Февруарски бебета 2011

• 28 218
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
Не вярвам аз в тия суеверия. Даже втората статия дето я бях пуснала в един от предните постове е критика към суеверията. Тия родилни белези особено много ме дразнят, и какво ако детето има родилен белег, голяма работа, да е живо и здраво пък...

# 646
  • област Варна
Добро утро дами!
Това с бабините деветини направо ме разби от смях  smile3532
А това за "откраднатото" аз го знам, че ако ти се дояде нещо и съответно нямаш възможност да го изядеш и се пипнеш някъде.... нататъка го знаете.

# 647
Добро утро в суеверия не вярвам особенно, но като се замисля някой от тях съм спазвала например не се постригвах през цялата предна бременност, не казах на никого освен на мъжа ми като тръгнах да раждам, дрехите не ги оставях на вън на малката след като се стъмни не от суеверие а просто не смятам че е нужно да стоят и през ноща. А за яденето и пола не се сещам как беше преди, но сега изобщо не ми се яде сладко само на солено налитам и най вече на тестени изделия, а плодовете направо ужас насила ги ям.
maria_m стискаме ти палци за  EFP
За ставането и пишкането да ви успокоя при мен този симптом намаля вече не бягам така често и през ноща не ставам скоро ще отшуми при всички.

# 648
Здравейте бъдещи и разбира се  настоящи мами!

Включвам се във вашия отбор и аз.Преди два дни  видях двете чертички Laughing
Както  се вижда от лентичката си имаме една прекрасна дъщеря, която е на мама и тати съкровището.
Чета за симптоми си говорите, аз нямам никакви, а покрай грижите за детето нямам време да ги усетя Laughing
Все още си спортувам и нямам намерение да спирам, поне докато мога и имам сили.Относно суеверията, не съм суеверна и  при първата бременност си правих всичко , което съм правила и преди да забременея.
Ще пратя на лични на мамата, която ще поддържа темата  данните си.
Сега ви оставям и изчезвме с Алексия на разходка Laughing

# 649
Добро утро мамчета!Как спахте,нещо в тея жеги не се издържа даже и нощем.Да питам аз има ли някоя мама друга освен мен,която да не е ходила веднага след положителния тест на лекар и изчаква да отиде направо за сърчицето?

# 650
Здравейте,
Аз за съжаление прокървих снощи,днес доктора ми предписа лечение  ,за моя радост обаче кървенето беше много оскъдно-розовко,а днес нямам,но почвам я по полека

Още ми е странно не мога да вляза в ролята на бременна,то си е рано де.
Няма да е леко,първата бременност бжях така и сега пак Sad

На вас леко бременеене Simple Smile и прохладен ден

# 651
Добро утро на всички Simple Smile
Пожелавам лек ден на всички и се пазете от жегите.
Снощи не можах да спя от едни гадни, разгонени котки. Отделно ставах да пишкам 2-3 пъти и ми е много трудно с меренето на БТ вече...

# 652
Добро утро.

Аз се представих, но не смея да дам дата за предполагаем термин, защото не мога да го сметна по тези схми, по които смятате вие.
Ако дадете някакъв калкулатор, който смята от овулацията, а не от последния цикъл ще съм благодарна.
Иначе останалите данни дадох Simple Smile

Чин, ти до кога смяташ да мериш БТ ? Аз спрях вече.

# 653
Бенджи, ако утре всичко е наред, ще спра да меря. То не знам дали е много точно, защото аз ставам много, а и напоследък през нощта ми е студено от време на време
http://www.azibebe.com/index.php/novini/novini/kalkulator-za-ovu … /menu-id-157.html - като ти сметне евентуална овулация, смята и термина... Simple Smile

# 654
Бенджи, ако утре всичко е наред, ще спра да меря. То не знам дали е много точно, защото аз ставам много, а и напоследък през нощта ми е студено от време на време
http://www.azibebe.com/index.php/novini/novini/kalkulator-za-ovu … /menu-id-157.html - като ти сметне евентуална овулация, смята и термина... Simple Smile
Благодаря за калкулатора. Работата обаче отива между 30.01 и 2.02

# 655
здравейте мами,   bouquet
пак минавам телеграфно - имам много работа! Довечера ще пиша повече
Цункиии Hug

# 656
Добро утро мамчета!Как спахте,нещо в тея жеги не се издържа даже и нощем.Да питам аз има ли някоя мама друга освен мен,която да не е ходила веднага след положителния тест на лекар и изчаква да отиде направо за сърчицето?

Аз не отидох веднага! Къде от страх, къде повече от стечение на обстоятелствата..... Wink

# 657
  • Sofia
Благодаря за калкулатора. Работата обаче отива между 30.01 и 2.02
Така де, и аз се опитах да го сметна и точно така го изкарах. Доколкото си спомням беше писала, че О. е била на 10 май - върнах календара с две седмици назад все едно тогава е започнал цикълът, ако беше нормален, т.е. става 26-27 април и като ги вкараш в който и да е калкулатор дава по ПРМ дава термин края на януари и началото на февруари. Защо те притесняват тези дати?

# 658
  • Сливен
     По тази табличка от Аз и бебе,термина ми трябва да е на 17 февруари,а доки каза 21.Когато решите тогава ме пишете и на нея дата ще родя  Laughing

# 659
honey_bee, не ме притесняват датите.
Просто ако е в края на януари, не ми се ходи при януарки, не за друго, ами защото си свикнах тук   Mr. Green

Пишете ме 01 или 02. 02   Crazy Flutter

Общи условия

Активация на акаунт