В Зоната килцата намали и здравословно се храни!!- 2 част

• 87 792
  • 516
  •   1
Отговори
# 390
  • София
mami21, да е жива и здрава баба ти Simple Smile

divane535, много благодаря, че ми обърна внимание. Почвам да ги пресмята по-стриктно.

И аз имам елда и трябва да я изровя от шкафа. Много хубаво нещо е елдата.Благодаря, че ме подсетихте  bouquet

# 391
  • София
Елда не съм опитвала, явно е дошъл момента  Grinning
При мен още 1кг минус и една дупка на колана по- малко  newsm44 Признавам се, че снощи излязох от Зоната ...... страшно ми се ядеше домашна питка... запретнах ръкави и въпреки свинкото филенце, въглехидратите нямаха мярка  censored
За днес - 2 яйца с 1 филийка пълнозърнест хляб, 2 ореха, обяд - пилешко със зелева салата и череши за десерт, следобед - кисело мляко, вечеря - по всяка вероятност като обяда  Grinning
_belladonna_ дано нямаш поводи за притеснение  Peace То и времето е едно морно напоследък.... пък и то енергия, енергия, но зависи и какво правиш през деня. Аз от няколко дни съм като навита пружинка, все едно ще се свърши работата и вечер не в 22, а в 20 съм готова да легна (ако бебето ме остави  hahaha )

# 392
Хай ви пак от мени  #Silly

Направо забравям предните дни все едно ги е нямало и от днес се гмурвам с двата крака в зоната и се надявам веч да нема излизане от там. Бях навън - не ми хареса!

Освен това, макар и с ден закъснение, черпя с по един виртуален айран с фъстъци - вчера имах имен ден, да съм жива и здрава и слаба, благодаря  Wink
newsm24

# 393
  • варна
Здравейте, момичета, реших и аз да се включа към вас  Peace Не  мога да си сметна блоковете.  къде са таблиците с константите за които говорите ?. Много моля ако някоя от вас ги има и и се занимава ще напиша мерки да ми сметне блоковете -
Ръст 167см
ханш 103см
талия 89см
килограми 65 . Много ще съм ви благодарня   bouquet  bouquet

# 394
  • София
апчих, ето тук можеш да си сметнеш всичко http://www.drsears.com/ZoneResources/BodyFatCalculator/tabid/414/Default.aspx

Таблиците за които питаш са в книгата. Нея можеш да си свалиш от тук http://www.e-bookbg.com/index.php?option=com_docman&task=doc … d=61&gid=2767.

Успех! Simple Smile

Последна редакция: ср, 30 юни 2010, 16:24 от el_P

# 395
  • варна
апчих, ето тук можеш да си сметнеш всичко http://www.drsears.com/ZoneResources/BodyFatCalculator/tabid/414/Default.aspx

Таблиците за които питаш са в книгата. Нея можеш да си свалиш от тук http://www.e-bookbg.com/index.php?option=com_docman&task=doc … d=61&gid=2767.

Успех! Simple Smile
ееееее, златна си   bouquet  bouquet

# 396
Хай ви пак от мени  #Silly

Направо забравям предните дни все едно ги е нямало и от днес се гмурвам с двата крака в зоната и се надявам веч да нема излизане от там. Бях навън - не ми хареса!

Освен това, макар и с ден закъснение, черпя с по един виртуален айран с фъстъци - вчера имах имен ден, да съм жива и здрава и слаба, благодаря  Wink
newsm24
Толкова съм съгласна с теб  Peace И аз няколко дни бях така и  наистина не е приятно.Освен това май качих пак 1кг и така резултатът ми за две месеца става......1 кг  #Cussing out #2gunfire Banghead Rage Rage Rage tantrum newsm77 Ама аз съм си виновна.
И да не забравя-честит имен ден,със закъснение   bouquet

# 397
  • варна
момичета , шоколада като какво го смятате ?

# 398
 GreenApple ,честит имен ден  със закъснение - бъди най- вече здрава и щастлива. На петров ден аз пък съм родена - вчера навърших 40 години.
Намери ли магазина в Пловдив , дето те насочих да пробваш да ти смелят месо, нали ти питаше ?

# 399
Здравейте и от мен. Една позната ми препоръча Зоната и днес си купих една от книгите, както и се зачетох в темата ви. Не знам при вас как е било но малко сложно ми се вижда, дано утре на свежа глава да ми се поизяснят нещата. Искам и да попитам нещо в момента кърмя - имате ли представа дали е възможно да съвместя двете неща или трябва да почакам?

# 400
  • София
delight   Hug Напълно съвместимо е, тъй като няма забранени храни - има предпочитани и правилно комбиниране  Peace За това си избрах Зоната, ям нормално и слабея и синчето си е само на кърма и дебелее  Grinning
Честит имен ден на GreenApple и рожден ден на bgnikdi на патерици   bouquet Да сте здрави и много щастливи  newsm67
По методът "на око",  си спомням д-р Папазова каза 3 парченца шоколад ....... но като блокове, какво беше  newsm78 ......

# 401
Включвам се при вас...незнам колко блока трябва да хапвам затова ще започна с 8...
Приемам коментари с менюто..
Закуска - 2 фил. ВИта с извара и 4 маслини(голями) - 2 блока
Смятам да правя лозови сърмички ама те как ще ми се включат в Зоната...идея нямам..

# 402
  • София
Има едни сърми в "Ние и Зоната", с липови листа, но липови или лозови ... нали са листа
2 порции по 3Б
168г кайма - 6П
1,5 ч.ч лук - 1В
1 ч.ч варен ориз - 5В
4 ч.л. зехтин - 6М
сол, черен пипер, магданоз и джоджен

# 403
Бадем..благодаря ти...
Май ще я караме на салата... Laughing

# 404
  • София
 Grinning или си хапваш сърмичките на обяд, да ти е мирна душата и следобедната закуска те връща в Зоната  Peace

Общи условия

Активация на акаунт