Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 59 053
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 735

От много време се чудя защо тия поморииски беци спят сами в спалня  newsm78

Мислех си че е много по разумно и правилно Гробарови с дечицата да спят там  Sunglasses

# 736
  • Куциндрел
Примирските беци ги боли за чуджите драми.
Нали Нептунин трябва да е специален....

# 737
На стюардеската и рентиера за какво им е бавачка като са свободни в къщата. Вместо да се порадват на детето, те гледат да се отърват от него. Странни птици в тоя ББ, еййй Thinking

И аз това не мога да го разбера  newsm78
Имат време сега да го опознаят.С какво толкова са заети,че на детегледачка да плащат?
Снощи си говорихме с приятеля ми и според него те просто така са свиканли-той по цял ден в кантората си ,тя пътува и я няма с дни...
Хора с възможности и за тях така е по-лесно....
Има логика....Но за мен не е редно да харчат СЕГА пари за нещо,което е излишно.Но все пак те си решават!

Е, ако детето не могат да си гледат една или две седмици, кел файда какво друго могат  Sick

# 738
Ей, ама нямате угодия Laughing Ако се бяха затворили в стаята си с детето по цял ден,щяхте да ги изядете с парцалите,че се скатават.А те просто искат да са по-пълноценни в къщата,да могат  да общуват свободно с другите,да чистят и готвят с тях и тн.
Аз ги разбирам,защото детенцето ходи из цялата къща и пипа навсякъде - останалите  съквартиранти са си оставили например парфюми,кремчета,препарати,остри неща и др и то може да се нарани или да лапне нещо,следователно всяка секунда трябва все до него да са.Не са си вкъщи,че да могат да обезопасят апартамента и да го пускат свободно да си играе.Плюс това има и кучета и става още по-сложно.Та в този смисъл аз ги разбирам.Например детето на Кузмови ходи на градина,другото пък на училище ако не се лъжа.Защо тогава и на тях да не им се помогне?

Снощния епизод ми беше може би най-забавния от всички,заради мисията с късметчетата.Много се смях  с тях.Особено това с целуването на Давид и на Павлин започването на разговор  Laughing Иска ми се повече такива моменти да има...А и от кога не са им пускали музичка за настроение Crossing Arms

# 739
sunnysS  , просто е странно, че когато имат възможност да са си с детето, цялото семейство без служебни ангажименти, то сякаш им пречи.  Така изглежда. Аз например не работя, гледам малкия си син, водя големия по задачи и въпреки че уж съм с тях по цял ден нямах търпение да приключи учебната година и да си отделим взаимно повече време. А какво остава да имаш дете около годинка, да работиш и при първата възможност да си с него повече време , да искаш да се отървеш от него за няколко часа на ден. За това така реагират всички. Може пък и да не им тежи. Но е факт, че ние виждаме как другите се занимават с детенцето, а родителите се опитват да си го прехвърлят като ненужна вещ.

# 740
А калинката Карла в четвъртък ли ще долети в къщата или ?

# 741
Сигурно в четвъртък ще влезе на лайфа.

За снощното предаване. Пак говориха за пари и Цончо пак съдник, но по-важното е, че той каза нещо, което да дават чак като излязоха Е и Д.
"Аз например напоследък виждам, и единия се спуска , и другия се спуска. Една жена, която уж необичаше да чисти и готви сега само там се ди и мие чинии иии се оправя."

# 742
  • Куциндрел
Излиза това, което ББ иска да ни покаже. Laughing
ДиД сигурно прекарват доста време с детето, но на нас ни се показват откъси я с бавачката, я със съквартирантите.
Елеонора сигурно чисти и мие отдавна, но чак снощи го видяхме. Joy

# 743
Излиза това, което ББ иска да ни покаже. Laughing
ДиД сигурно прекарват доста време с детето, но на нас ни се показват откъси я с бавачката, я със съквартирантите.

Нее, различно е!Цончо го каза, че Елеонора не излиза от кухнята, а ББ го показа вчера.

# 744
  • Куциндрел

Нее, различно е!Цончо го каза, че Елеонора не излиза от кухнята, а ББ го показа вчера.

Нее, еднакво е. hahaha

# 745
Да, не излиза от кухнята, щото все яде нещо  Joy

# 746
sunnysS  , просто е странно, че когато имат възможност да са си с детето, цялото семейство без служебни ангажименти, то сякаш им пречи.  Така изглежда. Аз например не работя, гледам малкия си син, водя големия по задачи и въпреки че уж съм с тях по цял ден нямах търпение да приключи учебната година и да си отделим взаимно повече време. А какво остава да имаш дете около годинка, да работиш и при първата възможност да си с него повече време , да искаш да се отървеш от него за няколко часа на ден. За това така реагират всички. Може пък и да не им тежи. Но е факт, че ние виждаме как другите се занимават с детенцето, а родителите се опитват да си го прехвърлят като ненужна вещ.

Може да не са били готови за дете, а пък и когато си зает с друго нямаш навик да правиш определени неща.

# 747
Да, не излиза от кухнята, щото все яде нещо  Joy

JoyТо па поне да и личи. Виж аз ако бях затворена в тая къща, сигурно щях да изляза слон Mr. Green

# 748
Сигурно в четвъртък ще влезе на лайфа.

А ще ги пуснат ли в тайната стая  с мачото  Mr. Green

# 749
Замисляли ли сте се, че всъщност Добрин и Диана са еквивалент на Давид и Елеонора. Е, по-интелигентския вариант, но в основата са абсолютно същите.
- Добрин по цял ден лежи и гледа в тавана, или най-много виси над шаха с мъжете,
- Диана посвършва нещо в кухнята, но определено предпочита салончето, Хепито, помоткването и полежаването,
- детето вярно им е в тежест.  Аргументът за пълноценното участие в живота на къщата е само оправдание. Истината е, че нито имат навици, нито имат желание да го гледат, тежи им.

Тези дни видях как Добрин нареди на детегледачката да обуе детето, че босичко, докато той през това време (и доста преди, и доста след) си лежеше сам на дюшеците в хола и зяпаше тъпо в нищото.

Голямата разлика, и тук е прав Давид, колкото и да се нахвърлиха върху него за разсъжденията му за даването и подпирането, че за разлика от тях с Елеонора, тези са галеници на съдбата - богати родители, помощ по всички линии, имоти, носещи приходи, и всичко останало.

Много ми е интересно - изядохте Елеонорка за прическата, дето надали е била повече от 30 лв, а защитавате тези, които при 300 лв бюджет, не могат и не искат да се откажат от детегледачката.

И после ще ми философстват Колеви и сие как човек знаел 2 и 200, ама като самите те останаха с 2 и ги втресе Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт