше със скоби като малък. Плашеше децата по улицата. Laughing
blue sky  , като видиш красивото зъбче, ще забравиш за болките! Peace
ВяраВики  , като прочетох за палатка, нещо под лъжичката ми трепна. Обичам планината, но рядко ми се случва.
Джижи  така е мила, имаш ли вуйчо владика, ще станеш поп. Алекс е права- ще  ти се усмихне съдбата.
aleks  , приятно гостенско! Peace
Dundy Sladurska  , броените дни бързо свършват.
gospojata , поздравления за дипломната!
Галина 74 , Lennyh, Минa  и всички, които не съм споменала  Hug Hug Hug.
Аз понеже си имам една мечтичка-дано ми се сбъдне Praynig, та вижте какво си попълних с голяма надежда! Praynig
Лек ден!
Изпращам ви линкче- много е приятно, поне на мен ми стана приятно!
http://testyourself.hit.bg/
И дано всички мечти и надежди се сбъдват.

# 688
Такаааа ,баклавата е готова , ще ви почерпя/ разпнете ме, дето ви развращавам  Mr. Green/.
 който видял - видял
Сладурска, лек път и дано сте събрали сили за да довършите започнатото Hug.
Все се разминаваме ние с теб, накрая да не се срещнем в чужбина  Laughing.
 Murka,  аз бих се консултирала с поне още един специалист Peace.
 gelikas, приятно ще да е, с Мина не може да се скучае  Grinning.
Тези дни ще ме уморят от безводие, до втория етаж почти не стига водата, като ракиен казан тече  , а аз с тези китки по балконите се побърках  ooooh!...
Приятни почивни дни на всички  Hug.
Аз няма да бъда разделна  Mr. Green.

Последна редакция: нд, 01 авг 2010, 11:14 от aleks

# 689
Добро утро милички!

Два дни съм свободна и на мен се падна честа да ви поднеса сутрешното кафе!

А сега ви желая приятен ден,че отивам да правя домати консерва!

Общи условия

Активация на акаунт