Приморско- отзиви

• 130 740
  • 266
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,момичета!
А дали някоя от вас има впечатления от хотел Фламинго(на ул.3 март 8 )?
Оттам ми предложиха 40лв. за двойна стая на вечер,по 50лв. ако е със закуска,но нямам идея за подробностите,затова ще бъда благодарна,ако някоя от вас се отзове.
Благодаря предварително!  Peace

# 106
Знаете ли колко е входа на Акваленда в Приморско, и какво включва цената и има ли намаления за деца или за  1/2 ден?
За цял ден: възрастен - 21 лв, дете над 90 см.-13 лв.
От 14 часа до края на деня има други цени, но не ги помня.

е те цените са като на аквапарка на Слънчев бряг!?! Май до там ще си ходиме при тези цени  Confused

# 107
....видях обява на хотел Конкордия - двойна стая за 20лв.Цените наистина много са паднали.Ние останахме още няколко дни извън пакета си за 20лв стая в която имаше 2 легла и още две излизаха от долу под кревата.Реално става за 4-ма/с децата се събрахме идеално/.Иначе на някои места по квартирите и за децата се плаща пълно легло, но при този слаб сезон................и цените падат.

Не че не ти вярвам,но защо тогава ми дават оферта за 50лв. на стая на вечер, +10лв. за допълнително легло за детето,ако ползва  Rolling Eyes ?!
Вече почвам да се замислям дали ако просто се изтърсим в Приморско и тръгнем да търсим хотелче,ще ни излезе по-евтино,отколкото с тези предварителни резервации  Thinking ...Да не говоря,че в различни сайтове цените за един и същи хотел не се припокриват...

# 108
Вече почвам да се замислям дали ако просто се изтърсим в Приморско и тръгнем да търсим хотелче,ще ни излезе по-евтино,отколкото с тези предварителни резервации  Thinking ...Да не говоря,че в различни сайтове цените за един и същи хотел не се припокриват...

Аз винаги така правя  Mr. Green
От 10 години ходя само в Приморско, винаги сме си намирали страхотни местенца. Просто паркираме някъде и тръгваме на разходка. Естествено търсим семеен хотел, където може да се договарят цените. Не върви да се пазариш в Перла Плаза примерно. Малка хитрост - винаги тръгваме в делничен ден - понеделник, вторник най-често, когато курорта е празен и собствениците с склонни да правят отстъпки, каквито не биха направили през уикендите. Пътищата в делничните дни са също по-спокойни.

# 109
Някой имали впечатления от Гранд хотел приморско. Виждали ли сте го този хотел, има ли хора? Някой отсядал ли е там?

# 110
  • София
Някой имали впечатления от Гранд хотел приморско. Виждали ли сте го този хотел, има ли хора? Някой отсядал ли е там?

Аз съм го виждала. Намира се точно до хотел Белица, в който ние отсядаме две години по ред. Ами мястото е тихо и спокойно сравнително. Но на мен лично ми допадна повече Белица. Иначе е близо до плажа, по пътя за Перла е.

# 111
От 10 години ходя само в Приморско, винаги сме си намирали страхотни местенца. Просто паркираме някъде и тръгваме на разходка. Естествено търсим семеен хотел, където може да се договарят цените. Не върви да се пазариш в Перла Плаза примерно. Малка хитрост - винаги тръгваме в делничен ден - понеделник, вторник най-често, когато курорта е празен и собствениците с склонни да правят отстъпки, каквито не биха направили през уикендите.

Nat,ми я вземи сподели тогава някое от твоите местенца  Mr. Green.
Аз само така си приказвам,не върви с детето да обикалям и да търся от врата на врата..... Wink
Колебанията ми вече са м/у 2 места- х-л Шурелови и Фламинго,в къща Владимиров няма места  Confused.
Въпросното Фламинго виждала ли си? Абе сподели някакви впечаления,моля   bouquet

# 112
  • София
3-ти март е централната им улица, ама не се сещам кой е този хотел.

Гранд Хотел Приморско - ей сега стоя срещу него, минаваме покрай него, ми има хора да ви кажа, ама много лъскав ми изглежда и отпред са едни колиииии, чудя се какви цени предлагат.

Предни години съм чела тук за вилата Малката стопанка - малеее срещу двата лунапарка е, то не е дандания, не е чудо, някой да не се излъже там да се навре.

Някой ме питаше за фирмен магазин на Феба за бански- ми две вечери оглеждам магазините по главната улица, не мога да го видя и това си му е. Може и аз да съм кьорава, знам ли??? Mr. Green

А днес като стояхме на барчето на Шурелови, някой се обади за резервация и каза, че знае за хотела от бгмама - айдеее признайте си кой беше Laughing Та собственика ме пита - какво е това бгмама??? Joy

Който желае да идва на место да търси - ми то няма къща без табела свободни стаи, в хотелите вероятно е същата история, макар че като гледам нашия е пълен в момента.

# 113
3-ти март е централната им улица, ама не се сещам кой е този хотел.
А днес като стояхме на барчето на Шурелови, някой се обади за резервация и каза, че знае за хотела от бгмама - айдеее признайте си кой беше Laughing Та собственика ме пита - какво е това бгмама??? Joy

Joy  Joy  Joy
Не съм аз  Mr. Green

# 114
Танюха ми то ние сме даже с две деца, едното от които бебе  Laughing
По принцип гледам семейните хотелчета от нета, познавам улиците и отивам право където ми е направило впечатление. Ако видяното не отгоаря на снимките или цената не ме устройва отивам на следващото място. По-лесно се намира хотел или квартира в новата част на града. Там има и повече предлагане, по-новичко е всичко, само не отивайте съвсем в покрайнините към гробищата щото там собствениците са едни такива хора дето по принцип не ги харесвам. Фламинго съм го виждала отвън, нещо не ми харесва, а и по стари спомени работят само с туроператори и чешки туристи. Ти звъня ли да питаш?Изобщо чехте са съсредоточени в старата част на града. 3ти март вярно е главната улица, но малките номера са в старата част на самия нос на полуострова. Там е много тихо и спокойно, ни хора ни заведения. Там е и хотела на министерския съвет със страхотна гледка към морето, обаче навява на соц. вероятно е останал и от това време. Изобщо в тая част на градчето времето е спряло. За Малката стопанка напълно споделям мнението, изобщо всичко що е в тоя район не става, освен ако не се прибирате в малките часове, когато лунапаркът не работи. Мама Светла аз питах за магазина на Феба, но намерих в Русе и си купих, благодаря все пак. Препоръчано от мен хотелче е Станеви. Много мили собственици. Апартаментът беше разкошен със спалня хол и кухненски бокс миналата година цената беше 70 лв. Гранд хотел Приморско ще си го гледам отвън, не е лъжица за мойта уста, пък и ако разполагах с толкова пари, определено нямаше да избера него, а Марина бийч на Дюни примерно. За тая година освен Станеви съм набелязала Шурелови и комплекс Стамополу. Изобщо в новата част покрай дюните на северния плаж са изникнали страшно много нови хотели, някои от които дори ги няма в нета, та ще оръся и там да видя. Не ме притснява, че нямам предварителна резервация. Винаги ходим в разгара на лятото и винаги сме си намирали местенце според нашите изисквания. Следя прогноза, цикъл, съобразявам се с работата си. Няма как да ги предвидя тия неща месец преди това.Дето вика мъжа ми като имаме кола, бензин и пари може да идем където си щем. На тези, които не са ходили в Пиморско и се колебаят ще кажа, че обожавам този град. 2002 г. стоях близо 4 месеца там, но никога няма да му се наситя. Всеки път ме изненадва с нещо ново. Вярно, че има моменти, в които едвам си поема дъх от толкова туристи, но си има спокойни улички, където да се разхождаш, новата алея също е прекрасно място. Много дълго стана, простете  Embarassed

Редактирам, че забравих най-важното - манджата. Заведенията, които никога не са ме разочаровали са Старата мелница и Кукери. Доби отзиви съм чела и за Левтери, но не съм ходила. След похвалите за Здравковото заведение тази година непременно ще го посетя.

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 19:57 от _Nat_

# 115
  • София
И ние се върнахме от Приморско, за първи път ни беше, но ще повторим задължително!!! Отседнахме в семейно хотелче Фиорд, много близо до Южния плаж, мога да кажа на първа линия, съвсем близо и до главната улица. Стаята ни беше с изглед към морето  и беше страхотно, единствено последните дни отвори едно заведение Плантацията и вечер докъм 11,30-12 ч., но не по- късно, беше шумно, но при затворени врати и прозорци не се чува почти нищо, а и ние почти винаги се прибирахме след 11 ч. и докато се приготвим за сън данданията приключваше. Собственикът е невероятно коректен човек, очаровани сме от отношението му към летуващите. Много чисто се поддържаше, сменяха ни кърпите, чаршафите на петия ден... Вътре всичко е новичко и много спретнато. За двойна стая с допълнително легло, със собствен санитарен възел, тераса с изглед към морето, хладилник, ТВ, климатик платихме от 1 юли 35 лв, от 15 юли мисля, че стаята е 40 лв, но не съм сигурна. Има паркинг хотелчето и колата не сме я пипали изобщо, това не ни се е случвало отдавна. Определено ще повторим пак, само се чудя как досега не сме открили Приморско!!!

# 116
Момичета, да разбирам ли, че в Приморско има достатъчно атракции за дечица, в смисъл, прочетох, че има 2 лунапарка, така ли? Евентуално сме се насочили натам с 3г. ми дъщеря, та затова се интересувам.

# 117
Има атракции,да Peace
Голям парк с люлки,лунапарк,аквапарк....
Над северния плаж детска площадка.
Няма да съжаляваш.прекрасно е.

# 118
В нета откривам доста хотелчета на прилични цени, но ми се ще да ми препоръчате такива, които се намират на тихи местенца. Ще ми се да не са в близост до шумни заведения, предпочитаме по- спокойните места. Заради детенцето също. Ще съм ви благодарна да ме насочите.

# 119
По-лесно ще е да кажеш кои хотелчета си си харесала и по адреса да ти кажа дали в близост има шумни заведения.

Общи условия

Активация на акаунт