Умеем ли да бъдем бедни?

• 17 203
  • 345
  •   1
Отговори
# 90
. Дори на море отивам с под 200 лв за харчене за 4-5 дни
Извинявай, но не мога да си го представя, 200 лева ти стигат за 4-5 дена и то на морето Shocked На кое море ходиш  newsm78

# 91
  • по пътя на светлината
Къде е това море и за колко човека става на въпрос?

# 92
  • София /Абсурдистан
И на мен ми стана интересно къде е това място Thinking

# 93
  • някъде ...
В Ахтопол на плажа.
Носете си палатка и газов котлон.

Е що да не изкара 4 дни с 200лв. сам човек?

20 кинта квартира, 10 на плажа и 20 - храна.
Като гледам колко жени ядат по 1 салата на ден .

Аз пък вярвам  Crossing Arms

# 94
И аз съм ходила с 200лв на море и то с малко дете.  Grinning Без да съм плащала квартирата, т.е. влиза в сумата. Китен, 5 дена по 7лв/легло в чудесна къща на отделен етаж с всички удобства. Прекрасно останаха и за храна и развлечения. Това ми е една от най-незабравимите почивки. Никакви луксозни 5-звездни хотели и хиляди похарчени за почивка не могат да се сравнят по романтика с това абсолютно импулсивно решение от днес за утре. Реших и хукнах с детето с колкото имах.  Grinning Абе имах валута за всеки случай но не се наложи да ползвам.

# 95
Умеем, как да не умеем! Иначе досега да сме се самоубили поне 70% от хората! Почти всеки може да живее и с 2 и с 200! Умеем да сме бедни и духовно и материално!

Най- важното е да сме здрави!!!

Последна редакция: чт, 05 авг 2010, 05:53 от бухал

# 96
  • Sofia
Умеем, как да не умеем! Иначе досега да сме се самоубили поне 70% от хората! Почти всеки може да живее и с 2 и с 200! Умеем да сме бедни и духовно и материално!

Най- важното е да сме здрави!!!
Така си е.  Peace
А на море сам човек с 200 лв за 4-5 дни може да изкара  с ограничения, но като човек е финансово затруднен го прави.

# 97
Умея да съм бедна, без да се чувствам като неуспял човек.
Баща ми има доста добър доход, но когато се оженихме с мъжа ми, се разбрахме той да отделя пари за нас в банката, а ние да живее с това, което получаваме.
Така станах бедна. С бебче. С малко лишение, много пресмятане и добра дисциплина се получава.
А по въпроса за морето- миналата година бяхме 4 дена на Кранево с 250 лв. и ни стигнаха за всичко- гориво, спане, плаж и храна. Дори върнахме някакви дребни пари.

# 98
  • по пътя на светлината
Е....не ,това ми идва в повече!

# 99
И аз съм ходила с 200лв на море и то с малко дете.  Grinning Без да съм плащала квартирата, т.е. влиза в сумата. Китен, 5 дена по 7лв/легло в чудесна къща на отделен етаж с всички удобства. Прекрасно останаха и за храна и развлечения. Това ми е една от най-незабравимите почивки. Никакви луксозни 5-звездни хотели и хиляди похарчени за почивка не могат да се сравнят по романтика с това абсолютно импулсивно решение от днес за утре. Реших и хукнах с детето с колкото имах.  Grinning Абе имах валута за всеки случай но не се наложи да ползвам.
Ама кога, през 1988г ли?

# 100
Shantalche - моите щерки утре заминават на море. С колко пари - не знам, то си е тяхна работа. Но подозирам, че смятат 200-300 лева да им стигнат. Ще спят на палатка, където ще отседнат няма чадъри, шезлонги - тоест пари за такива екстри няма да плащат. Бензина предполагам, че си го разделят - колите са пълни с хора - никъде няма да пътуват по един или двама. Остава храна и бира , че те и в София се хранят и бира пият, що да не им стигнат толкова пари? А миналата година - пак така, но пътуваха с влак, но той влака не е толкова скъп, а и ползват намаление за студенти.

# 101
Ако спиш на палатка и си носиш храна от София- да, 200 лв. може да ти стигнат за 4-5 дена. Аз понеже, като се каже почивка на море и веднага си представям други неща, та за това се учудих  Peace

# 102

88-ма с тия пари 45 дни  Grinning

# 103
Ако спиш на палатка и си носиш храна от София- да, 200 лв. може да ти стигнат за 4-5 дена. Аз понеже, като се каже почивка на море и веднага си представям други неща, та за това се учудих  Peace

Не, храна от София - не, казах, че и тук се хранят, а не че ще си носят. И защо да си носят? А за 2 седмици тръгват, пък кога ще се върнат - ще видим.

# 104
Не знам защо морето се спряга за скъпо. Каквото ядем тук, това и там, за 10-15 дни вкусът ни си е същия, дали ще ги даваме тези пари тук или в друг град, факт са.
Иначе спането - апартамент за 4 човека, примерно семейство с 2 деца е 50 лв. хол с бокс и спалня, на хубаво място, нормални условия, не дупка по БДС. Връзва се 12.50 лв. на човек на ден Rolling Eyes 500 лв. за 10 дни.
Път на газ - 100 лв.
Ето с 600 лв. 4 човека си изкарват почивката. 150 лв. на човек Rolling Eyes нагоре вече според желанията и възможностите - кеф ти да си купуваш дрехи, кеф ти скъпи ресторанти, кеф ти разходка с лодка, ако не можеш - ще лежиш на плажа и ще си топиш дупето, нали за това си там  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт