Приморско- отзиви

• 130 756
  • 266
  •   1
Отговори
# 255
Някой с отзиви за Гранд хотел Приморско, че имат хубава оферта вв момента ?

# 256
Няколко пъти съм ходила в Приморско - северният плаж е пълен с медузи, а южният с щипалки. Simple Smile Като цяло става за плаж, но не ми е от любимите места. Simple Smile

# 257
Момичета, може ли да ми кажете Гранд хотел Приморско заслужава ли си парите за ол инклузив?
Също ме интересува ако някой е посещавал Прима вера, ако може да даде мнение дали е подходящ за семейство с бебе. Има оферта във Вип оферта за нощувки с включени закуски и вечери и много му се чудя, но цената е прекалено ниско и се чудя каква ли ще е тази закуска и вечеря  newsm78
Mалото лято бях за 1 седмица на база НВ (закуска и вечеря) и никога не бих го препоръчала. Сградата е ОК, стаите са големи, но храната и обслужването  са кошмарни. Срещу хотела има доста шумна дискотека. На закускя нямаше почти нищо, а след 9:00 ч. редовно сме се молили за масло. Вечерята представлява - два кремвирша запечени с кашкавал без гарнитура и за десерт една ябълка или малка порцийка пържолка без гарнитура и тънко парче кекс и подобни вариации. Мястото е на главната пешеходна улица и въпреки това много клиенти като видят намусения персонал и цените си стават. Само пленените клиенти на хотела остават.

# 258
Толкова ли е зле наистина в този Гранд Хотел Приморско. Подлъгах се по офертата във Всички оферти и май ще съжелявам.
Моля ако някое знае нещо да пише.

# 259
моля пердложете ми хотел  от 10 август в близост или на северния плаж Перла.

# 260
Перла е резерват и там няма строителство и хотели - единствено старата "бай Тошова" резиденция. Коментираха, че другата година ще има къмпинг.
Търси хотелите, които са до северния плаж  Peace

# 261
Благодаря намерих ХОТЕЛ САЛЕНА БИЙЧ някой има ли отзиви за него,запазихме там стая.

# 262
Здравейте!
В Приморско ще сме, живот и здраве на 11 август. Simple Smile.Интересувам се от някакви развлечения, забележителности, забавления.С детенце сме, на 5 год.Четох за аквапарка, но мненията са разнопосочни...

# 263
1. До училището има голям детски център с батути;
2. Разходка с рикша;
3. Разходка с лодка;
4. Разходка с лодка/корабче по р. Ропотамо;
Моя май ще го качваме на бъгитата тази година

# 264
 Здравейте,
Ходя редовно в Приморско заради голямата плажна ивица и особено ми харесва спокойствието на Перла. Тази година отседнах в хотел Вермона и никога не бих повторила отново. Почти нищо от описанието на сайта им не отговаря на истината. Нямат паркинг, а хотела е разположен между няколко други и се паркира на калната улица отпред (ако се доредиш). Иначе ходихме до Аквапарка, които е старичък, но за децата е забавно развлечение. Заведения за хапвне има доста, а за нощните птици препоръчвам ретро бар White. Дано съм полезна Simple Smile

# 265
Здравейте, били ли сте в апартаменти Оазис? Споделете впечатления и има ли басейн?

# 266
От къде ги намирате тези стари теми? Не Ви ли се изписва, че е архивирана?
Има тема за Приморско 2018 година.

Общи условия

Активация на акаунт