Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 58 890
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
Санела, от прочетеното останах с усещане, че  се съди само любовницата.Виновния е  петела разгонен, а не  жертвите му

# 1 066
  • София
 Ясно. Peace Коментират нея, защото я даваха в момента, иначе критиките не подминават никой. Mr. Green

# 1 067
  • Варна/Лондон
Кънчев , Къняеееееееееееееееееев тъп долен селски ляв пИдалллллллллллллллллллл
защо още се появяваш по тАлавизораааааааа ПОР смачкан
Oще ли има хора дето вярват, че Кънчев пише сценариите, а не само ги чете!? Той е водещ, на заплата и скача според тоягата на продуцентите. Импровизациите са сведени до минимум, поне според мен.

# 1 068
Цура сама е избрала да е жертва. Що не му събере марковите парцалки на тоя и не го застреля с една сериозна издръжка?

# 1 069
На мен пък дрънканиците на Калинка ми харесаха,поне момичето успява да се самоизрази без ауто кю(може и да го е наизустила де Laughing).И всъщност думите както за Цурето ,тъй и за Карлитка са защитната бариера ,зад която крият истинските си чувства.Така ,че какво му е на човек в душата само той си знае и нито Кънчев ,нито продуценти и психолози са в състояние да го накарат да се разкрие докрай.

# 1 070
Любовницата явно преминава допустимата  възрастова граница за танцьорка \ако с този широк ханш е танцьорка, разбира се\ , и е решила да стане известна и да си дири късмета по телевизията. Току виж Ицо 100 манекенки я хареса  Joy

# 1 071
  • София
Не го гледах, ама сега като четох...
Това за пластиките ме изненада много. Как така от днес за утре? Нали трябва да се правят изследвания, предварителни консултации? Кога е станало всичко това? Или са я изкарвали предните дни по няколко часа, или тя е знаела предварително и си е правила изследвания и се е гледала с докторите! Няма значение дали ще е за зъбите или нещо друго. За два дни няма как да се направи диагностика, че и извършване на някакви сериозни пластики. Най-много да й сложат малко ботокс или нещо друго по-бързичко. Но липосукция и сериозна работа по зъбите няма как. Нещо ни пързалят, ама много здраво!

# 1 072
Това за пластиките ме изненада много. Как така от днес за утре? Нали трябва да се правят изследвания, предварителни консултации? Кога е станало всичко това? Или са я изкарвали предните дни по няколко часа, или тя е знаела предварително и си е правила изследвания и се е гледала с докторите! Няма значение дали ще е за зъбите или нещо друго. За два дни няма как да се направи диагностика, че и извършване на някакви сериозни пластики. Най-много да й сложат малко ботокс или нещо друго по-бързичко. Но липосукция и сериозна работа по зъбите няма как. Нещо ни пързалят, ама много здраво!

Нищо особено няма да й правят-филъри,хиалуронова киселина,мезотерапия,не помня другите
Искам да й видя устните след процедурата и без това е джукеста сега

# 1 073
  • София
М`чи то едно нищо не е! Търсили са повод да я изкарат от къщата за два дни, че да може евентуално да се развихри интригата и сексът с любовницата.

# 1 074
Цанка получава
Анти целулитна процедура
хилурион в устата
лифтинг на фейса
мезотерапия

# 1 075
Абе, аз съм сигурна, че и Цанка и Антоний предварително са били наясно с цялата работа.

# 1 076
Каквото и да си говорим там където има любов няма изневери и то които се превръщат във връзка Naughty, явно Антоний не обича Цанка и дали ще е Калина или Малина винаги ще има друга която ще получава това което тя няма.Тя има фамилията му, но не и любовта  и уважението.Не е хубаво да си в нито една от двете роли.Това с операциите на Цанка е голяма гавра с нея, но тя си знае защо е приела.

# 1 077
Цура сама е избрала да е жертва. Що не му събере марковите парцалки на тоя и не го застреля с една сериозна издръжка?

Луда ще я изкара, но ако той реши и лев няма да види.

# 1 078
я набързо резюменце, щот не можах да гледам Crazy

# 1 079

Ще видим колко променена ще се върне в къщата. Ако не можем да я познаем, значи хирурзите са си свършили добре работата  Crazy

ЛИбовницата поне свързва думите в изречеения и то смислени, а Цура не знам дали може  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт