Приморско- отзиви

• 130 773
  • 266
  •   1
Отговори
# 210
Според мен - Перла бийч 2 е най-добър  Peace

# 211
Перла едно и две ако не са един до друг и да не съм обърнала внимание си мисля че са един и същи хотел.Има си басейн с малка водна пързалка.Перла 3 е много малък той е от страни.Намират се един до друг но под прав ъгъл и са в обща заградена площ.Ние бяхме в Плаза който е отделно отгоре над тези и по съвет на жената от агенцията избрахме него.В първите два е пълно с чужденци, в Плаза са предимно българи.Всичко в трите хотела се ползва общо като Плаза също си имаше бар и басейн.Може да се ползват басейните, ресторантите и баровете на трите хотела.Намират се на еднакво разстояние от плажа.Менюто в ресторантите е едно и също, предполагам че и в стаите няма да има кой знае каква разлика.Прилично обзавеждане, всеки ден почистваха стаите, оправяха леглата и сменяха кърпите.Друго ако мога да отговоря питай  Peace

# 212
 HugБлагодаря ви много момичета  bouquet

# 213
И ние бяхме в Плаза, но басейнът е доста по-малък и няма пързалка... а чужеднци си имаше доволно, местата в ресторанта не достигаха. Сигурно и в другите Перли е така, но двойката на мен ми се видя най-приличен.
Не тръгвайте с особени очаквания, за да не оставате разочаровани  Peace

# 214
Предполагам, че вече си заминала, но аз да си кажа. Това ми беше втората година в тази къща и няма да стъпя повече там. Стаята беше мръсна, имаше паяжини навсякъде,а банята приличаше на обществен кенеф. За разлика от миналата година,когато почистваха стаята и сменяха чаршафите, тази година нямаше тази екстра. Беше много шумно, но едва ли някъде е тихо, така или иначе. Няма къде да паркираш, защото ако паркираш пред къщатата може да получиш сериозен скандал със собствениците. И няма климатици, но това е ясно от самото начало:}.
Режим на тока няма и комари,ако има са съвсем малко.
Имат една камериерка само, която смогва ако къщата не е пълна. Когато бяхме ние там /втората половина на юни/ все още имаше свободни стаи и съответно нямаше проблем с почистването на стаите, а и с паркирането също. Вие кога бяхте там?

# 215
  • София
В разгара на сезона -средата на август бяхме. Чистачка не стъпи в къщата, в която бяхме нито в нашата стая, нито в останалите. На терасата като се нанасяхме имаше пясък като да си направиш замъче:}

# 216
И аз да споделя впечатления,върнахме се преди 2 дни от Приморско.
Голяма лудница е- според мен въобще не е подходящото място за семейна почивка с деца, но пък за хора,търсещи забавления и шумотевица е идеално.
Ходихме само на северния плаж,защото хотелът беше по-близо до него.Не бих казала,че има много хора,шезлонги и чадъри винаги намирахме,а ходихме чак към 11. По капанчетата обаче се чака на опашка за маса,всеки иска бира и цаца. Laughing
Бяхме в х-л Шурелови,по препоръки на една мама от форума.Много съм й благодарна-това място за парите си е просто страхотно.
Е,имаше едни денонощно крещящи пронизително русначета,но тапите в ушите ми свършиха работа.Иначе хотелчето е доста прилично.
Токът не е спирал,комари няма.
Четох,че през миналите сезони е имало много недоволни от Аквапарка,защото било мръсно и т.н. Ако има желаещи да го посетят да ги успокоя,че тази година положението не е толкова зле.Явно са взели някакви мерки,водата и въобще цялото пространство бяха чисти.Спасители има голям брой,и то АДЕКВАТНИ,случи си малък инцидент с мъжа ми във водата и спасителя реагира на секундата.
Та така..Лично ние сме доволни от почивката си. Grinning Хубаво изкарване на тези,на които морето още им предстои.  bouquet

# 217
  • Варна
desinkata_85 има ли стаи с изглед към морето? И вие с какво хранене бяхте?

# 218
Не знам дали има стаи с изглед към морето,не съм обърнала внимание има ли тераси в тази посока. Но,честно казано,дори и да има такива стаи едва ли би се виждало морето,просто е твърде презастроено с други хотелчета.Плажът е на около 6 минутки пеша от хотела.Ние бяхме на база само нощувка-то май няма други алтернативи,не предлагат ол инклузив или друг вид хранене.Към хотела няма ресторант,а само кафе на басейна.

# 219
Влизам, за да напиша малко отзиви от Магнолиите. Много сме доволни от престоя там. Според мен е чудесен за семейна почивка с деца. Ходихме един преди обед до Приморско на разходка и се потресохме от сергиите по тротоарите, липсата на места за паркиране, мръсотията...ужас, това ни беше и последния път там, та до края на почивката не излязохме от комплекса.
За хотела: стаите наистина не са големи, но имат чудесни тераси. Ние бяхме на 6я етаж с гледка към морето и басейна, а пред терасата беше короната на едно огромна дърво. Почистват всеки ден. При нас пропуснаха два дни, защото редът ни идваше точно по обяд и нас не ни устройваше, почивахме си, но не е болка за умиране. Бельото сменят през ден, кърпи има на корем. Като минус мога да отбележа, че няма подвижен душ в банята и малко се затруднихме с къпането на детето. Иначе в хотела навсякъде е климатизирано и много приятно.
За ресторанта: очаровани сме. Храната е разкошна. За осем дни не са повторили нито едно ястие. Имаше българска вечер, френска, морска...Храна имаше за всеки вкус - вегетарианци, месоядни, за децата варено и печено, витрина със сладолед на корем, с торти и баклави също...Алкохолът влиза ж цената и е доста разнообразен, сокове и продуктите на Пепси са в изобилие, кафе машините са на Нескафе. Не се наложи да си купуваме нищо допълнително. Недостатъкът беше само малкият брой на детски столчета за хранене.
За басейна: тип лагуна е, наклонът се спуска много плавно и най-дълбокото място е 1.40 м, отделно има и детски басейн. Около басейна има шезлонги, но ние ползвахме разкошните поляни и сянката на дърветата, много приятно е от колкото под чадъра. Баровете са на по 20-30 метра, напитки по всяко време, както пица и плодове. Тоалетни също има много, ние точно махнахме памперса и много се притеснявах дали ще устискаме до тоалетната, но успявахме. Има и душове до едните тоалетни.
За плажа: далечко си е в жегата, а и няма ги екстрите на баровете с напитките в жегата. Плажната ивица е широка, но мръсна.. Ако предпочитате плаж вместо басейн, този хотел не е за вас, на около 150-200 метра е от морето, половината път е по мостче през една горичка, но другата е през дюните и е голям пек. Ние предпочитахме релакс на шарената сянка край басейна и нямахме проблем.
Пълно е с французи, те си имат организирана анимация от самия тур-оператор, който ги води тук. Много хора не го разбират и се сърдят на хотела, но не са прави. Забавленията са от агенцията, а не от хотела. Обаче ако искаш се включиш към някоя група за забавления никой няма да те върне. Аз правих гимнастика в басейна, дъщеря ми ходеше на детските танци. Повечето французи говорят английски. Имаше и една вечер с дискотека в и около басейна, много забавно беше.
Само не съм доволна от масажите с Спа-то, за 40 мин - 55 лв, не се оплаквам от цената, защото я знаех предварително, но самият масаж можеше и да е по-добре.
Като цяло сме много доволни и бих се върнала отново.

# 220
  • София
И аз да се впиша с малко отзиви от почивката ни в Приморско.
Бяхме в хотел Жерави 2. Ами чисто нов хотел отворен юни месец. Води се почивна база на СОТ 161, та от тях взехме карта за почивка за 10 дни на пълен пансион - закуска, обяд и вечеря на блок маса. Цената беше добра.
Е за пореден път се убедих, че това не е моята почивка.
Първите три дни храната добре и после се почнаха български номера. Кюфтетата от обяда на вечеря нарязани на хапки. Ориз от обяд вечерта префасониран на ориз със зеленчуци и т.н. да не изреждам. Почти никакво разнообразие. Студен басейн (изобщо не е предвидено май затопляне на басейна до някакви там примерно 27-28 градуса, което доколкото знам поне едно време беше задължителен стандарт за басейните). Децата не пожелаха да се топнат изобщо, аз единия ден влязох и цяла седмица пих цистони. Тръгнахме си три дни предсрочно. Последния ден преди да си тръгнем малката се скъса да повръща и направи разстройство, но не мога да съм категорична дали беше от храната или беше вирус. Този ден никой от нас не яде това което беше яла тя.
Иначе като хотелска база е отлично - стаята ни беше огромна със спалня, легло за големия и разтегнат диван за малката и имаше още мноооого място. Тераска не много голяма, но ставаше. Банята голяма, топла вода нон-стоп. Климатика централен прохладно навсякъде, чистеха всеки ден, бельо смениха на 4 ия или 5 ия ден. Общо взето обаче май няма да повторим. А и плажа беше мръсничък (визирам частта между северния плаж и плажа на Перла, защото единствено там имаше свястна свободна зона, най-близкия чадър беше на около 10 метра от нас, но беше пълно и с нудисти де Simple Smile ).
Не съм много сигурна, ама това май ще ни е последното море в БГ.

# 221
И аз да се отчета от почивката ни в Приморско
Бяхме в Къща Владимирови, не бих споделила мнението на една дама по-горе, което беше много негативно.
За мен си беше ОК, стаите бяха чисти, банята- също, кърпи, спално бельо - всичко си беше наред.
за почистването - чистеха, пясък на терасата хич не се събираше Wink
Ходихме на Южния плаж. Хора имаше доста наистина, но никога не е било проблем да си намерим чадър и шезлонги около 10 часа, че тогава стигахме Peace
Самия плаж на мен много ми хареса - почистваха го редовно, морето плитко, спасители - достатъчно и адекватни /случи се инцидент и имах възможност да наблюдавам действията им/
Единственото, което не ми се понрави е, че след обяд всички заведения по плажа минаваха на "масова" музика - т.е. чалга  Tired
По централната улица наистина е един битак /но ако някой знае курорт където не е така , ще се радвам да сподели/ , но паркчето след ресторант Чайка, крайбрежната алея са едни много хубави места за разходки
С много добро впечатление останахме от едно малко ресторантче "Гугла" - страхотни сачове правят, приятно и бързо обслужване  Peace
Всичко да е наред,  мислим догодина да повторим почивката пак в Приморско   Grinning

# 222
Там-там, по колко прожекции прави лятното кино? Заминаваме в събота за Приморско и къща Владимирови и това ми е единственото, което ме тревожи - че ще е по-шумно...

# 223
  • София
Там-там, по колко прожекции прави лятното кино? Заминаваме в събота за Приморско и къща Владимирови и това ми е единственото, което ме тревожи - че ще е по-шумно...

Не съм Там-там, но да споделя за прожекциите - бяхме в Приморско от 16 Август и прожекциите на лятното кино бяха две - едната от 20:30 или 20:45 и втората от 22:30. Лепят афиши с програмата за седмицата из центъра, а и пред самото кино. Билетче 5 лв. Simple Smile Хубава почивка пожелавам.

# 224

Не съм Там-там, но да споделя за прожекциите - бяхме в Приморско от 16 Август и прожекциите на лятното кино бяха две - едната от 20:30 или 20:45 и втората от 22:30. Лепят афиши с програмата за седмицата из центъра, а и пред самото кино. Билетче 5 лв. Simple Smile Хубава почивка пожелавам.
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт