В Зоната килцата намали и здравословно се храни!!- 2 част

• 87 790
  • 516
  •   1
Отговори
# 420
 Здравейте, момичета, видях, че по рано сте говорили за елдата. Кажете от къде си я купувате, има ли я в големите супермаркети. Отдавна исках да си купя, но все забравям и сега ме подсетихте, та затова питам да се ориентирам къде да търся.
missence, и аз си мислех за сладоледа - много го обичам. Реших, че ще си купя някой с описана хранителна стойност и ще си изчисля. А пък за това как ще се отрази мисля че, няма лошо да си позволяваме всичко, което обичаме, стига да не прекаляваме и да си стоим в Зоната. Simple Smile

# 421
  • София
zika, елдата я в повечето хипермаркети. Аз си я купувам от БИО маркет. За сладолед и аз го обожавам и може да си позволя, НО все отлагам, з-то при мен слабеенето е много бавно. За 2м съм свалила само 5кг Embarassed

# 422
missence, мерси за инфото, а относно отслабването ти 5кг. за 2 мес. са много добре, не е здравословно да  се свалят бързо много килограми.

# 423
  • София
missence, мерси за инфото, а относно отслабването ти 5кг. за 2 мес. са много добре, не е здравословно да  се свалят бързо много килограми.

не е здравословно, ама има някои в Зоната 5кг за 1м свалят. Аз до края на лятото искам още 10кг поне  Praynig

# 424

не е здравословно, ама има някои в Зоната 5кг за 1м свалят. Аз до края на лятото искам още 10кг поне  Praynig
То зависи от организма и от това кой колко има да сваля. Според мен ако се придържаш към Зоната нещата ще се подредят с времето newsm10

# 425
  • София

То зависи от организма и от това кой колко има да сваля. Според мен ако се придържаш към Зоната нещата ще се подредят с времето newsm10
дано си права  Praynig

# 426
ехооооооооооо

моми4ета, хаиде днеска 6те си правя "бял ден", кои е с мен Laughing

аz zапо4вам леко да се от4аивам, zа 2 месеца имам само 3 свалени кг. много е иzнервя6то, а и корема ми се бе6е прибрал, а сега пак си порасна, луда работа Crossing Arms
дано устискам днеска на аирян и вода, е и кафе пия де Mr. Green

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 14:25 от kokonito

# 427
Здравейте! Да не забравите днес от 17.36ч. започва "бялото" денонощие  Simple Smile Успех!  Hug

# 428
# 429
  • София
Уффф, аз днес цял ден съм на айран и сега виждам, че започва от 17.36ч ooooh!. Много ще ми дойдат 2 бели дни един след друг Rolling Eyes

# 430
Привет на всички! В момента дочитам "Ние и зоната" и много желая да започна хранене по този начин. От около няколко месеца /изкл на Великденските празници/ съм на "почти" разделно хранене. Казвам почти, тъй като не минава ден без да изям 1 шоколад и някой път си хапвам малко хляб. Иначе спазвам принципите, така и готвя. Та за 4-5 мес свалих неусетно 4-5 кг/все още кърмя/.  Искам да питам дали има някоя от вас силно пристрастена към сладкото и по-точно шоколада. Притеснявам се, че няма да успея да преодолея влечението си. Много пъти е по-силно от мен и съм като прегладняло животно- ям без да мога да се овладея. Имам чувството, че съм силно пристрастена, защото съм правила опити да прекратя или поне да намаля количеството и след известно време си стигам отново на 1-1,5 шоколада/дневно. И въпреки яденето му, пак си свалям кг чрез РХ, ама не е много полезно Cry

# 431
Мила sacura ,добре дошла  Hug За шоколада,да ти кажа и аз ядях по 1 на ден,после малко шоколадови бонбонки и така.Човек се пристрастява към шоколада.Така че трябва лека-полека да го намалиш и така постепенно ще свикнеш без него.Или поне по-малки количества де Simple SmileХубаво е,че си отслабнала и с него:) Сега пробвай без него  Hug

# 432
Tigra1024, дано да си права. Харесва ми идеята да мога да контролирам какво и колко ям. В книгата казват, че при правилно хранене не трябва да изпитвам желание да си хапна нещо сладко. Изглежда ми малко странно, но пък не мисля, че е невъзможно. Особено щом ти си имала подобен проблем, който си преодоляла - звучи обнадеждаващо.
Имам и друг въпрос- трудно ли беше в началото, когато трябва да помниш, че трябва да хапнеш в еди колко си часа, да пиеш вода, да не прекрачваш определеното количество и т.н.

# 433
Ами при мен,специално,с часовете не ми беше трудно,само че количествата е малко изкушаващо да ги контролираш.Но пък опитваш да спазваш всичко и после ще видиш,че е лесно,а и на големите хапвания количеството си е голямо,особено на салатките,аз даже съм се натъпквала с тях Grinning А за водата и сега ми е трудно и не пия много,забравям за нея и не съм и жадна Simple Smile Но ти ако можеш-пий Simple Smile
А за да ми е по-лесно за блоковете и всичко,си направих тетрадка и вътре всеки ден си пишех какво и колко съм яла и в колко часа.Така е мнооого по-добре и не се тормозиш какво да ядеш-можеш да го плануваш.Надявам се да ти хареса  Hug

# 434
Да ви споделя нещо: нали все се оплаквах, че като се храня по зоната и съм вечно гладна? Та моята докторка, която ми препоръча режима ме осветли какво да правя - трябва да се ядат първо мазнините, а въглехидратите най-накрая, така няма да се изпитва глад. И като се замисля, аз наистина първо ядох въглехидратите, а фъстъчките оставях за "десерт".

В момента поради независещи от мен причини съм извън зоната и нямам търпение да се върна!!!

Общи условия

Активация на акаунт