Флейвър Уейв Турбо Овън и сие - 2

• 82 205
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Не мога да си представя как някой няма да е доволен от фурничката. Ние в къщи направо сме луди по нея и всичко там готвим.

# 661
Опааааа...Още една извънземна кацна Mr. Green
Тази вечер станах горда / надявам се  Wink / притежателка на Оптимум АХ-788G.В Метро ги намалиха още малко и сега са само 79 лв.
От утре започвам великите експерименти.Купих едно замразено пиле,но не остана време за тази вечер.Утре на спокойно,хем да се пообразовам  малко #Crazy
Приятна седмица и до нови срещи Stop

# 662
Опааааа...Още една извънземна кацна Mr. Green
Тази вечер станах горда / надявам се  Wink / притежателка на Оптимум АХ-788G.В Метро ги намалиха още малко и сега са само 79 лв.
От утре започвам великите експерименти.Купих едно замразено пиле,но не остана време за тази вечер.Утре на спокойно,хем да се пообразовам  малко #Crazy
Приятна седмица и до нови срещи Stop

Да ти е честито. Ползвай я без притеснение, готви много вкусно.

# 663
Момичета и аз исках да си купя такава фурна.
Но една позната си купила от кауфланд и ваобще не останала доволна.
Може ли да ми кажете кои са хубавите , да не дам пари на празно.
Предварително благодаря.

# 664
  • София
Здравей, Yanina_ !
По отношение на фурничката от Кауфланд-моята е такава. Предимството й е, че когато се пекат тлъсти меса, мазнината капе долу и се храним диетично. Ползвам я само за печене на меса. Сухите меса пека замразени или мариновани, ако са по-тлъсти стават всякак.
За сладкиши и манджи не я ползвам, защото си имам обикновена фурна. Ако смяташ да замениш обикновената фурна, смятам , че не е удачно. Има неща, които не стават добре. Но от друга страна е незаменима за да се пекат меса диетично. Зависи какви са ти очакванията.
Моите домашни са възхитени от вкуса на маринованите меса, които така си се продават готови в магазина. Но може и домашно да се правят-продават се различни видове полуготови маринати, или пък можеш да си приготвиш по свой вкус. Не съжалявам нито за момент за покупката. Само трябва да съобразиш достатъчно място за фурничката плюс капака, като се отвори. Това е, успех в избора!

# 665
Много ви благодаря мацки, мисля да послушам evhen  и да си взема и аз VisiCook Халогенна фурна JR-777. Веднага щомм си взема и изпробвам ще пиша. Целувки на всички.

# 666
Момичета и аз исках да си купя такава фурна.
Но една позната си купила от кауфланд и ваобще не останала доволна.
Може ли да ми кажете кои са хубавите , да не дам пари на празно.
Предварително благодаря.

И аз съм с такава и съм много доволна  Peace
merian64 аз пека всичко в нея, пече си перфектно . Иначе и аз имам голяма фурна , но я ползвам само за по-големи неща .

# 667
Здравейте момичета. Още една "турбо-вълна" се записва в темата   tiptoe = Марка  Royal = Сложих ребра на горната скара - пекох 25 мин. на 250 градуса и пет минути от обратната страна.Ами станаха си супер. Ще ви покажа снимки и се връщам да ви чета, че освен мръвки  Thinking друго не се сещам. Мислех отдолу да сложа картофи, ама като незнам как..и сложих само гъби, без грам мазнина........щото забравих. То пък стана супер  Peace
сурови

изпечени

# 668
  • Varna
Добре дошла wavey и на ПЕПИНКА
И към тия рИбра да я почерпим за Добре дошла със червенУ винцЕ Wink

# 669
  • София, "Младост 3"
здравейте
след като преживях стрес, че нещата се пекат, а не се задушават, опекох чудесна пастърва - стана бонбон, с въртене разбира се

# 670
Здравейте дами и господа (до колкото успях да видя)! Simple Smile

След като най-чинно изчетох първата част на темата (после видях, че има и продължение) се сетих за един въпрос, който не видях в първата част (може би го има във втората, но още близо 50 страници трудно ще ги изчета). Та, въпросът ми е (извинявам се, ако вече е бил задаван) дали в конвекторните фурни могат да се затоплят бебешки шишета (пластмасови или стъклени)? Т.е. да се ползва като микровълнова? На нас ни подариха за сватбата тамън 2 такива фурни и в упътването на едната имаше изброени функции и една от тях беше като микровълнова печка. Марките са Сапир и My Domo, но си изглеждат абсолютно еднакви, а и двете нямат този пръстен за оголемяване, въпреки, че го пише в книжките с инструкции.

Ще се радвам, ако някой успее да отговори, че съвсем скоро ще се наложи да топлим и бебешки шишенца, а не ми се купува и микровълнова (както някои от дамите тук и моята кухня е безобразно малка).  baby_neutral stork-boy stork-boy stork-boy

Благодаря ви предварително за помощта!

# 671
Ето ме и мен с първата порцийка вратни пържолки.По "рецептата" на Пепика ги сложих на 25 мин и 250 гр.и почти станаха.Като цяло с обръщането итиде към 30-35 мин.Преди това ги бях топнала в марина от соев сос.
Като за начало съм доволна.Сега остава да се усъвършенствам.
Приятен уикенд на всички "извънземни" Mr. Green

# 672
  • Мадрид / София
Здравейте дами и господа (до колкото успях да видя)! Simple Smile

След като най-чинно изчетох първата част на темата (после видях, че има и продължение) се сетих за един въпрос, който не видях в първата част (може би го има във втората, но още близо 50 страници трудно ще ги изчета). Та, въпросът ми е (извинявам се, ако вече е бил задаван) дали в конвекторните фурни могат да се затоплят бебешки шишета (пластмасови или стъклени)? Т.е. да се ползва като микровълнова? На нас ни подариха за сватбата тамън 2 такива фурни и в упътването на едната имаше изброени функции и една от тях беше като микровълнова печка. Марките са Сапир и My Domo, но си изглеждат абсолютно еднакви, а и двете нямат този пръстен за оголемяване, въпреки, че го пише в книжките с инструкции.

Ще се радвам, ако някой успее да отговори, че съвсем скоро ще се наложи да топлим и бебешки шишенца, а не ми се купува и микровълнова (както някои от дамите тук и моята кухня е безобразно малка).  baby_neutral stork-boy stork-boy stork-boy

Благодаря ви предварително за помощта!

Да, такъв въпрос не е разглеждан, но според мен си е нещо рисковано. И то заради нагряването отгоре, където температурата е най-силна. Може би  ако се сложат на водна баня, но пак ще повторя, че за мен е риск да се топлят там.

# 673
  • Пловдив
  http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=3476

Anik_bg ,по-добре подгревател за шишета

# 674
  • София
Здравейте, за шишетата си мисля, че няма как да се притоплят.
Моята фурничка е в близост до голяма бутилка с минерална вода, и един ден се оказа, че не съм отдалечила фурничката от бутилката, и бутилката леко се беше деформирала от топлината. Загряват наоколо силно, а какво остава вътре да се сложи-ще се деформират бутилките за бебчето.

Общи условия

Активация на акаунт