Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 58 855
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 155
на Ели бившия,няма ли да влиза  ooooh!

# 1 156
на Ели бившия,няма ли да влиза  ooooh!

по добре не  Shocked newsm43

# 1 157
Няма по отвратителна от куко рестата жаба Кузмова.

# 1 158
  • София
Редно е да влезне на Ели бившия.  Laughing Чиста дискриминация си е иначе.

Такъв поглед имат много хора с очни проблеми, които носят твърди контактни лещи.  Peace

# 1 159
Не, моят мъж ще го пратя да влезе вече  Crazy

# 1 160
  • София
Ти да не си жената на Елиния бивш?  Crazy

# 1 161
Генчеви са най-лошия пример за едно семейство - взели да ми обясняват как били честни един към друг... да бе те са си откровени много, само дето за щастливи може да се поспори. И гледах калинка как обяснява, че всички мъже изневерявали, ама се криели - ами евала! Да се крият, а не да унижават, нараняват и какво ли още не майката на децата си!

# 1 162

Пред цикъл ли си нещо??

За бившия на Корни - той ББ искал ли е разрешение от Цезар, за да се гаври така с него,аааа? Mr. Green

# 1 163
да не е бивш на някоя вътре  Joy

пп.шегувкам се

# 1 164
айде пак да кажа  Гробарска да си вземе Шрек и да си ходи вече

# 1 165
Антоний много се оплита. Първо казва, че нещата трябва да си седят в семейството и да не се изкарват от там, после Калинка е вътре с  негово съгласие.Не могат да ме убедят, че не е знаел.

Обяснява ни на лайфа през колко бури са минали с Цура за 20 години и са запазили семейството. Е това семейство ли е?  Той продължава да кръшка и дори не се крие. Има много семейства, които са минали през трудностти, но са си простили и продължават заедно, а не с прилежащ кръг любовници.

# 1 166
Сега слушам пак по Нова, че Антоний, Цанка и Калина са живяли заедно година и половина и всичко е една игра и че Цура знае много добре за тях двамата. Отделно Антоний имал 2ра любовница Цветелина  Laughing Е..си филма  Joy

Да не сме станали мюсюлманска държава пък аз още да не знам Shocked Joy

# 1 167
Тоя ББ малко като ВИП го имат, влизат роднини, детегледачки, деца, любовници, излизат съквартиранти за разкрасителни процедури. На това изолация ли му викат?  ooooh! Аз така и не разбрах от къде се взеха тия процедури на Цурата  newsm78

# 1 168
  • София
И аз не разбрах за процедурите, а чух че ги е "спечелила".  newsm78

# 1 169
Айдеее и заедно живяли тримцата.... без тайните Simple Smile) Смешното е че като ги защитаваха в понеделник срещу Качанови ги изкарваха едва ли не изключение, семейство, което устоява на неволите. А всъщност много "семейства" са така, в цената на истината гледахме много примери (там един имаше който и с мъже и с жени изневеряваше). За хвалене са тия дето живеят и се уважават и са така добри да си покрият изневерите, а не да си поканят любовницата в семейното легло.  Sick

Общи условия

Активация на акаунт