Разделно хранене - 43

• 31 375
  • 721
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Здравейте слънчовци Hug
Дънди - снимките са невероятни Peace.
Алекс - не съм ходила на почивка там, не знам и някой познат да е бил newsm78. Като се замисля, това е част от България, която никога не съм посещавала и скоро трябва да поправя тая грешка Crazy.
Джиджи - мерси за кафенцето, мило Hug. Как си?
С моя приятел дълго мислихме и решихме, че ще се разделим(засега), защото се разминаваме в очакванията си на този етап. И въпреки, че до голяма степен идеята беше моя пак ми е криво Tired. Май вътрешно съм се надявала на друго Confused. Както и да е, да не ви товаря с глупости Mr. Green.
Днес махат конците bowuu. Зъб няма да има още, но специално за ВяраВики давам наййй - хубавата си усмивка newsm47.

Хубав ден  bouquet.

# 706
Алексче защо мило не скокнеш до Софето в Петък? Blush само за една нощ
Петък вечер имаме ангажимент, който не мога да пренебрегна, в събота съм обещала обиколка по магазините, Аля ще тръгва на море в понеделник, а в неделя ставам по- големичка с една година  Grinning.
Ти в края на август къде ще бъдеш/ не че аз знам де, но Госпожата споменаваш някаква дата?
И измествате пак мястото на срещата  Crossing Arms..../ знам миличко, че много си натоварена и не можеш да си позволиш размотаване .../
 blue sky ,страхотна козичка си! Laughing
Криво ще ти бъде известно време, това е нормално, свикнала си с този човек, но всичко отминава .
Ще срещнеш подходящия със сигурност и тогава ще се убедиш, че си постъпила правилно Peace Hug.
И не позволявай да те манипулират.
Вяра, пътнико свиден, в теб ми е надеждата - имаш ли впечатления за този хотел?

# 707

Моля те , моля те , моля тееееее! Praynig Praynig Praynig

# 708
  • Canada
Здравейте Прекрасни моми4ета!

Цяла сутрин се мотам из фейсбук, не мога да се нагледам на 4удни снимки  Heart Eyes
Дънди завидях ти ша знаеш, както не съм ходила 4 години на моренцееееее. Много отпо4инали изглеждате с твойта половинка  Heart Eyes
Госпожата и ти грееш като звезди4ка на твоите снимки, ли4и си 4е сте готина компания Heart Eyes
Алекс4е снимките ти с Мина са много забавни  Heart Eyes
Аз трябва да запиша рецептата за Мохито-то на Лени, щото мъжа ми ми беше приготвил онзи ден едно на око ама щеше да ме отрови  ooooh! .....
Блу скай, поговорката всяко зло за добро е много вярна, но в моментите когато страдаш не виждаш, след това си даваш сметка 4е е било за по-добро... Горе главата, ти си такава сладурка, 4е много скоро те виждам с нова любов  Hug
А кози4ката ми даде много настроение  Hug
При нас хубавата новина е ве4е факт: В края на другата седмица се местим под собствен покрив с прекрасен двор....
Весела седмица ви желая , аз отивам да пакетирам багажи.... Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 709
Здравейте и от мен!

Заповядайте на кафе!!!

Как да ви кажа как съм?Уморена ,изтощена берем тютюн за 12 лв. все още.
Товариш трактор и т.н връщаш се като прасе.
Като ви чета какво правите ,как сте,кой как ходи на почивки направо си викам"Е това е!!!
Знаят хората за какво работят /до някъде/
blue sky не се притеснявай за раздялата.Може би е за хубаво ,нека обмислите нещата, а не после !Всяко зло за добро!То не е зло ,но поговорката е такава.
А сега ви оставям и отивам до магазина,че нямам хляб.
Чао милички,направо изгарям в тая жега по полето.
Днес рязахме цвета на тютюна и го поливахме с лекарство-с отрови някакви гадости! Sick
йонито нека да ти е честит новия дом и го изпълниш с много любов.Нека тази любов предадеш от поколение на поколение!

Някъде ми изчезна кафето!!!!

# 710

Нека опитам пак!

# 711
Yonito ,  Hug прекрасна новина !  Peace Да ви е честит новият дом , да го напълните с много любов , смях и топуркащи крачета ! Много се радвам за вас ! Party
Джиджи ,  Hug благодаря за кафенцето ! Пази се , миличка , пий много вода и се охлаждай винаги , когато имаш възможност ! Hug
 blue sky ,  Hug няма как да не ти е терсене - този човек е оставил следа в сърцето ти , не може да е иначе. Но си взела правилно решение , сигурна съм ! Peace Както вече ти казах , твоята половинка те чака там , някъде....
Алексче ,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!

# 712
Добро утро красавици неземни  Hug

Джиджи страхотно кафе мило Hug
Аз сега ще сервирам още едно с надежда днес да се поразвижите и да драснете някой и друг ред  bouquet Blush Heart Eyes

Момичета - кокичета - радвам се, че са ви харесали снимките Flutter Наистина бяха незабравими 6 дена Heart Eyes
целувам ви по домовата книга на Госпожата, която очаквам вече да гушна с нетърпение Party

# 713
Добро утро Hug.
Сладурска, страхотно кафенце, накара ме да се усмихна Grinning.
Госпожо, страшно ми се иска да ви гушна, но няма да е този петък  Heart Eyes.
Оказа се ,че заминаваме в понеделник на почивка и имам да уреждам доста неща .
Ще бъдем ето тук:   http://www.radotravel.hit.bg/
Наели сме цялата къща, надявам се да си изкараме добре.
 Yonito, страхотна новина, честито и със здраве и огромно удоволствие да си ползвате новия дом  bouquet!
Джижи, за пореден път се убеждавам, че човек не знае докъде са му способностите и издържливостта .
Все пак не спирай да си търсиш по - добра работа Peace.
 blue sky, непременно да отидеш да видиш Родопа планина - вълшебство някакво витае там ...
Като се върна, ще разказвам.
Аз съм строго режимна откакто изпратих Мина и се чувствам перфектно.
Вие как я карате?
Желая ви страхотен ден Hug.

# 714
Добро урто, милички!
Да се включа и аз Simple Smile

Моля те , моля те , моля тееееее! Praynig Praynig Praynig
Хайде  деееее, Алексчееее   love001  Елааааа Flowers Bouquet lovekiss

# 715
  • София
Здравейте милички Hug.
Знам, че сте прави и си ви обичкам Heart Eyes. Ама нали знаете, че, когато човек е вътре в ситуацията, нещата изглеждат много по - различни и трудни, и объркани Whistling. И се почва едно събиране, разделяне, чудене - драми Mr. Green. В крайна сметка няма и какво да го мисля толкова - какво дойде, не мога да предвидя и наредя света(а как ми се иска Crazy).
Йонито - Честит нов дом  bouquet . Много щастие, радост и усмивки в него, да е препълнен с любов и разбирателство Heart Eyes Hug. Очакваме снимки някой хубав ден Hug.
Алекс - весела почивка на теб  bouquet . Сайтът ми се отваря трудно, дано успея да го видя Hug. Но съм сигурна, че ще е чудесно Hug.
Джиджи - мерси за кафето и лека работа, доколкото може да еHug.
Дънди - трудиш ли се Crazy?
Вчера ми махнаха конците и всичко е наред Mr. Green. Сега чакаме 3-4 месеца и минаваме към следващата процедура Flutter. Най - хубавото е, че вече мога да ям и твърда храна(не искам да виждам скоро - варени картофи, картофено пюре, крем супа и всичките му там производни Joy).
Хубав ден и усмивки  bouquet.

# 716
Уффф успях и аз да стигна дотук. Simple Smile
Ходенето ми на събора в Гела се отложи в последния момент,но веднага план Б Wink и отидохме на Кръстова гора.Напълнихме колата с камъчета с кръстчета,вода от аязмата  и се прибрахме заредени с нови сили за понеделника.А как не ми се искаше да свършва тази неделя Sad.
От понеделник се явявам дясно крило на милото в борбата с 90 дневната диета.Ама май няма да удържа много ,че нещо се свършвам.Вече съм 2.5 надолу и почва да ме хваща шубето.Скришом ще си хапвам нещичко Mr. Green
Джиджи - грижи се за себе си и се пази !!!
Дунди - много раздразни народа с тия пейзажи.Мога само благородно да ти завиждам за чудесно прекараните мигове.
Алекс - да направиш същите снимки като на Дунди.Нашата планина Родопи е страхотна,за разлика от Рила-та.
Блу скай - върна ме в детските години ,когато на село гушкахме малките козлета.Много бяха сладки.
Йонито - Честит нов дом.Пълен със смях и веселие.И аз си мечтая за малка спретната къщурка с дворче отзад,но някой ден и това ще стане.
В неделя се гласим за събора в Копривщица.Ако някой се обърка в тая посока,да си казва бързо и без бой Mr. Green
Хайде стигам съм писала,че трябва и да се чете Joy

# 717
Как сте милички?Минавам да ви пожелая лека вечер,че много съм уморена!

Мисля да се отдам пред БНТ 1 че ми хареса един филм!
Естественно с чаша вино"Каберне совиньон"

А това е от мен за вас!

http://www.bis.bg/fsh/7/4/a/a/e/35991/albums/0/3/7/13101/b/4/6/1179725.jpg?v=0

# 718
Здравейте, милички!
Йонито, чудесна новина.Изградете от къщата дом с много любов.
Джижи, пази си здравето.Дано намериш по- добра работа.
Алексче, аз все още съм в майченство и нещата са еднообразни.
 Честитя ти в аванс рождения ден, тъй като в понеделник тръгваме на море живот и здраве.Като се върнем ще ви пусна снимки.
 Hug на всички.

# 719
Хубав ден  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт