Приморско- отзиви

• 130 768
  • 266
  •   1
Отговори
# 120
Хотел "Сийстар"- ул."3- ти март" №90
Хотел "Норд"- ул."Бриз" №29
Хотел "Опал"- ул."Перла" №18
Хотел "Стринава"- ул."Опълченска" №7
Хотел "Пенелопе"- ул."Нептун" №15
Хотел "Станеви"- ул."Георги Кондолов" №17
Хотел "Шурелови"- ул."Оазис" №5

# 121
На някой да му говори нещо хотел "Даиана"? Попаднах на доста изгодна оферта за там - 30 лв на човек със закуска и вечеря.
Та се чудя дали не е някоя дупка? Ето тази оферта гледах, но в нета не можах да намеря нищо друго за хотела: http://www.visit.bg/sommer/photel.php?hotid=2157

# 122
Хотел Сийстар е в самото начало на града на главната улица. Мен лично ме притеснява нпрекъснатия поток коли, които минават. Оживено е доста там. Иначе шумни дискотеки наоколо няма. Аквапаркът е на около 30 м но не вярвам да се чува данданията, пък и тя не продължава до късно.
Хотел Норд е в новата част на града, мисля че е много добро попадение.
За Опал не мога да кажа, не се сещам, но съдейки по адреса не мисля, че ще е шумно.
Стринава  е през една улица от училището, гаранция ще се чува лунапарка.
Пенелопе по мое мнение е страхотен, намира се до самия Северен плаж, на тихо място, но мсля че момичетата бяха писали, че всичко е резервирано.
Станеви и Шурелови са ми фаворитите. При Станеви единствено може да ви подразни анимацията на Перла, която е точно отсреща, но пък тя не продължава до късно. За Шурелови мама Светла ще каже повече подробности, но по спомен няма шумни заведения наоколо.
Аз имам малко по особени изисквания, тъй че не съм критерий. Никога не бих наела, стая чиято спалня се състои от два матрака, с допълнително легло, което всъщност е един фотьойл, държа да има кухненски бокс, защото съм с малко дете. Не че ще готвя, но то все още пие мляко, похапва в не много точни часове, така че държа на това удобство. Гледам да има паркинг, макар и платен. Паркирането е мого голям проблем в Приморско.
Хотел Даиана нищо не ми говори, поразрових в нета никъде няма адрес, както и снимки на стаите и баните, аз не бих се доверила.
И аз имам въпрос към тези, които познават добре града. Имаше една невероятна градинка по пътя за Южния плаж. Точно срещу хотел Приморско. Тя отдавна не съществува, построиха хотел на нейно място. Та как се казва хотелът, няой знае ли?

# 123
Привет на всички!
Само в тази морска тема не съм се записала и ето ме и тук. Имам питане за този хотел:
http://www.plamena-palace.com/index.php
Нещо не се ориентирам къде е... до северния плаж, около Перла плаза, или от другата му страна, към Гранд хотел Приморско? Или е на съвсем друго място  Mr. Green
И какво ще да рече този All inclusive light - хранения, а от алкохола само вино и бира?  newsm78
Някой ако има отзиви и повече познания, да пише   bouquet

# 124
  • София
За хотел Опал да кажа - всеки ден обядваме в бистрото - чудесна кухня на много добри цени. Хотела изглежда добре, но вътре не мога да кажа как е. Намира се точно отстрани на станция Тишина. Много е близо до Лунапарка, тъй че сигурно ще се чува шума.

Пламена Палас се намира също както и Шурелови на ул. Оазис, което е много близо до Северния плаж. Били сме в него преди две години - всичко беше наистина супер, миналата година, както и тази сме в Шурелови, бяхме в Пламената да обядваме, ми цени звездни, обслужване под всякаква критика, просто едно нещо не ме грабна, това беше миналата година, тази не сме ги посетили, макар всеки ден да минаваме покрайтях. Виждам, че стаите на хотела са пълни, има доста коли отпред. През една поляна отсреща е Гранд хотел Приморско. Аз пък този Перла плаза така и не мога да го видя къде е, аз ли нещо съм кьорава??????

# 125
mamasvetla , не си кьорава  Laughing  Hug
Той е от другата страна, двата с Перла бийч 2 ги дели една уличка. Просто са доста по-надолу, не мога да обясня, но ти благодаря за мението - с твоето описание аз се ориентирах  Peace Жалко за кофти отзивите ти обаче... ей, не знам къде да се "приютим" и това е... Колкото сме повече в групата, толкова повече претенции, капризи, изисквания и ограничения. Накрая ще вървим без резервации и всеки да си търси на място, каквото го устройва!  #2gunfire  Whistling

# 126
  • ВАРНА
момичета,в края на юли месец сме  си резервирали в хотел Станев,ако някой е ходел там да сподели мнение за този хотел Grinning и плажа който е в близост до хотела хубав ли е,плитко ли,че си имам една малка жабка,дето не иска да излиза от водата Laughing

# 127
  • русе
Някакви отзиви за Вили Побутам? Бил ли е някой там?
http://www.яд.com/modules.php?name=ад

и аз се интересувам от тези вили както и на кой плаж се ходи в това ММЦ изобщо някой ако може да даде някакво Ина за комплекса Praynig

опс. нещо стана с цитата става въпрос за вили Ропотамо

# 128
Ходила съм на ММЦто преди доста години  Mr. Green Надявам се, че сега бунгалата са реновирани, по-скоро вече май са тип вилички /щото аз помя една голяма мизерия, ма тогава не ми е пукало особено де  Crazy/. Плажът е през пътя, беше много хубав, спокоен. Мисля, че все още е такъв, защото идва между Равда и Приморско и предвид факта, че е настрана, едва ли е съвсем блъскница  Peace Това е, за жалост не мога да дам повече инфо, да не говорим, че не е "свежо", но все пак...

ПП Да де, Китен и Приморско, къде отидох в Равда и аз...  Embarassed

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 15:16 от Merlinski

# 129
ММЦ е между Китен  и Приморско

# 130
  • русе
благодаря а някакви други идеи за вили от този тип в Приморско или на друго място че на мен нещо такова ми трябва ooooh!

# 131
Някой може ли да ми препоръча тихо ресторантче с хубава кухня и пространство да играят децата. В момента сме в Приморско и неуспешните ни опити с кръчмичките са повече от успешните и вече не ми се експериментира.

# 132
  • В една Дупка.
mamasvetla, къде е този ресторант. Днес на няколко места питах , но ме гледат така, сякаш Здравко не е от Приморско Heart Eyes. Ще го посетим, щом казваш, че е добре.
Дано  и утре да е времето поне като днес. Даже изгорях леко...

Ресторанта се намира до църквата, буквално на стотина метра. До самата църква има голям платен паркинг, на който има закачен голям рекламен билборд - Лилия 1 и Лилия 2 сочат стрелки в двете пртивополжни посоки. Друг ориентир е хотел Левтери, точно среще него, още много е близо до стълбите на северния плаж.

За Перлата плажа - има платена зона с чадъри, има и достатъчно свободна зона., там е раят на света просто.
  bouquet благодаря ти...
Ние в момента сме в "Тишина"(по независещи от нас причини), а по нагоре много от майките питат дали е шумно от Луна парка - не, от тази година май се забранява шума след 23.00. Изобщо не ни е шумно.., но всеки си има своите претенции. Peace
Някой питаше за Опал, той ни е отляво. Хубаво малко хотелче. Срещу Тишина,. Там където е Мамини стаи(или нещо подобно беше..) има страхотни хотелчета, за по 30 - 35лв на вечер, на помещение. Питах. Но те са в непосредствена близост да Луна парка. В момента единия го гледам, но не виждам точно как му е името. Наши познати са там..апартамента е 60лв, с две стаи, две плазми, климатици,хладилник и кухненски бокс. Из цяло Приморско има много добре изглеждащи хотели, с много добри цени, явно нямат много туристи, и цените са доста прилични..Друга година и аз съм решила, идваме тук на място, харесваме и се настаняваме. Може и да се пазариш, поддават Laughing, особенно ако е за повече от 7 нощувки..
Леко лято на всички и приятни почивки Hug

# 133
  • София
Някой може ли да ми препоръча тихо ресторантче с хубава кухня и пространство да играят децата. В момента сме в Приморско и неуспешните ни опити с кръчмичките са повече от успешните и вече не ми се експериментира.

Горещо препоръчвам кръчмата на Здравко към хотел Лилия. Страхотна кухня на добри цени (по спомени от миналото лято), но за съжаление няма детски кът, но то в Приморско нямам спомен да съм видяла ресторантче с детски кът де.

# 134
За тези, които не познават добре града една много хубава карта
http://www.hotel-lesmagnolias.com/files/upload/karta/Karta_Primorsko2.jpg
Дано ви е от полза.

Общи условия

Активация на акаунт