За бебетата от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 18

• 23 283
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте!
Аз имам питане извън темата за изследванията.На 2 месеца и половина сме и обмисляме пътуване тези дни.Нямам представа има ли някакви ограничения колко трябва да е голямо детето за да пътува.Мислите ли че ни е рано?

# 181
  • sofia
Няма отграничения.

# 182
Благодаря за бързия отговор! Simple Smile

# 183
Момичета,явно съм претоплила малката и има пъпчици по лицето(даже и по клепачите),предполагам че са от претопляне защото са много ситни и безцветни.С какво да мажа за да минат по-бързо-Судокрем, Бебетан, А-дерма или Фенистил?Първо мислех да ги оставя да си минат сами,но вече 3-4 дена стоят.Та има ли как да ускоря процеса?И още нещо с какво миете лицата сутрин на вашите бебоци?Аз засега мия само с вода,но дали е достатъчно?

# 184
  • София
mimashki, няма никакви ограничения за пътуване. Взимате всичко необходимо и тръгвате.
С Алекс пътувахме с влак когато той беше на 2м Simple Smile

Криси, аз мия само с вода. След ядене обикновено бърша с мокри кърпички. За ускоряване на процеса не знам.
Можеш да измиеш лицето с отвара от лайка. Няма да навреди. Но само покрай очите. Клепачите според мен е по-добре да не мажеш с нищо.

# 185
Е,аз клепачите със сигурност няма да ги пипам.Но за личицето се чудих дали А-дерма ще помогне newsm78,или по добре Судокрем,той е за подсичане,ама дали става за лице?

# 186
  • София
Става, но не знам дали в случая ще помогне.
Когато Алекс се обрина (контактен дерматити) педиатърката ми препоръча къпане и миене със сапун с неутрално Ph. Купих такъв на А-Дерма и го миех целия, от главата до петите. И помогна.

# 187
  • Шумен
Есента нашата педиатърка ми беше казала да мажа със Судокрем лицето (от слънцето им излизаха червени петънца и пъпчици, които изчезваха до час след като се приберем) така че предполагам че става. Но аз от този крем не съм особено очарована. Мажа с крем Здраве личицата и нямаме проблеми от тогава. А лицата мия само с водичка.

# 188
  • София
Аз Судо крем използвам само за подпамперсното място Simple Smile Не съм имала оплаквания до сега.

# 189
  • София
Аз Судо крем използвам само за подпамперсното място Simple Smile Не съм имала оплаквания до сега.
и аз така.

# 190
  • София
Момичета мога ли давам на бебето си (той е на 3 месеца) изворната вода на Девин и трябва ли да я преварявам?

# 191
Моите деца пият изворна вода Девин още от раждането си без да я преварявам и не сме имали никакви проблеми.

# 192
  • София
Не съм преварявала изворната вода на Девин. Но пък моя син се опъваше и вода пропи малко преди навършване на 1г.
Мисля, че съм виждала вода за бебета на ХИП.

# 193
  • София
Моят също само вода не близва дори, трябва ми за приготвянето на АМ, а ми омръзна да преварявам чешмяна.

# 194
  • София
За АМ няма да преварявате, но пак ще я загреете до доста високи градуси. Честно да си призная не съм чела как се променя хим. състав на изворната вода при загряване.
На моя син водата за АМ я правех в електрическа кана. Доста бързо става. Успява и да поври малко. Като порасна малко директно загрявах водата му в микровълновата.

Ето една тема за изворната вода на Девин - За водата ДЕВИН-розов етикет

Общи условия

Активация на акаунт