Кое име ви харесва най-много?

• 5 622
  • 68
  •   1
Отговори
# 45
Преслава е много актуално и хубаво име.
Тези асоциации с разни чалгаджийки вече ми идват в повече. Ми те толкова се нароиха, че не останаха имена неизползвани от тях.  ooooh!

# 46
  • София
Аз асоциации с чалгаджийки не правя, щото не ги и знам Simple Smile))

# 47
Не говоря за теб, а по принцип.
В темата /май беше тази  newsm78 или в моята с грозните имена/ се изредиха имената на поредица фолк-певици Анелия, Вероника, Преслава, Елена....все нормални и хубави имена, но...

# 48
  • София
имах предвид, че се радвам, че  и да искам не мога да правя такъв тип асоциации  и това не може да ми е критерии дали едно име е хубаво, звучно...и ако щеш актуално.

# 49
Преслава  Simple Smile

# 50
И аз съм за Преслава,много хубаво име е!

# 51
Мерси за мненията  bouquet
Надявям се още съфорумки да се включат Peace

# 52
Определено Пресиана ми харесва много повече.

# 53
Какви са им галените варианти и на двете имена?

# 54
  • Пловдив
Преслава - малката ми се казва така. ............Умалително и казваме Приси или Писи, както тя сама си казваше като беше съвсем мъничка. Батковците пък и казват Пресли, защото като бебе имаше перчем като Елвис  Laughing.

# 55
За Пресиана, съм чувала Преси,Сиси,Ани Peace
За Преслава
Преслава - малката ми се казва така. ............Умалително и казваме Приси или Писи, както тя сама си казваше като беше съвсем мъничка. Батковците пък и казват Пресли, защото като бебе имаше перчем като Елвис  Laughing.

За други незнам, ако някой се сеща да сподели Hug

# 56
На мен Преслава ми харесва повече  Peace Това са хубави български имена и незнам защо хората трябва да ги свързват първо с фолк певиците  Thinking Naughty

# 57
Явно Преслава надделява, но имаме още малко време да мислим Simple Smile

# 58
Здравей HugУспех и леко раждане ти желая от сърце Hug  а на финала най прекрасното бебче Hug
На мен Преслава по ми допада,на галено Преси е много хубаво!

# 59
Пресияна също е хубаво. Ако ви харесва, аз бих избрала тъкмо него, защото е с по- малко гласове. Хората гласуват за най- масовите имена, по- лесно ги асимилират и по инерция все тях си поддържат. Ако искате детето да е с по- уникално име - тъкмо Пресияна. Достатъчно хора са го подкрепили, значи за красиво се възприема, не е да е някое низвергнато с 2-3 гласа..................  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт