Разделно хранене - 43

• 31 375
  • 721
  •   1
Отговори
# 690
  • TX
Мили мои, утре много рано сутринта тръгваме да подлудяваме туристите и жителите на Созопол, предполагам времето ще е с нас, дано този път стигнем до устието на Ропотамо, ще почиваме на Созопол, докато не посетим всички мои набелязани местенца. Миналата година 12 дни не ни стигнаха , дано тази успеем Mr. Green  Не ридайте за мен аз ще си прекарвам чудесно обещавам  Mr. Green, нооооооооооо като се върна ще си оправя компа и като ми резнат буцата от крачето няма много много да шавам и ще ви следя изкъсо.
Сега няма да Ви пусна сънчо както обикновено а чаша ароматно кафе, това което със сигурност знам, че ще ми липсва и вашата компания разбира се  Hug Hug Hug

# 691
Мурка мерси за кафето и весело прекарване и дано успееш да преминеш през набелязаните местенца!
Аз съм вече 1.500 минус колко се радвам!

# 692
  • София
Здравейте Hug
Алекс, Мина - как мина гостуването Mr. Green. Няма ви да споделите Crazy?
Госпожата - браво за отличната оценка  bouquet. Сигурна съм, че е напълно заслужена Hug.
Мурка - весело изкарване  Hug
Джиджи - браво за килограма Hug
gelikas - дано мечтата ти се сбъдне скоро Hug
Аз този уикенд не успях да си почина Whistling. Всяка сутрин ставахме рано, пътуване насам натам... и тази сутрин се успах ooooh!. Стигнах късно до офиса и нямаше места за паркиране. Въртях се 30 мин, а напред, а назад, лудите ме хванаха Confused. И сега ми е едно изнервено и главоболно Tired. Понеделнишка работа Mr. Green. Или пък влизам в Сатурновата дупка Rolling Eyes Crazy.
Иначе имплантът е добре. Оттокът спадна, устната е добре, в сряда махат конците bowuu.
Хубав ден ви желая и много успешна седмица  bouquet.

# 693
Здравейте момичета кокичета Hug.
Влизам набързо да споделя - гостуването беше много, ама мнооого приятно .
Компромати има, но са малко  Mr. Green.
Тъз жИна ме пропи, ще знаете  Joy.
Два джина с тоник изпих  Shocked.
За плюскането няма да говоря - срааам .....................
Току що ги изпратих за моренцето и вече ми липсват Heart Eyes.
Снимките не мога да ги побликувам тук, компа ми е пълен с вируси ,затова ще се опитам да копна профила ми във фейсбука.
Приятно гледане.
http://www.facebook.com/album.php?aid=2040596&id=1402102910&saved 
последните пет снимки

# 694
Добро утро  Grinning.
Гледам, гледам, но нищо не виждам - къде стеееееееееее ?
blue sky, не ти разрешавам нинакви дупки !
Голяма работа, малко си закъсняла - минало -заминало. Hug
 Джижи, поздравления, все така надолу с килограмите, до разумни граници  bouquet.
 Murka ,много поздрави на прекрасния курорт, а времето ще е с вас, пуснала съм поръчка.
 gelikas , дано се сбъдне мечтата ти.
Госпожо, разгледах снимките от купона, направо грееш  Heart Eyes.
Сладурска, потопи ли се в ежедневието ?
Аз все още съм в чуденка къде да почиваме и кой хотел да изберем.
Засега сме си харесали Баните, Смолянско, а за хотела - Кючуковата къща.
Ако някой има лични впечатления, да удари едно рамо Praynig.
Желая на всички прекрасен вторник и бъдете малко по активни
След грандиозното плюскане от днес мисля да съм строго режимна.

# 695
Добро утро калпазанки Heart Eyes

Ей ме на Blush
Алексче потопих се и още как hahaha
Изчезвам, за да зън няколко тел на любими хора и търча по задачи  hahaha

Нали знаете че на всички по домовата книга на Госпожата целувки и прегръдки и т.н.

# 696
  • София
Здравейте милички Hug.
Алекс - е много сте хубави  bouquet. И къде е това плюскане, на снимките само лимончета и напитчици видях Joy hahaha Joy.
Госпожата - и тя страхотни снимки е качила, наистина грее Peace.
Дънди - успешни задачки Heart Eyes.
Снощи наистина не ми беше ден и това е Crossing Arms. Накрая си поплаках едно хубаво и готово Mr. Green. Ама само ме ядосват, ей, спирка нямат Naughty.
Утре ми свалят конците, нямам търпение вече Mr. Green. Тогава и аз се връщам към разделното хранене, че сега трудно ги съчетавам Crazy.
Хубав и усмихнат вторник  bouquet.

# 697
Отбивам се и аз Stop
Ей,момичета с тия коктейлчета много дразните пейзажа Mr. Green Личи си че сте се забавлявали добре.А ние се мъчим с РХ. Sad
Блу скай - да не забравиш да ни пратиш най-хубавата усмивка утре!!!
Дунди - стига с тая работа бре жена.От работа гърбав се става Laughing Дай  малко лайф newsm44
Джиджи - ние колежки сме били.Обаче това счетоводството си е доста неблагодарна работа.
Мурка сигурно се гмурка вече  newsm78
От вчера съм дясно рамо на половинката за 90 дневната.Ама мъжка работа,още вечерта и провали режима с 50 г. ракийца.
Мисля да пораздвижа и аз метаболизма,та да видим.
Хайде спорен ден на всички и до нови срещи Hug

# 698

А, това беше за добре дошли и да се поохладят гостите .
После бяха тежките трапези Laughing.
Вяра, ти пък закъде си се засилила да сваляш, ми то нищо няма да остане по теб?

# 699
Здравейте, момичета.
Алекс, страхотни сте на снимките.
Джижи, браво за кг.
Госпожо, браво за отличния.
Мурка, весело плажуване.Да не изгорите.
Геликас,дано се сбъдне мечтата ти.
Слънчев ден.

# 700
Привет , разделна дружино !  bouquet
Алексче ,  Heart Eyes радвам се , че са ти харесали снимките - наистина беше много весело - много танци ( не седнахме , ей ! ooooh! ) , много смях и всичко това гарнирано с добри приятели и обилно полято с прекрасно настроение ( е , и с малко винце !  Embarassed ) - как да не грее човек ! Peace А , най- хубавото  е   , че така минават и репетициите ни - някак се събрахме все много весели и позитивни хора ,с чувство за хумор и всички нямаме търпение да дойде септември и да започнем тренировки ! А  , като гледах снимките с Мина - много ми домъчня , ама много ! Heart Eyes
Сладурска ,  Heart Eyes най- накрая да чуя любимо гласче ! И вече нямам никакво търпение да те гушна - много ми липсваше ! Hug
 blue sky ,  Hug има и такива дни , мила ! Хубаво е , че си си поплакала - така си се освободила и си отмила лошото ! Peace И не им позволявай да те ядосват ! Naughty  Има много "отровни " хора - не допускай да ти влияят ! Успех утре  и не се притеснявай - ваденето на конците изобщо не боли , няма и да го усетиш! Peace
Мурка ,  Hug весело моренце ! Да се напечете и да се заредите с много слънчево настроение !
Милички , цункам ви по домова книга и тичам да свърща малко работа ! Heart Eyes  Hug Heart Eyes

# 701

хайде на кафе!!!

# 702
Добро утро сладуранки - калпазанки:)

Хайде хубав ден от мен и Вяра зависи от гледната точка - ний хубавеем от работа, особено ако успеем да откраднем и малко часове за отдих  Joy
В тази връзка влезте във фейса и ще видите снимките, които съм качила от миналата седмица - 6 дена почивка, които си дадохме с милото:)

Целувам ви и изчезвам  bouquet

# 703
Добро утро .
 Dundy,  разгледах снимките, невероятни са !
Човек си почива само като гледа .
Госпожо, и на мен много ми е домъчняло и все се надявам, че ще осъществим отдавна мечтаната среща с  Dundy .
Ще се напием дружно, ще ви поглезя както аз си знам. Heart Eyes
 Джижи, прекрасно кафенце.
Надявам се септември месец  го пия на морския бряг .
Момичета, никой ли не е ходил на почивка в село Баните ?
 Галина , изредила си ни, но нищо не казваш за себе си  Wink...
Забелязала съм, че лятото темата замира - почивки ,леност и тнт ...
Мина сигурно вече се размазва в петзвездния комплекс , много я мисля аз нея  Mr. Green,да не слънчасаш ,мило, пази чадъра и задължително- студено мохито Heart Eyes.
Хубав ден и да се пазите от слънцето  Hug.

# 704
Алексче защо мило не скокнеш до Софето в Петък? Blush само за една нощ

Общи условия

Активация на акаунт