За бебетата от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 18

• 23 193
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
# 481
Момичета малкия се оправи, хомеопата каза повече ваксини да не се правят .Той твърди че проблема е бил от ваксината  детето се оправи без лекарства той изписа някакви хомеопатични но детето е ок и не съм ги давала.Каза че опит с тази ваксина нямало и явно на малкия му е дошло в повече ,но поне ме успокои това че каза че тези дози дето сме ги сложили го предпазва на сто процента Hug.
Angel  bouquet Hug

# 482
  • на Русе
Благодаря за отговорите!

Аз за кашлица съм давала сипроп Алтеа с бял слез. Той е билков и съм много доволна. Малкия кашляше много и за два дена се оправи.

# 483
  • Mediterraneo
Дали няма нещо с което да й възбудят апетита?

Апетон сиропче е подходящо за деца над годинка. При моята дъщеря подейства много добре за повишаване на апетита до степен да го спра  Laughing Ядеше като невидяла в периода, когато го давах, честно, не вярвах на очите си.

http://www.framar.bg/%D0%B0%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%BD-%D1%81 … -pid30000273.html

# 484
Криси, ето една статия, която вчера четох за безапетитието при децата. Дано с нещо помогне. Маги 2 месеца изкара на по 300-400 мл АМ. И аз много се тревожех, но в крайна сметка вдигнах ръце, готвя, оставям на масата храната, отивам в другата стая и след 20 минути вдигам масата. Яла не яла проблема е личен, колкото и да се терзаех вътрешно, че я държа гладна. В интерес на истината помага и към днешна дата напреднахме значително. Бавно, по малко, но все пак слага храна в устата си, макар и не прилични количества (или поне не такива, каквито на мен ми се искат). Успех.

# 485
Raffaella Sanzio мерси много,със сигурност ще е от полза статията. Дано мъничето започне да се храни нормално.

# 486
  • София
а при нас помагаше и хранене в парка с други деца....така обядваше, паркирани по количките....и някак едно от друго гледат и ядат, кое повече, кое по-малко.... но наистина имаше ефект....

другото, което намирам напълно нередно, но с което той започна да яде и яде и до днес е филм...пускам, той си отваря устата, аз слагам лъжицета....не е правилно....знам....но освен че ядеше на годинка малко, нямаше и 8 кг....и се сещате каква атака имах, че детето е недохраненео от всякъде....

# 487
Здравейте!Един въпрос от 2 седмици малката всяка нощ става през 2 часа тръгнали са и 2 зъбчета отдолу и още немогат да избият възможно ли е да е от това? Мажеме се с пастичка ама ефект никакъв  Simple Smile

# 488
  • Mediterraneo
Разбира се, че е възможно да е заради зъбките. Тези кремове за мазане аз не ги харесвам- родителите само си дават парите. Действат локално и за кратко време. Ефектът не е голям. Не съм купувала, когато на голямата ѝ растяха зъби, сега и с малката не смятам да ги ползвам.

# 489
  • София
От скоро взимам кухня. Вчера така и не изяде супата. Мога ли да я дам днес? Беше в хладилника и предполагам може, но да си питам...

# 490
Предполагам,че няма да има проблем.

# 491
От скоро взимам кухня. Вчера така и не изяде супата. Мога ли да я дам днес? Беше в хладилника и предполагам може, но да си питам...

Нищо и няма на супата. Давай спокойно.

# 492
Здравейте!Един въпрос от 2 седмици малката всяка нощ става през 2 часа тръгнали са и 2 зъбчета отдолу и още немогат да избият възможно ли е да е от това? Мажеме се с пастичка ама ефект никакъв  Simple Smile

Пепе помогни му на детето, дай му нещо успокоително за зъбките, аз също не харесах гелчето, което бях купила и сменях с Хамомила и Дентокинд.
А как се храни детето вечер? Пие ли водичка? Не знам, при по-малките е възможно да се будят от глад, но вие вече сте по-големички. В жегите как му понесе? newsm78
Ти си знаеш най- добре детето Laughing дано избият бързо зъбките Wink

# 493
  • София
pepe27, може да се буди, заради зъбите. Плаче ли?
Аз използвах Дентинокс (паста) и Дентокинд (хомеопатични хапчета). Ефект и от двете имаше, но разбира се не дълготраен.

Geraldine, нищо и няма на супата. Можеш да я дадеш днес.
На мен понякога ми остава десерт и го давам на следващата сутрин.

# 494
  • Шумен
Нищо и няма на супата нали е била в хладилник и не е вкиснала  Peace

Общи условия

Активация на акаунт