За бебетата от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 18

• 23 159
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Т не е висока, но не е причината зъбчето, заведи детето на лекар, може и да не виждаш хубаво гърлото, в ушите също няма как да знаеш какво става, може днес да си проличи причината също така, понякога Т е първа, после идват и явните симптоми...ако нищо видимо няма и не се появи и продължава да вдига Т,  бих изчакала 2 дни примерно и бих пуснала кръв и урина.

# 76
  • София
Според мен темп. не е от избилият зъб. Може в момента друг да избива.
Консултирайте се с педиатъра.
Дъщеря ми нямаше проблеми с първите четири зъба. При ваденето на следващите вдигаше еднократно много висока темп. Същото се получи и при сина ми, при пробиването на горните кучешки зъба.

# 77
Момичета да ви попитам колко време горе-долу, след спиране на кърмата ви дойде цикъла. Знам, че е относително и различно при всички, но все пак, колко време е нормално?

# 78
  • София
дойде ми много преди да спра кърмата Simple Smile на 6 месец от раждането, кърмих година и два месеца Simple Smile
ако си спряла да кърмиш, за мене нормално да очакваш да ти дойде още на следващият месец. Няма нищо относително в това. Относително е кога ще ти дойде само при положение, че кърмиш.

# 79
Момичета да ви попитам колко време горе-долу, след спиране на кърмата ви дойде цикъла. Знам, че е относително и различно при всички, но все пак, колко време е нормално?

Има поне няколко теми по въпроса. Доколкото съм чела, до месец.
При мен, кърмейки, на 6-ия, после на 9-ия, и оттам насетне - всеки месец нормално. Кърмих до 1г.7м.

# 80
Благодаря ви  Hug

# 81
  • София
Аз успях да кърмя само 5 месеца, цикълът ми дойде преди това. Може би към края на 3тия месец. Не съм имала прекъсвания в цикъла.

# 82
  • София
Cantariny, аз не бих дала дуфлак или лактулоза преди да опитам с пюре от круша например. Все пак това е круша, а не лекарство. Може да е подходящ момент да захраниш... аз с лактулоза имам лош опит. Със сигурност би било безвредно да дадеш Биогайа...
Най-жестокото задавяне на дъщеря ми е било със спринцовка от нурофен, с която давах сироп за кашлица, от тогава действам само с лъжичка.

# 83
  • София
да, но  за биогайата трябва да се понатрупа, т.е. ефекта идва след 5-7 дни.
с круша също ще трбява да озахрани, от 1 лъжичка надали ще подейства...
при 9 дни не акане, направо бих дала дуфалак, а после за да предотвратя подобни ситуации вече да мисля за захранвания и био гаи... защото то след 9 дни дори си е за клизма детето, представям си колко е твърдо  акото вътре( с извинения).

# 84
какво представлява тази биогайа?

# 85
  • София
капки пробиоптик.
http://www.framar.bg/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%B3%D0%B0%D0%B9%D0%B0- … -pid30012234.html

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 09:55 от Angel_Dust

# 86
  • София
Пробиотик - Биогая

# 87
Благодаря,момичета!  bouquet

# 88
Здравейте отново,благодаря ви за съветите.Ходихме на доки и тя каза че излиза следващото зъбче заради това има темп. изписа нурофен и каза да ги редуваме с панадол над 38 градуса.....само че и днес е с темп....дано скоро мини,нещо ми е странно толкова време с темп заради зъбче.. Sad но ви благодаря   bouquet

# 89
  • София
Можеш да даваш Дентокинд и да мажеш с някаква пастичка. Аз използвам Дентинокс, но ефекта е временен.
Дентокинд ако не си давала, да ти напиша как процедирам аз Simple Smile Хомеопатичен продукт е. Стривам хапчето в сгънат лист хартия, след това разтварям във вода. Давам или със спринцовка от Панадол (по-удобно ми е) или лъжичка.
Възможно е детето да намали храната. Моя син отказва твърда храна, +яденето от ДК. Минава на течна, кисело мляко и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт