В Зоната килцата намали и здравословно се храни!!- 2 част

• 87 787
  • 516
  •   1
Отговори
# 405
ЩЕ го мисля...надявах се да са за вечеря..лошото е че не мога да ги комбинирам с нищо (салата например)  Смятах да ги правя постни ...може би с извара..
Да споделя какво меню ми измъдри главата...
Закуската я писах
Обяд - 200гр домат,100гр краставица - 1блВ+ 40гр кашкавал - 1блП+3 маслини-1блМ = 1бл
Следобяд - 1/2 кис. мляко + 1 орех =1бл
Вечерята ще я мисля...

# 406
GreenApple ,честит имен ден  със закъснение - бъди най- вече здрава и щастлива. На петров ден аз пък съм родена - вчера навърших 40 години.
Намери ли магазина в Пловдив , дето те насочих да пробваш да ти смелят месо, нали ти питаше ?

Не мила, аз съм от Бургас, бъркаш се  Wink Но пък честит рожден ден, и татко е роден на моя имен ден, хи хи хи   bouquet

Я ми кажете идеи или рецепти за десерти в зоната, но извън посочените в книгата. Не знам защо така ми действа на мен тази зона, когато се храня извън нея - ни сладко ми се яде, ни изобщо се сещам за храна. Вляза ли в зоната и само се чудя какво да натъпча и съм вечно гладна, и вечно търся сладичко. А че съм в зоната, там съм, усещам се по физическото и психическото ми състояние.

# 407
Направих сърмите с сирене ..включват си протеин, мазнина (зехтин) и въглехидрат...
Смятам довечера да хапна малко + 1блок-салата+кашкавал+маслини

# 408
ето ме .........
аz питах zа месарския, и смятам тоzи на кап.раи4о да го потърся, другия ми е в много непоzнат раион......каzаха ми  и един в к.париж, ама аz съм кар6акалиика, та в теzи квартали трудно 6те се оправя, просто не ми е останало време да иzляzа да търся Mr. Green
zа немските хлябове, ами добри са, мисля 4е 1 филиика е 2 блока, доста е тежък пусто, ина4е класи4еската комбинация на пумперникела е с много масло, пу6ена 6унка и филия хляб с ленено семе, да......... прави се като сандви4 и се реже на малки куб4ета, аz го ям много,  но не и откак съм в zоната де, но много се радвам 4е има толкова поддръжници на немския хляб в бг, говори в мен националната ми вестфалска гордост Mr. Green........6тото по принцип германия само с добра техника я свърzват.....

тъпо , но факт........не свалям, а съм zонална, в редки слу4аи прегре6авам, поне ми се е свил стомаха, та по лесно се zаси6там, 4е съм от теzи ламите, дето все са гладни Mr. Green........даваите идея кжо да правя newsm78

# 409
Момичета, влизам много набързо, защото нямам търпение да ви се похваля, че най-накрая кантара отчете надолу! Колко - не знам, защото той не е верен, но е факт, че вече закрепи стрелката на по-ниско деление!
Това е голямо постижение за мен, защото с моето нережимно ежедневие ту влизам, ту излизам от зоната, но затова пък радостта ми е голяма!

# 410
GreenApple  smile3501
kokonito , водата ти достатъчно ли е? Има и друго нещо, мерките сигурно намаляват, което според е по-важно. Аз също не свалям кг, но вчера направих отново изчисления по новите мерки и кг. Оказа се, че от 6кг които съм -, 5кг са мазнини. Което много ме зарадва. Joy Истина е че на мерки доста съм се свила.
Горещо препоръчвам белите дни  Hug Много помагат

# 411
  • София
GreenApple, поздравления и от мен:)

Ще правя бял ден със сигурност. Май скоро се пада Thinking Не съм се мерила, но не мисля, че има някакви резултати при мен. Мисля чак след седмица да се метна на кантара. Много ми е лесно с тези продукти от първата страница да си правя менюто ама докато зацепя за какво става думааа  Rolling Eyes

# 412
Момичета, дали мога да заменя фъстъците със слънчоглед? Вече е късно и ме мързи да излизам да купя, а последното хранене ми е чаша мляко с фъстъци (то какво друго да е преди лягане). Имате ли идея колко слънчоглед е един блок?

# 413
Нека и другите да кажат,но помня,че доктор Папазова сипа 2 лъжици в млякото,но не съм сигурна.Почакай още мнения.Иначе аз даже напоследък често си хапвам семки за мазнини,за малко разнообразие,а и по-бавно се изяждат-мислиш си че си ял повече Laughing.Аз още си чакам минуса.Лека на всички Hug

# 414
Добро утро.За слънчогледа предполагам,че е малко късно моето включване,но  лъжичките бяха 2 чаени,аз слагам 3-не е проблем.Да ви издам една моя тайна.На обяд след зонов такъв задължително хапвам нещо сладко и слабеенето продължава със същия темп.200-300 гр.на денонощие.Естествено следобедната закуска и вечерята са зонови,а най-добре вечерята да е рибна-тогава имам най-бързи резултати.Аз също виждам бързи резултати като промяна на обиколките  и по-бавни при килограмите.Това ме устройва напълно-все пак резултата е наистина видим.Чудя се някой дали знае за спазване на този режим при бременност.Само си мисля на този етап,но предвиждам такова събитие. Rolling Eyes

# 415
Хванах се да гледам стари епизоди на "На кафе", където гостува докторката. За слънчогледа разбрах - количеството е една супена лъжица суров слънчоглед. divane535 - режима се препоръчва за кърмачки, за бременни - не знам. Опитай да си зададеш въпроса на страницата на предаването, може пък някой да ти отговори  Peace

# 416
divane535,  не виждам проблем за бременни и кърмачки, единствено, че не помня да съм го чела.
Вероятно е да е необходимо да се качат леко блоковете, колкото да компенсират нарасналите
нужди. Като цяло е супер балансиран режима, та не би следвало да има проблем да се прилага.

Разписвам се, за да кажа, че правя опит за един друг режим, в който може да се прилага и Зона,
но понеже се яде малко време (едва в рамките на 5 часа на ден), ми е мега-трудно да съм в Зоната,
заради голямото количество храна. Опитах, но не мога да вкарам за 5 часа 9 блока. Та, вероятно
ше премина към нвд, със стремеж поне едно от яденета да бъде зонално, но не съм сигурна, че
ще стане баш така, както ми се иска  Hug  Обаче мисля да наминавам и насам.

# 417
Оффф, някой не може ли да ми помогне със смятането....! Sad Не ми се ходи сега пак при Огнян Симеонов  да ми изчислява , пък и при Папазова не може да се запише час. А по книгата нещо не се ориентирах. Cry Май нещо не се съсредоточавам и се чудя дали не съм объркала нещо с изчисленията. newsm78 Please.......

# 418
  • София
mimozes, какво искаш да сметнеш? Дай някакви числа поне  Simple Smile

# 419
  • София
привет,

някой позволявал ли си е сладолед в Зоната и ако да- какво количество и как му се е отразило?

Общи условия

Активация на акаунт